- 20 Aralık 2017
- 15
- 17
- 3
- 32
Beni takiminiza alirmisiniz 86 kiloyum boy 1.68Sevgili takimdaslarim biri gelirse bize yonlendirin nolurrrr resmen dökülüyoruz
2. Takıma gidebilirsin canımBen kalibli biriyim hic zayıf olduğumu hatırlamıyorum. Hayatım boyunca dalga konusu olmasına raen hicbir zaman umursamadim taki liseye kadar. Lise birde birhocam benle fena dalga geçmişti . Bana ikinci dünya demişti. O zamanda aslında pek etkisi olmasa da BN çok yaktım ve o okuldan ayrıldım . Yaz tatiline girdiğimizde ben 86'lardan 65'e düştüm. Lise boyunca 70 çıkıp inip durdum. Tabi üniversite sınavına hazırlanırken hep oturmaktan sitresten öyle kilo aldimki eski halimenlgeri döndüm tam 6 yildir o kilolarına veremiyorum. Üniversitede spor salonlarına o kadar gidip geldim ki ama BN gececi olduğum için hep sabaha kadar kızlarla oturur sohbet ederhde tüm oburcuburlari yerdik tabi ben hem spor hem aburcubur yemeye devam ederken etkisini hic görmedim baya bi talihsizlikler yaşadim . Şuan üniversite bitti annem babam gergin zayifla diye bana baskı yapıyorlar ama anlamıyorlar tam tahmin 6 yılın bir yemek alışkanlığını birden terk etmek kolay degil . Tahmin edeceğiniz gibi ben çok araştırma yaptım buradan birkaç hikayeden etkilendim bunlara dayanarak bu zayıflama yarışması belki beni değiştirebilir umuduyla katılmak istiyorum. Birbirimize yardımcı olma dilegiyle
1. Takıma bekleriz canım benim https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38551/page-11806#post-53664116Beni takiminiza alirmisiniz 86 kiloyum boy 1.68
Seve seve katilirmi2. Takıma gidebilirsin canım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.181064/page-10868#post-53828832
1. Takıma bekleriz canım benim https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38551/page-11806#post-53664116
1. Takıma gıdebılırsın canımKızlar merhaba, uzun zamandır üye olmadan burdaki diyet paylaşımlarını grupları okuyordum. Artık üye olarak kilo vermek için aktif bir şeyler yapma kararı aldım ve burdaki motivasyona da ihtiyacım var. Çok azimli biriyimdir ama motivasyon sorunu yaşıyorum. 22 yaşındayım tıp öğrencisiyim, kilomu uzun suredir tartamadım korkudanBeni de aranıza alır mısınızz?
2. Takıma gıdebılırsınBende katılabilirmiyim,???
3. Takıma gel cnmMerhaba Bende cuma yarismalarina katilmak istiyorum. Evlendikten sonra disarda yemekten aslinda rahatliktan kilo aldim. 74 kiloyum boyum 1.65 lutfen benide kabul edin cok sevinirim
Gel canim 12. Takıma sebi bekliyorumBende bu günlerde abarttım yemek yeme işini, 59 kiloya çıkmışım. Ben hangi takıma gideyim?:))
Benide alirmisiniz 75 kiloyum bi turlu veremedim hep diyete basliyorm ama 2 gun snra kndimi tutamayip yiyorm bnde kilo vermek istiyorum..
12.takıma gidebilirsinizMerhabalar, benim de vericek 10 kilom var... Hangi takima katilabilirim?
Başın sağolsun canım.Merhaba, 9. Takım’da idim ama ara vermek durumunda kaldım, 3 kayıp yaşayınca toparlanmam zor oldu, şimdi tekrar başladım diyete ve diyetisyenim ile devam ediyorum, E ervam44 ile görüştüm o da bi takıma girmek istiyor, ikimiz de bir takımda devam etmek istiyoruz. Biz bakıp yazalım dedik ama onu yapamadık o yüzden buraya yazmak geldi aklımıza...
Başınız sağolsun canım benim Allah kalanlara uzun ömürler versin. 6. Takıma gidebilirsiniz uygun görünüyorMerhaba, 9. Takım’da idim ama ara vermek durumunda kaldım, 3 kayıp yaşayınca toparlanmam zor oldu, şimdi tekrar başladım diyete ve diyetisyenim ile devam ediyorum, E ervam44 ile görüştüm o da bi takıma girmek istiyor, ikimiz de bir takımda devam etmek istiyoruz. Biz bakıp yazalım dedik ama onu yapamadık o yüzden buraya yazmak geldi aklımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?