Yok ablam bende sana yazcaktim simdi benin takim suan iyi. Sen al takimina :)Sen al balım kıyamam ya
Degerlisin zaten :) 13 e git canim berilceeem sana iyi davranir merak rtme :)Kendimi değerli hissettim :))
Geliyorum o zamanAlınırım darılırım demezsem
Özlemımden bdv ye dalar takımı unutmazsan gel annem
Beklerim canım
Tabiki
Sanırım zaten takip ediyosun
BilmemSanırım zaten takip ediyosun
Etmiyormuşum yeni ettim :))Sanırım zaten takip ediyosun
Hoşgeldin cuma yarışmalarına. Ben de gonya geliniyim çok zormuş yahuEtmiyormuşum yeni ettim :))
4. Takıma gelebilirsin canımmerhaba bende katılmak istiyorum.86 kiloyum salı günü beslenmeme dikkat etmeye başladım.Maalesef bu kiloyu 6-7 yıl içinde aldım.Yaz a kadar bu kiloları vermem gerekiyor.
3. Takıma gelebilirsin165 cm 84 kiloyum üni. Yıllarında almaya başladım.. Evlendikten sonra daha fazla aldım gecen sene 91 ile hamile kaldım doğumdan sonra verdim 5 ay oldu doğum yapalı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
4. Takım var canım valla üye geldi diye atladım hemen. Kızlar izine ayrılmak istiyor üye yok diye göndermiyoruz. Birisi de hamile mecbur çıkacak listedenArkadaşlar üye ıhtıyacı olan takım varmı
Yoksa gelenı bıze yonlendırırmısınız
13. Takıma gelebılırsınMerhaba herkese 7. takımda yarışmaktayım ama başka takıma transfer olmak istiyorum .. takımında müsaitlik olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?