Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4.takıma gidebilirsin cnm

İyi akşamlar arkadaşlar motivasyona çok ihtiyacım var zayıflamak istiyorum bana da yardımcı olur musunuz hedef kilom 63 başlangıç kilomu sabah ıletebilirim aç karnına tartılmam daha doğru olur diye düşünüyorum yarın sabah itibariyle bende diyete başlamak istiyorum beni de aranıza alır mısınız?

4. Takıma gidebilirsin

merhaba zayıflama ıstegıyle burdayım ınsallah işe yarar hıkayeme gelirsek kuçukken zayıf bırıydım ama unıversıte sınavlarına hazırlanırken asırı stresten dolayı 52 kılodan 65 kıloya cıktım unıversıte zamanında da dersler sehır dısında okumamdan dolayı bayagı bır kılo aldım ve su an 94 kılo oldum artık bu duruma bır son verıp kılo vermek ıstıyorum

Merhaba,
İyi akşamlar öncelikle kendimi tanıtayım 26 yaşındayım 169 boyum 78 kiloyum 1 ay önce diyete başladım 83 kiloydum 5 kilo verdim son 1 haftadır ara verdim yarın sabah itibari ile yeniden başlayacağım hedefim 59 kilo olmak en son 4 yıl önce bu kilodaydım yine 86 kilodan 4 ayda 59 kiloya düşmüştüm düğün için fakat koruyamadım.... polikistik over ve troid rahatsızlığım var bebek tedavisi görüyorum benide gruplara eklerseniz çok sevinirim

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim... şimdilik daha acil ihtiyacı olan takımlara yönlendirelim. Gelenler devam etmezse rica ederim yine

Merhaba ben 28 yaşında 92 kilo 1.60 boyunda iki çocuk annesiyim hep kilolu bi kızdım en son nişanlarnıp 75 kiloya indim evlenince bebeklerden yinr aldım şimdi vermek istiyprum benide alırsanız bi takıma çok mutlu olurum

13.takima gidebilirsin canım doğru yere yazdin
Benim de boy 1.68 kilo 76 yaşım 29.
hangi gruba katilabilirim ?
13.takima gidebilirsin canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…