- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Başınız sağolsun canım benim Allah kalanlara uzun ömürler versin. 6. Takıma gidebilirsiniz uygun görünüyor
Başınız sağolsun canım benim Allah kalanlara uzun ömürler versin. 6. Takıma gidebilirsiniz uygun görünüyor
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/page-17263
Basın sagolsunMerhaba, 9. Takım’da idim ama ara vermek durumunda kaldım, 3 kayıp yaşayınca toparlanmam zor oldu, şimdi tekrar başladım diyete ve diyetisyenim ile devam ediyorum, @ervam44 ile görüştüm o da bi takıma girmek istiyor, ikimiz de bir takımda devam etmek istiyoruz. Biz bakıp yazalım dedik ama onu yapamadık o yüzden buraya yazmak geldi aklımıza...
12. Takıma gıdebılırsınBende katilmak istiyorum ne yapabilirim
Teşekkür ederim canım.bizim sayımız yeterli şimdilik. Bundan sonrakileri İhtiyacı olanlara yönlendirelim.12. Takıma gıdebılırsın
Çok kıloluTeşekkür ederim canım.bizim sayımız yeterli şimdilik. Bundan sonrakileri İhtiyacı olanlara yönlendirelim.
Ha ha bulursam kendim kaparımÇok kılolu
Çok katılımcı
Azımlı
35-40 yasında bır üye gönder denk gelınce yılbaşı hedıyesı olsun
Takım 50-60 kiloda kendımı morbıtobez hıssedıyom :)
Kılon kac canımİyi geceler yeni üyeyim bi takıma katılmak istiyorum ne yapabilirim :)
Kılon kac canım
Istersen 13. Takıma gelebılırsınSon birkaç haftadır tartılamadım 78-80 civarındayım
Çok memnun olurum teşekkür ederim :) hemen geliyorum ❤Istersen 13. Takıma gelebılırsın
6. Takıma gel canımMerhaba 28 yaşındayım. 96 kiloyum. Sürekli diyet yapıp bozdugum için kilo vermem inanılmaz zorlaştı. Yapıp bırakmaktan bir de üzerine alip alıp bu kilolara ulaştım. Disiplinli bir şekilde artık devam etmek istiyorum. Bu yüzden bir takıma girmek istiyorum.
Üye ıhtıyacınız olduğunu bılmıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?