Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba boyum 1.75
110 kilodan 99 kiloya düştüm . Geçtiğimiz cuma 12.takımda yazmaya başladım fakat ordaki arkadaşlarım geneli çok zayıf olduğu için kendimi rahat hissedemedim . Kendi kiloma uygun bi grupta yarışmak istiyorum. Sevgiler....

6.takima gelebilirsin arkadasim

Herkese iyi aksamlar arkadaslar..burasi benim gidecegim son durak calacagim son kapi oldu diyebilirim..butun doktorlara diyetisyenlere akliniza ne gelirse heryere gittim..benim olayim zor kilo verdigim icin erkenden birakip bitiriyorum cabalamayi.evde esim asiri bogazina duskun oglum sebze yemez..bi kahvaltiya uc cesit yumurta yapiyorum desem inanirmisiniz...bende bunlara yetisemeyip kendimi birakiyorum onlara uyuyoum..evlendigimde cok zayiftim 36 beden mukemmel bi fizigim vardi...esimin beslenme tarzi dogum filann ben oldum44 beden..degisik bi vucut yapim var bide..bacaklar kalcam zayif yag yok bisey yok...ama bi gobek var karin mide ne egilebiliyorum ne oturabiliyorum..esim bide okadar dikkat ederki kendine..beynimi de cokk yiyorr zayifla diye...ama yardima ihtiyacim varr destegee cok ihtiyacim var..geldim kapiniza ne yaparsaniz yapin artik...

Gel hemen 4. Takıma tanışalım canım benim

Merhaba arkadaslar ben 26 yasinda 1.63 boyunda biriyim. Lise hayatımdan itibaren neredeyse 20 yaşlarıma kadar hep 55 kilo civarında yaşamımı sürdürürken hormon tedavisi almaya başladım ve iki ay gibi süre de 65 kiloya çıkarak kendi rekoru mu kırdım bir kaç sene 65-67 arasında kilom gitti geldi. Üni bitince evde de oturur hale gelince kilolar aldı başını gitti. En son tartı da bu gözler 74 kiloyu da gördü. Herkes artık zayıfla diye baskı kurmaya başladı. Evleneceksin gelinlik bulamayacaksin falan diyorlar. Açıkçası ben de görüntümden memnun değilim. 10 gün önce diyete başladım. Çok şükür 70 kiloya inmisin. Ama hedefim ilk olarak 60 kiloya düşmek. Su aralar sürekli evdeyim basımda bir kpss belası var o yüzden de fazla hareketsizim. Ve uzun süreli diyet yapamıyorum sıkılıyorum o yüzden kilo vermekten vazgeçmemek için gruplarinizdan birine üye olmak istiyorum

12. Takıma gel canim

Merhaba 25 yasinda evli bir oglum ar 1 bucuk yasinda ekemk.yemegi cok seven ben iki gundur ekmegi kestim ama daha da motiveye ihtyacm var..
150 boy 57.5 kg boyum kisa oldugu icin kilo göbek kısmindan fırlıyor destek verceek gruba girmej istiyorum..

33 yaşında 1.65 boyunda ve 75 kiloyum. 6 sene önce evlenmem ile birlikte kilo almaya başladım 50 kilolardan 75 kiloya kadar çıktım 75 kiloda hamile kaldım Allahtan hamilelik sırasında beklediğim kadar kilo almadım ve 82 ile doğuma girdim doğumdan sonrada tekrar 75 e düştüm. fakat ben artık bu üzerime yapışan kilolarımdan kurtulup eski halime dönmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

14.takıma bekleriz canım

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.224023/page-24695#post-53742563

Merhaba arkadaşlar. 158 boy 88 civarlarında kilom. Kendimi bildim bileli hep kilo problemim vardı. Evlilik öncesi kilo verdim. Ancak sonrasında tiroid probleminin ortaya çıkmasıyla evliliğin verdiği hengameyle ve KPSS süreçleriyle birlikte yedikçe kilo aldım. Ara ara diyet denemelerim oldu ama istikrarlı olamayıp aralarda kaçamaklar yaptım. baktım olmuyor diyetisyen desteği alayım dedim. Onu da yapamadım. Tiroide eşlik eden Polikistik Over, İnsülin direnci gibi problemlerde olması sebebiyle diyetisyenle de devam edemedim. Motivasyona ve takibe ihtiyacım var. Kiloma uygun bi gruba katılmak istiyorum.

4. Takıma gel canım

Merhaba,
30 yasindayim. Boy 168cm kilom 70.

Su an 7 ayi bitmek uzere olan bir bebegim var kilolarimdan kendisi mesul
Kilo problemim kendimce hep oldu ama 70 kiloyu hic gormemistim. Evlendigimde 58 kiloydum, 4 sene sonunda 62 oldum ve bu kiloyla hamile kaldim. 76 ile dogum yaptim 5.gun 67 olmustum bile ama malum emzirmek icin yemek eylemi yemek icin emzirmeye donustu ve bir ay icinde 74 kilo oldum. Kendi cabalarimla bir bucuk ayda 70e indim, simdi ise motivasyon icin yardiminiza ihtiyacim var

5. Takima bwkleriz

Merhaba. 4 aylık ikizlerim var. Boyum 1.68, kendimi bildim bileli hep kiloluydum. Evleneceğim zaman zayıfladım 68 kilo oldum ve çok memnundum halimden. Evlenince kilo aldım yavaş yavaş ve 78 kilo ile hamile kaldım 104 kilo doğuma gittim. Şimdi 85 kiloyum. Kendimi 68 kilo olan halimde görmek istiyorum. İki hafta önce diyetisyene de gittim ama iki çocukla düzenli beslenmek zor.kendimi kontrol edebilmek için uygun gruba katılmak istiyorum

4. Takıma gel canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…