Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar
20 yaşında 163 boyunda 81 kiloyum.
3yaşından itibaren hep tombuldum. İştahımın yanında annemin boş kepçe halleri maalesef ki beni bu duruma getirdi. Sonrasında ben iriyim kemiklerim iri şeklinde bahanelere sığınıp ne diyet yaptım nede yememden kıstım. Üniversitede araya girip dışarda yemelerim artınca durum bu hale geldi.
Üç ay önce spora başladım ve beslenmemi düzene sokmaya çalışıyorum. 83.8 ile başlayıp 80.9a düşebildim maalesef bunca zaman. Tek başına olmadığını benim gibi insanlarla birlikte kilo vermenin motivasyonumu arttıracağını düşündüm ve bana uygun bir takıma katılmak istiyorum..

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.130579/page-5072#post-53775084

12. Takıma gel canım

merhaba bende katılabilir miyim :)
1,56 boyunda 83.5 kg ağırlığındayım bildim bileli diyet yapıyorum, yo-yo gibi ne kadar inmişsem bir o kadar hızlı kilo alıyorum. motivasyona ihtiyacım varr

Kizlar benim boyum 174, kilom ise 73. Hic bukadar kilolu olmamistim kendi rekorumu kirdim. Nasil zayiflarim ben simdi? Kac kiloya düsmeliyim sizce?
Benide bir gruba dahil edin ne olur.

Arkadaşlar merhaba daha önce bu gruplar sayesinde kilo vermiş biri olarak motivasyonumu burada bulacağımdan eminim. Burda 60 kiloya düşüp ara vermiştim. Daha sonra iş güç ve yaşadıklarım dolayısıyla panik atak geçirdim. 55 kiloya kadar düştüm. Sonra enerjisiz kaldığım için yemeye başladım. Şu an 64.7 kiloyum. Hedefim 57.
İyi akşamlar dilerim

13. Takıma beklerız

Merhaba, verilmiş 8kg üzerine 2 kilo aldım. 4 kilo daha vermek istiyorum. Beni de bir gruba alın motivasyona ihtiyacım var.

Merhabalar. Boyum 168 kilom şu an 77 diyete 78.3 ile başlamıştım 4 gün içerisnde 1.3 kilo verdim. Motivasyonum iyice artsın diye buradaki yarışmalara katılmak istiyorum. Pcos hastasıyım. Kilolarım sebebiyle çocuk sahibi olmam çok zor görünüyor. Şu an istemesem de bir iki sene içerisinde anne olmak istiyorum. Ve hamile kalmaya karar verdiğim zaman en fazla 58-59 kilo olmak istiyorum. Yanii yolum uzun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…