Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4. Takım var canım valla üye geldi diye atladım hemen. Kızlar izine ayrılmak istiyor üye yok diye göndermiyoruz. Birisi de hamile mecbur çıkacak listeden
Nasıl yapalım
Bır sana bır bana olsunmu
Rakım aktıv degıl modumuz düştü
 
Kızlar sohbetinizi takımlarınızda yaparmısınız?
Üye var sanıp 2 sayfa okumak zorunda kaldım..
Zaman kaybı...
 
Merhaba
Uzun bi aradan sonra tekrar kk geldim. 159 boyum 62,5 kiloyum 32 yaşındayım. 3 çocuğum var 2,5 yaş arayla çocuklarım. Artık şu fazlalıklarımı vermek istiyorum. İdeal kiloma ulaşmak istiyorum. Takımlarıda inceledim baya sıkı gördüm inş hakkımda hayırlısı olsun.
 
2.takıma beklerim canım.
 
32 yaşındayım. 1.68 boyunda 92 kiloyum şu anda.
Hayatım boyunca hep tombul oldum ama 85 kilo üzerine hiç çıkmamıştım. 2 sene önce 81 kilo evlendim, ardından ülke değiştirip ailemden ve çevremden uzak düşünce 97 kiloya kadar çıktım. İşte olmadığım zamanlar tüm gün tv karşısında aynı koltukta oturup hareketsiz zaman geçiriyordum. Evin en temel temizlik işlerini bile yapmak istemiyordum.
Artık kendime olan güvensizliğim, kendimle ve sağlığımla ilgilenmemem, çocuk istememize rağmen, doktor kilo ver demesine rağmen kilo vermemem eşimle aramızın açılmasına sebep oldu. Şu an boşanmanın eşiğindeyiz, ve onun en büyük sıkıntısı benim özgüvensizliğim nedeniyle onu fazla sıkmam, fazla kontrol etmeye çalışmam vb şeyler.
İki gündür tek lokma yiyemedim, bu sabah kalkıp spora başladım ve 92.1 kg çıktım. Ayrıca çarşamba günü için de bir diyetisyenden randevu aldım. 2 ay içinde 85 kilo altına düşmek ilk hedefim. Hem kendim için birşeyler yapmak ve özgüvenimi kazanmak hem de evliliğimi kurtarmak istiyorum.
Motivasyon için de sizlerle yol arkadaşlığı yapmak istiyorum.
 
4.takima gidrbilirsin
 
Merhaba inşallah geç kalmamışımdır katılmak için. Orta sonda 48 kiloydum. Liseye geçerken birden 6 kilo aldım, lise döneminde de stres ve sağlıksız beslenme ve hareketsizlik yüzünden yaklaşık 10 kilo aldım. Üniversite hazırlık filan da drken kilom 68-69 u buldu. Şimdi üni 2.sınıftayım. 1.64 boyundayım. 67 kiloyum. Birkaç kere diyetisyene gittiğim için elimde diyet listesi var. Spora da gidiyorum ama okullar başlayacağı için devamını getirebilir miyim bilmiyorum İnşallah kısa zamanda 61 in altına düşebilirim, mayısa kadarki hedefim ise 56. Sürekli diyette olmaktan bıktım artık. Yapıp yapıp bıraktım bu zamana kadar malesef( Ama bu sefer kararlıyım. Buradan da motivasyon kazanacağıma inanıyorum.Hangi takıma girebilirim acaba?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…