Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2. Takıma bekliyorum canım.

Merhaba, 33 yaşında 1.72 boy ve 90 kiloyum 2 yaşında bir kızım var. 20 li yaşlarımda bir kaç yıl 64 kilo da olabildim ama onun dışında hep kilolu bir kızdım. O zamanlar maksimum 79 kilolara çıkmıştım. Yaş biraz ilerleyince ve 85 kiloda hamile kalınca doğuma 102 kilo ile gittim Doğumdan sonra bu kilolar yüzünden bir ara psikolojim çok bozuldu ve daha çok yemeye başladım. Kızım 9 aylıkken ben yine 100 kiloları görmüştüm. Artık alışveriş yapmaktan üstüme kıyafet bulamamaktan nefret eder hale gelmiştim. Bir azimle ve annemin desteğiyle(kızıma bakıyordu bir kaç saat) spor salonu ve diyetle 4 ayda 10 kilo verebildim. Annem rahatsızlanınca spora devam edemedim çünkü kızımı bırakacağım kimse yoktu. Ve bu kiloda takılıp kaldım. Eve eliptik bisiklet aldım ve sanırım tekrar başlayacak bir motivasyona ihtiyacım var. Umarım sizlerle ideal kiloma ulaşmayı başarabilirim. Vereceğiniz destek için şimdiden teşekkürler..

5.takima bekleriz canim

Merhaba 19 yaşındayım. 1.64 boyum var ve 61 kiloyum. Zayıflamak istiyorum. 53-54 kilo olmak istiyorum. Bana destek olabilecek ve birlikte hedefimize ulaşabileceğimiz bir takıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar kolay gelsin 1.70 boy 70 kiloyum diyetisyene gidiyorum hedefim 62 beni de aranıza alın

Merhabalar,
Takımlara katılma yaş, boy ve kiloya göre mi oluyor? Bilgi verebilir misiniz arkadaşlar?
Hayır cnm,herkes her takıma katılabilir
Ayrım yok :))
Bilgilerini buraya yazıyorsun,üye ihtiyacı olan takım çağırıyor

Slm 34 yasindayim Boyum 160 kilom 64... en az 8 kilo vermek.istiyorum ,tam diyet yapmaya karar verdigim donemde kesfettim başligi...sevgiler.

Günaydınlar.
Kendi kilomdan rahatsız oluyorum ve zsyıflamak istiyorum. Kendim deniyorum 1 ay sonra pes ediyorum. Ama sizinle beraber daha uzun süreceğine inanıyorum.
38 yaşında 170 cm ve 92 kg ile bugün diyetime başlıyorum

5. takıma gel canım.

merhaba
26 yaşındayım 170 boyunda 71 kiloyum. Karatay diyetine başladım. hedefim 65 kilo. Hangi takıma gidebilirim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…