13. Takıma gelebılırsınızKızlar kuralları okudum. Bir tek Pazar günleri pc den bağlanmıyorum ama telefondan bağlanıp yazmaya çalışırım. Bende bana destek verecek arkadaşlar arıyorum. Yılbaşında başlayacağım dedim. Beni de takımlardan birine alırsanız sevinirim. Yaşım 25. Boy 1,65. Kilom bu sabah 89,2 çıktı. Sabah, öğle gayet güzel gidiyor. Akşama kadar kaçamak yapmıyorum ama akşam resmen gözüm dönüyor. Yiyorum sonra bitkinlik çöküyor ve resmen yatıyorum. Beni gruplarınızdan birine kabul edip yardımcı olursanız gerçekten verebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Hemen geliyorum.13. Takıma gelebılırsınız
14. Takıma gelebilirsin cnmMerhaba kizlar boyum160 kilom 75 kilo vermek istiyorum araniza katilabilur miyim
Canım sizin acil ihtiyacınız varsa size gönderelim. Listenizde az kişi var.14. Takıma gelebilirsin cnm
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.224023/page-25121#post-54145826
bu hafta listeye 2 kişi giriyo sanırım toparlıcaz kuzum cok sağolCanım sizin acil ihtiyacınız varsa size gönderelim. Listenizde az kişi var.
Aynen gelen kaçıyor bazen. İnşallah kararlı takımı sahiplenecek kilosu azmi bol kişiler gelirbu hafta listeye 2 kişi giriyo sanırım toparlıcaz kuzum cok sağol
ama arada bir denk gelirse kapabiliriz yeni üyeleri tabi malum gelen durmuyo
ay amiiiinnnnAynen gelen kaçıyor bazen. İnşallah kararlı takımı sahiplenecek kilosu azmi bol kişiler gelir
Ben mi gelsem bu sözler bana atfen gibiAynen gelen kaçıyor bazen. İnşallah kararlı takımı sahiplenecek kilosu azmi bol kişiler gelir
Tabıkı gıdebılırsın sanırım mesajın arada kaynadıBen mi gelsem bu sözler bana atfen gibi
Gelebilirsin tabii ki. Ben daha acil ihtiyacı olan çağırsın diye seslenmemiştim. Gel sen bekliyorum 12.,takıma.Ben mi gelsem bu sözler bana atfen gibi
bu arada şuan 85 kiloyum
8takima buyurunKızlaaarr beni de alınnn zayıflatın beniiiii
13 e gel balımKızlaaarr beni de alınnn zayıflatın beniiiii
Pardon görmedım8takima buyurun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?