Teşekkürler4. Takıma gel canım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.130579/page-5072#post-53775084Merhabalar
20 yaşında 163 boyunda 81 kiloyum.
3yaşından itibaren hep tombuldum. İştahımın yanında annemin boş kepçe halleri maalesef ki beni bu duruma getirdi. Sonrasında ben iriyim kemiklerim iri şeklinde bahanelere sığınıp ne diyet yaptım nede yememden kıstım. Üniversitede araya girip dışarda yemelerim artınca durum bu hale geldi.
Üç ay önce spora başladım ve beslenmemi düzene sokmaya çalışıyorum. 83.8 ile başlayıp 80.9a düşebildim maalesef bunca zaman. Tek başına olmadığını benim gibi insanlarla birlikte kilo vermenin motivasyonumu arttıracağını düşündüm ve bana uygun bir takıma katılmak istiyorum..
Tabii ki 12. Takıma gel başlayalım hemen.merhaba bende katılabilir miyim :)
Arkadaşlar çok kişi çağırıyor gibi görünüyoruz ama gelen hamile kalıyor az kişi var takımda.
Onikinci takima gitmeyelim o zamanArkadaşlar çok kişi çağırıyor gibi görünüyoruz ama gelen hamile kalıyor az kişi var takımda.
Gel kız 4. olur nolcakOnikinci takima gitmeyelim o zaman
Dört zatenGel kız 4. olur nolcak
Aaaa doğru pardon yanlış kalmış aklımda. 5 olsun o zamanDört zaten
Olmasin sekerim torunum var benimAaaa doğru pardon yanlış kalmış aklımda. 5 olsun o zaman
6.takima gel canimKizlar benim boyum 174, kilom ise 73. Hic bukadar kilolu olmamistim kendi rekorumu kirdim. Nasil zayiflarim ben simdi? Kac kiloya düsmeliyim sizce?
Benide bir gruba dahil edin ne olur.
Süpersiniz, geliyorum :)6.takima gel canim
13. Takıma beklerızArkadaşlar merhaba daha önce bu gruplar sayesinde kilo vermiş biri olarak motivasyonumu burada bulacağımdan eminim. Burda 60 kiloya düşüp ara vermiştim. Daha sonra iş güç ve yaşadıklarım dolayısıyla panik atak geçirdim. 55 kiloya kadar düştüm. Sonra enerjisiz kaldığım için yemeye başladım. Şu an 64.7 kiloyum. Hedefim 57.
İyi akşamlar dilerim
13. Takıma gelebılırsınMerhaba, verilmiş 8kg üzerine 2 kilo aldım. 4 kilo daha vermek istiyorum. Beni de bir gruba alın motivasyona ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?