5. takıma beklerizmerhabalar tam 2 haftadır diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum hemde firesiz devam ediyorum
motivasyonumun bozulmadan devam etmesi için bende bir takıma girmek istiyorum bana da yardımcı olur musunuz lütfennn
Üye ıhtıyacınız olduğunu bılmıyordum
Yonlendıreyımmı
İlla listeye gıreyım demezsen 13. Takıma beklerımBu arada beni alır mısınız diye sormam gerek sanırım önce
8. Takıma gel canım benimHanımlaaarr beni de listelerden birine alıverseniz. Nasıl olduğunu anlamadım 13 kilo alıvermişim göbek aldı başını gitti
Yemek saatlerimi menülerimi belirledim. Spora yürüyüşle başlamayı planlıyorum ilerleyen zamanlarda kas kütlesini artırmak için farklı sporlar denerim...
Aaaa ben seni görseydim kaçırmazdım. Sağlık olsun bakalım başarılarHanımlaaarr beni de listelerden birine alıverseniz. Nasıl olduğunu anlamadım 13 kilo alıvermişim göbek aldı başını gitti
Yemek saatlerimi menülerimi belirledim. Spora yürüyüşle başlamayı planlıyorum ilerleyen zamanlarda kas kütlesini artırmak için farklı sporlar denerim...
Ayy teşekkür ederimAaaa ben seni görseydim kaçırmazdım. Sağlık olsun bakalım başarılar
Evetttt rakip olduk.Ayy teşekkür ederimrakip miyiz biz şimdi yeni katıldım da kuralları pek bilmiyorum...
Birikimler altın tl döviz olarak artsın kilo olarak değil diye katıldım kilo verme yarışına işte
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gelebilirsin cnmselam ..ben 88 kiloyum.ve eğer alırsanız
takımlardan birine girip cuma yarışmalarına katılmak istiyorum. kendimi yeniden baştan yazmam lazım..
Tatlım önceden 8.takımdaymışın istersen oraya da gidebilirsinselam ..ben 88 kiloyum.ve eğer alırsanız
takımlardan birine girip cuma yarışmalarına katılmak istiyorum. kendimi yeniden baştan yazmam lazım..
4. Takıma gel canımMerhabalar , ben her zaman yeme bozukluğu olan bir insandım kendimi yemek yiyerek mutlu ederdim. Hayatım boyunca hep kilo alıp vermelerim başarısız diyet hikayelerim oldu ve üniversiteye başlarken 65kiloydum , üniversitede ders yoğunluğu ve yurttaki sorunlar nedeniyle hayatımda görmedigim bir kiloya çıktım ve 72kiloyum şuan o kadar üzgünüm ki. Boyum 1.65 önümde bir aylık bir tatilim var bu sürede 65kiloya dönmek ve kalanı yavaşca vermek istiyorum. Umarım bende bir gruba katılabilirim sevgiler
Kımseden davet gelmemişMerhaba ben de zayiflama gruplarına girmek istiyorum. Önceden 9.takimdaydim fakat bebeğim biraz Daha küçük olduğu için çıkmak zorunda kaldım . Başladığımda 68.3 kiloydum şuan 61 kiloyum . Lütfen takim kaptanları boş yer varsa bende istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?