4. Takıma gelebilirsin canımmselamlar herkese,
ben cook eski üyelerdenim, daha önce takımlarda 13 kg vermiştim, başarı hikayem bile var ama hepsini hatta üzerine fazlasını aldım.
Tekrar desteğinizle beraber kg vermek istiyorum. Bir süredir diyetteyim, son durumlarımı yazayım...
10 Aralık: 83,6
29 Ocak: 74,9
Hedef: 63
Kısmetse yaza düğünüm var kızlar, gelinlikte ponçik olmak istemiyorummmm inş :))
Boyunu hedefini de yazarsan uygun olan bi takım çağırır cnmBeni de alır mısınız? .63,300 üm
Boyum 1.57 kilom 63,300 hedefim 50 inşallah
2.takıma beklerim kızlar.Merhabalar
Ben 1.59 boyundayım. 52 kiloyum. 19 yaşındayım. Takım arıyorum :)
9. Takıma gidebilirsinİyi akşamlar bende takıma gitmek istiyorum boyum 160 kilo 90 üstü ne yazikki zayiflamam lazım
4. Takıma gel konuşalım canımbeni de aranıza alın lütfen boyum 1.70 kilom 74 şu anda hedefim 57
13. Takıma gidebilirsin canım arkadaşlar yardımcı olurMerhaba ben 88 kiloyum boyum 1.59 ve yillardir diyet yapip zayiflayif tekrar aliyorum.Yeni evliyim 5 aylik cocuk istiyoruz ama kilo vermem gerek ayrica yasimda 43.Inusulun direncim teroidim dr var.Anliyacaginiz furumum vahim.O yuzdrn belki grupla zayiflamam daha iyi olur daha hirslanir zayiflarim fiye dusundum.
Kendini tanitan bir mesaj atarsan takima yonlendirilirsin. Boy,kilo,yas,hedef kilo ?https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/istahimi-nasil-dizginlerim.1055545/ bu konumu okuyup takımlara yönlendirebilir misiniz
Konumda yazıyor ama yine de yazayım canım aslında takımlar a girmekten korkuyorum :/Kendini tanitan bir mesaj atarsan takima yonlendirilirsin. Boy,kilo,yas,hedef kilo ?
Korkmana gerek yok :) 4.takima gidebilirsin. Orda kurallari anlatirlar sanaKonumda yazıyor ama yine de yazayım canım aslında takımlar a girmekten korkuyorum :/
En son 4 5 ay önce tartıldım tartılara küsüm şuan
78.7 idim
Boyumuzu 1.60
Yaşım 31
Anladım bir bakayım başka takımlarda yer yok mu kiKorkmana gerek yok :) 4.takima gidebilirsin. Orda kurallari anlatirlar sana
Yer var. Sen istedigin takimada gidebilirsin.Anladım bir bakayım başka takımlarda yer yok mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?