Nasıl yapalım4. Takım var canım valla üye geldi diye atladım hemen. Kızlar izine ayrılmak istiyor üye yok diye göndermiyoruz. Birisi de hamile mecbur çıkacak listeden
teşekkür ederim geliyorum ..13. Takıma gelebılırsın
Hahah kız üye istemeye geldımteşekkür ederim geliyorum ..
nasip kısmetHahah kız üye istemeye geldım
Anka burdayken üye alabıldım
Transfer almıyorum ondan yoksa kaçırmamHahah kız üye istemeye geldım
Anka burdayken üye alabıldım
bak bak heleTransfer almıyorum ondan yoksa kaçırmam
Tamam bize 3 kişi falan olsa biraz gider.
El atın dıyecem de yetmezYok yok bana gelcek. Berilcee abla senin takimi canlandiralim ya
Kimseye gitmedi ürküttük kızıYok yok bana gelcek. Berilcee abla senin takimi canlandiralim ya
2.takıma beklerim canım.Merhaba
Uzun bi aradan sonra tekrar kk geldim. 159 boyum 62,5 kiloyum 32 yaşındayım. 3 çocuğum var 2,5 yaş arayla çocuklarım. Artık şu fazlalıklarımı vermek istiyorum. İdeal kiloma ulaşmak istiyorum. Takımlarıda inceledim baya sıkı gördüm inş hakkımda hayırlısı olsun.
Peki o topiğemi yazmalıyım bilgilerimi hemen bakayım2.takıma beklerim canım.
4.takima gidrbilirsin32 yaşındayım. 1.68 boyunda 92 kiloyum şu anda.
Hayatım boyunca hep tombul oldum ama 85 kilo üzerine hiç çıkmamıştım. 2 sene önce 81 kilo evlendim, ardından ülke değiştirip ailemden ve çevremden uzak düşünce 97 kiloya kadar çıktım. İşte olmadığım zamanlar tüm gün tv karşısında aynı koltukta oturup hareketsiz zaman geçiriyordum. Evin en temel temizlik işlerini bile yapmak istemiyordum.
Artık kendime olan güvensizliğim, kendimle ve sağlığımla ilgilenmemem, çocuk istememize rağmen, doktor kilo ver demesine rağmen kilo vermemem eşimle aramızın açılmasına sebep oldu. Şu an boşanmanın eşiğindeyiz, ve onun en büyük sıkıntısı benim özgüvensizliğim nedeniyle onu fazla sıkmam, fazla kontrol etmeye çalışmam vb şeyler.
İki gündür tek lokma yiyemedim, bu sabah kalkıp spora başladım ve 92.1 kg çıktım. Ayrıca çarşamba günü için de bir diyetisyenden randevu aldım. 2 ay içinde 85 kilo altına düşmek ilk hedefim. Hem kendim için birşeyler yapmak ve özgüvenimi kazanmak hem de evliliğimi kurtarmak istiyorum.
Motivasyon için de sizlerle yol arkadaşlığı yapmak istiyorum.
Ayy kaçırdım sandım çok üzülecektim çok sağol canım. Çok ihtiyacımız var4.takima gidrbilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?