Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kilo sağlığa zararlıdır.

Ben kalibli biriyim hic zayıf olduğumu hatırlamıyorum. Hayatım boyunca dalga konusu olmasına raen hicbir zaman umursamadim taki liseye kadar. Lise birde birhocam benle fena dalga geçmişti . Bana ikinci dünya demişti. O zamanda aslında pek etkisi olmasa da BN çok yaktım ve o okuldan ayrıldım . Yaz tatiline girdiğimizde ben 86'lardan 65'e düştüm. Lise boyunca 70 çıkıp inip durdum. Tabi üniversite sınavına hazırlanırken hep oturmaktan sitresten öyle kilo aldimki eski halimenlgeri döndüm tam 6 yildir o kilolarına veremiyorum. Üniversitede spor salonlarına o kadar gidip geldim ki ama BN gececi olduğum için hep sabaha kadar kızlarla oturur sohbet ederhde tüm oburcuburlari yerdik tabi ben hem spor hem aburcubur yemeye devam ederken etkisini hic görmedim baya bi talihsizlikler yaşadim . Şuan üniversite bitti annem babam gergin zayifla diye bana baskı yapıyorlar ama anlamıyorlar tam tahmin 6 yılın bir yemek alışkanlığını birden terk etmek kolay degil . Tahmin edeceğiniz gibi ben çok araştırma yaptım buradan birkaç hikayeden etkilendim bunlara dayanarak bu zayıflama yarışması belki beni değiştirebilir umuduyla katılmak istiyorum. Birbirimize yardımcı olma dilegiyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…