Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
12. Takıma gel canı.. Son zamanlarda gelen hamile kalıyor belki sana da uğurlu geliriz

13. Takıma beklerız

Merhabalar 37 yasinda 2 cocuk annesiyim boyum 1.63 kilom 77.7 hedefim 65 motivasyona ihtiyacim var... Banada yardimci olurmusunuz?

Merhabalar 167 boyunda 87 kiloda biriyim evlenmeden önce 60_65 kilolarda inip çıkarken 60 kiloyla evlendim 5 ayda 8kilo aldım ve 68 e çıktım ve hamile kaldım doğuma girerken 93 kiloydum sonrasında biraz dikkat etmeye çalıştım kah diyet yaptım kah bozdum derken 78 e kadar inebildim ikinci bebeğime hamile kaldım 104 kiloya kadar çıktım şimdi bebeğim 15 aylık emziriyorum 87 kiloyum hedefim 60 hatta 58 yarışmaya katılmak istiyorum motivasyona cok ihtiyacım var sevgiler

9.takıma gelebilirsin cnm

31 yasindaym 2. Cocugumdan sonra 87 kilo oldum spor ve diyetle 6 ayda 26 kilo verdim.61 oldum 3 yil oldu su aralar yine istahim acildi gecen tartildim 70 olmusum.pantalonlarima sigmiyorum.eski iradem yok is yogunlugundan dusensiz besleniyrm spora ayıracak vakit de bulamiyorum bir duzene girmek bi yerden baslamak istyorm

12. Takıma gıdebılırsın

Üye ihtıyacınız bıttımı
Son üyeyi sıze yönlendirmiştim
Bakabılırmisin
Yok canım gelenler devam etmiyor ki. Çok teşekkur ederim. Denemede 2 uyemiz var ama yazmıyorlar fazla. Çok teşekkür ederim. Sizin daha çok ihtiyacınız varsa çağırın siz ama.

Yok canım gelenler devam etmiyor ki. Çok teşekkur ederim. Denemede 2 uyemiz var ama yazmıyorlar fazla. Çok teşekkür ederim. Sizin daha çok ihtiyacınız varsa çağırın siz ama.
Yok benım ihtıyacım canım
Gelenı yonlendırmıstım sizede acaba ıhtıyacı yokmu dıye düşündüm
Bız kazen beyın yonlendırmesıyle üye bulduk
İstersen sende bır yınlendırme iste
Denk gelırsem yollarım

Yok ilk takımı açınca da öyle bulduk da yorucu oluyor belki ilerde çok sağol canım desteğin için.

Ben bir takıma girmek isterim nasıl girebilirim? Bir de spor günlükleri var mı varsa nerede acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…