Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar kuralları okudum. Bir tek Pazar günleri pc den bağlanmıyorum ama telefondan bağlanıp yazmaya çalışırım. Bende bana destek verecek arkadaşlar arıyorum. Yılbaşında başlayacağım dedim. Beni de takımlardan birine alırsanız sevinirim. Yaşım 25. Boy 1,65. Kilom bu sabah 89,2 çıktı. Sabah, öğle gayet güzel gidiyor. Akşama kadar kaçamak yapmıyorum ama akşam resmen gözüm dönüyor. Yiyorum sonra bitkinlik çöküyor ve resmen yatıyorum. Beni gruplarınızdan birine kabul edip yardımcı olursanız gerçekten verebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

13. Takıma gelebılırsınız

Herkese merhaba. . 2 kere mezun oldum 7. Takım la hep hedefimiz 58 ı gördüm. . 1. hamilelik kilolarını 7. Takimla verdim 2. Hamilelikte de aynı şey yani aynı motivasyon olur sandım ama olmadi. Yeni yarışlar yeni arkadaşlıklar yeni takip ve sopalara ihtiyacım var. Bana destek olacak bi takıma ihtiyacim var.

slm kizlar siteye yeni uyeyim 2.5 aylik oğlum var emziriyorum iştahim o kadar açık ki gittikce kilo aliyorum doguma girdiğim kiloya geri dönecem nerdeyse bana yardim edin lutfen ne yapmam lazım sütüm azalmadan nasil kilo verebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…