Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu arada yazmayı unutmuşum heyecandan
yaş 29
diyet başlagın kilom (13 gün önceki) 96,5
şuanki kilo 92
hedef toplamda 30 kilo

Merhaba arkadaşlar.
Bende zayıflama serüvenine artık dahil olmak istiyorum. 2013 yılında doğum yapana kadar 55 kilodaydım. Boyum 1.58. Şimdi üzerime yapışan bir 65 kilo var. Çok dirayetli olmadım hiç. Hep 2. Hafta diyet yapıp bıraktım. İşin kötü tarafı öyle hemen kilo verebilenlerden değilim. Ben ingiltere de güneyde bi adada yaşıyorum ve burada öyle sebze bulmak zor. Taneyle patlıcan ve ya kabak satılıyor ve çok pahalı. Fındık fıstık bulsam ucuza atlarım hemen.aslında adada yaşadığımız için sıkıntı. Ana karada olsak Türk marketi çok. Neyse imkanlar dahilinde kararlıyım 10 kg vermeye.Aç kalamıyorum hemen migrenim tutuyor elim ayağım titriyor. Sanırım yemekten çok hareket önemli benim bünyeye. Sürekli yağmur yağan ve soğuk bir yer de de yürümek zor geliyor. Tamam tamam artık hiçbir şey zor gelmeyecek. Sizin desteklerinizle ☺ yaşım 35. Tüm gün evde olmak da beni hep mutfağa götürüyor. Çocuk okuldan 3 te gelene kadar ne kadar ev işi yapsam da sürekli atıştırma ihtiyacı hissediyorum. Onlar da cips çikolata falan oluyor. Hedeeff 55 gitsin 10 kg.

Hanımlaaarr beni de listelerden birine alıverseniz. Nasıl olduğunu anlamadım 13 kilo alıvermişim göbek aldı başını gitti
Yemek saatlerimi menülerimi belirledim. Spora yürüyüşle başlamayı planlıyorum ilerleyen zamanlarda kas kütlesini artırmak için farklı sporlar denerim...

8. Takıma gel canım benim

Aaaa ben seni görseydim kaçırmazdım. Sağlık olsun bakalım başarılar

Aaaa ben seni görseydim kaçırmazdım. Sağlık olsun bakalım başarılar
Ayy teşekkür ederim rakip miyiz biz şimdi yeni katıldım da kuralları pek bilmiyorum...

Birikimler altın tl döviz olarak artsın kilo olarak değil diye katıldım kilo verme yarışına işte

selam ..ben 88 kiloyum.ve eğer alırsanız
takımlardan birine girip cuma yarışmalarına katılmak istiyorum. kendimi yeniden baştan yazmam lazım..

selam ..ben 88 kiloyum.ve eğer alırsanız
takımlardan birine girip cuma yarışmalarına katılmak istiyorum. kendimi yeniden baştan yazmam lazım..
Tatlım önceden 8.takımdaymışın istersen oraya da gidebilirsin

Merhabalar , ben her zaman yeme bozukluğu olan bir insandım kendimi yemek yiyerek mutlu ederdim. Hayatım boyunca hep kilo alıp vermelerim başarısız diyet hikayelerim oldu ve üniversiteye başlarken 65kiloydum , üniversitede ders yoğunluğu ve yurttaki sorunlar nedeniyle hayatımda görmedigim bir kiloya çıktım ve 72kiloyum şuan o kadar üzgünüm ki. Boyum 1.65 önümde bir aylık bir tatilim var bu sürede 65kiloya dönmek ve kalanı yavaşca vermek istiyorum. Umarım bende bir gruba katılabilirim sevgiler

4. Takıma gel canım

Merhaba ben de zayiflama gruplarına girmek istiyorum. Önceden 9.takimdaydim fakat bebeğim biraz Daha küçük olduğu için çıkmak zorunda kaldım . Başladığımda 68.3 kiloydum şuan 61 kiloyum . Lütfen takim kaptanları boş yer varsa bende istiyorum

Kımseden davet gelmemiş
Liste dıye tutturmazsan 13. Takıma gel canım
Senın kılonda bebeklı üye çok bızde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…