Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm kızlar.32 Yaşında, 1,67 boyunda 65 kıloyum.daha önce 3. Ve 4. Takımlara kaptanlık yapmıştım.352. Etapta 65,5 kg ile izine ayrıldım . Hedefim 58 kg. Takımınızda banada yer varmı

Selam Beril ben kılo kontrolu bır türlü saglayamamıs, dıyet yapınca tıkır tıkır veren bırakınca paldur küldür alan, 34 bedenıde 52 bedenıde görmüş, 176 boyunda 90 küsür kılolarda ıradesız bırıyım.kurallarla baskı uygulayacak az bıraz aktıv bır takımda bır totişlik yer varmı bana

Merhabalar ben 33 yasinda 170 boyunda tam tamina 90 kilo bir bayanim benide gruplardan birine alirmisiniz kilo vermeye cok ihtiyacim var...

selamlar kızlar
doğum kilolarını birtürlü verememiş çaresiz bir anneyim
biraz desteklenmeye ihtiyacım var

30 yaşında 160 boyunda 71 kiloyum. hamilelik öncesi kilom 52ye dönmek büyük bir hayal benim için
ama belki sizlerle birlikte motive olup 55leri 57leri yakalarım
herkese güzel haftalar

14. takıma buyurun efeeemm :))

6. Takima gelebilirsin

selamlar
boyum 1.55 m kilom 65.8 kg . 39 yaşındayım evliyim iki çocuk annesiyim. iki doğumum ard arda olunca kiloları veremedim. hedef kilom 55 benide aranıza alabilirmisiniz

Merhaba,
Adım Cansu. Takımlardan birine dahil olmak için üye oldum :)
Tartıya çıktıkça moralim bozulduğu için uzun süredir tartılmamıştım. Ancak buna artık son vermek istiyorum.
En kısa sürede tartılarak buraya yazacağım. Umarım takımlardan birinde boş yer vardır ve kabul olurum.
Herkese sevgiler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…