- 30 Mayıs 2017
- 394
- 515
- 53
3. Takıma bekliyorum cnmSelam kk üyeleri bende kilo verme konusunda yıllardır dirsek çürütenlerdenim.Iradem kuvvetlidir ama çok zor veriyorum bu durum da hevesimi kırıyor , bırakıyorum. Boyum 1.61 kilom 61-62.3 ay diyetisyen yardımıyla 6 kilo verdim.Eylüle kadar bi 53-54 olmak istiyorum. Vücudumu tanıyorum ama tek başıma sürdüremiyorum. Destek şart. Yardımlarınızı
bekliyorum
9 . Takıma gelebilirsin canımmerhabalar kk1.76 ve tam 110 kiloyum 4 aylık anneyim 133 kılo ıle doguma girdim hamılelık oncesi 106 kıloydum kendımı bıldım bılelı hep 100lu kılolardayım ama artık 46 44 sabıtlenen bedenımden kurtulup 38 40 lara düşmek istiyorum bu sefer vazgecmemek için yıllık spor salonu üyeliği bile yaptırdım az buz bi parada vermedim bari verdiğim paraya acırımda gitmek zorunda kalırım diye eşimin yanında kendimi kötü hissetmeyede başladım bende başarı öyküsü yazmak istiyorum hadi biriniz sahip çıkın bana
hemencik geldimmm9 . Takıma gelebilirsin canım
6. takıma bekliyoruz canımBu sene Yazlığa gidince kilolu olduğumun farkına vardım .Hayatım boyunca hep 165 boy 60 kiloydum balık etliydim yani Ama bu sene nişan telaşından yedimde yedim hiç tartılmadımda 60 tan 70 kiloya çıkmıştım.sonra evlendim 10gün yazlığa eşimle balayına çıktım .Gelen giden tebrik ediyordu lakin evliliğimi değil kocaman göbeğimi hamile sandılar beni kendimi eşimin yanımda küçük düşmüş gibi hissettim ve bunalıma girdim hayattan artık keyif alamıyorum diyetisyene gidicek paramda yok yeni borca girdim ne yapcağımı bilemedim şimdi sizden yardım istiyorum benide aranıza alın lütfen
Hemen geliyorum6. takıma bekliyoruz canım
Selam arkadaşlar. Birkaç haftadır kendi başıma kilo vermeye çalışıyorum ama motivasyonum düşük ve hemen kaçamak yapıyorum. Daha önce kendi başıma 12 kilo vermisliğim var. Neyi nasıl yapmam gerektiği konusunda sıkıntım yok aslında sadece korumayı başaramıyorum. Sınava hazırlanıyorum ve o yüzden hic cikmadigim kilolara çıktım bu yıl162 boyundayım ve en son 88 90 civarındaydım yarın tekrar tartılıp kilomu doğru bir şekilde bildireceğim. Çağırın beniiii
4.takıma gelebilir sin canimmMerhaba arkadaslar. Kendimi bildim bileli hep kiloluydum 2012 yilinda dugunumde zayif olmak icin dukan diyeti yaptim ve 25 kilo verdim. Ancak sonrasinda kilolari yine aldim15 aylik bir bebegim var. 80 kilo ile hamilelige basladim ve 105 kilo ile tamamladim. Diyet ile 87 ye kadar dusmeyi basardim fakat verdigim kilolari geri aldim ve suan 92.5 kiloyum. Emzirmiyorum ve size katilmak istiyorum
4.takıma gelebilir sin canimm
2. Takıma beklerim canım.Merhaba ben Elif 46 yaşındayım 102 kilo 1.72 boyundayım daha önce 27 kilo verdim fakat 30 kilo olarak geri aldım insülin direncim var yarın tekrar başlıyorum 1400 kalorilik diyetime beni de aranıza alırmısınız son şansım olarak düşünüyorum.
merhaba ben zeynep. daha once cok kilo verip aldım. artık tak etti canıma hepimize ettiği gibi. 110 ile başladım şuan 106.7im bugün itibariyle hollywood diyetine başladım. katılmak istiyorum
Günaydın şuan 64800 üm bugün diyete başlıyorum. 58 kiloya inmek istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?