14. takıma gelebilirsin canım :)Merhaba bende katılmak istiyorum motivasyona ihtiyacım var dun doktora gittim ve bu yumurtalık tembelliği bana her geçen gün kilo aldırıyor ilaca başladım tedavi icin ve bebeğim olsun diye zayıflaman gerekiyor moralim cok bozuldu 87 kilo olmuşum bu kadarını hic beklemiyordum benide alın
Hemen geliyoruuummmmm14. takıma gelebilirsin canım :)
6. Takıma bekliyoruz canımMerhabalar adım Gamze. Bir sürü diyet denedm aldım verdm sibel canı geçtim bu konuda şu yaşımda sürekli kilolarla boğuşuyorm neyi yanlış yaptığımm konusunda bana destek olucak arkadaşlara ihtiyacım var benide aranıza alırsanız sevinirim
14. takıma gel canım :)Merhabalar
Evde kendi çapımda hafif spor yapıyordum ancak 1 senedir evde olduğum için kilolar yığılmaya başladı
Bugün tartıya çıkma cesareti buldum
Sonuçtan çok utanıyorum
O yüzden artık gidişatı değiştirmek için kendime daha ağır bir spor programı yapmaya ve sonunda bu kilolardan kurtulmaya karar verdim!
Destek grubuna ihtiyaç duyuyorum, nasılsa her gün kkdayım :)
Umarım ben de kendime bir takım bulabilirim
14. takıma gel canım :)
İstersen yine 9. Takıma gelebilirsin :)Daha önce 9.takimda 20 kg verdim aradan 1 yıl geçti bir kaçını geri aldım tekrar başlamak istiyorum
2. Takıma beklerim canım.Oglumu emzirdigim icin agir bir diyet yaoamadim , azar azar emzirmeyi azalttim bu surectede gece yemelerini , tatli yemelerini , ekmek makarna pilav vb seyleri hayatimfan cikardim...
Bugun itibari ile oglumj emzirmeyi biraktim ve artik sıkı bir diyete haxirim...
83 ile basladim su anda 78.7 yim.
Hedefim 3 er kilouk sekilde kilo vermek..su anda dolabimda 76 yazan kocaman bir kagit var ve bir ay oncede 79 yaziyirdu....
Bir gruba katilmak istiyirum
Cevap bekliyirum
6. Takima gelebilirsinBen 1.53 boyundayım en son 1. takımla 46,7 civarı kiloya kadar düştüm. Kullandıgım ilaçlar sebebiyle ve düzenim bozuldugu icin şu an 50 bucuk kilo civarındayım yani tehlike çanları çalıyor. 45 kiloya kadar düşmek için tekrar başlamak istiyorum.
3. Takıma bekliyorum cnm1.53 boyundayım ve 63.5 kiloyum. Tek basima zayıflayamıyorum daha önce diyet sayfasında 50 li kilolara dusmuştum son zamanlarda yine kilo aldım. Ramazanda gelmisken sıkı bir diyete girerek ilk hedefim olan 55 kiloya düşmek istiyorum.
Hemen geliyoruum3. Takıma bekliyorum cnm
6.takima gelebilrsin172 boyunda 82,5 kiloyum.10 Nisandan bugüne 7 kilo verdim.1 haftadır hergün leslie 3 mil yapıyorum.
Eylül 15'e kadar 15-20 kilo verme hedefim var.ilk hedefim 7'li rakamları görmek.
9 yıllık evliyim bi oğlum var 65 kg ile evlendim. pkos ,insülin direnci hamilelik doğum derken bugünlere geldim.
Zayıflama konusunda motivasyonum oldukça yüksek.ancak destek grubu ile daha da iyi olacağımı düşünüyorum.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?