2. Takıma gidebilirsin cnmMerhabalar arkadaşlar
24 yaşındayım iki çocuk annesiyim 1.68 boy 77.1 kiloyum hangi gruba katılabilirim?
Teşekkür ederim canım2. Takıma gidebilirsin cnm
2. Takıma bekliyorum canım.Merhaba arkadaşlar 41 yaşında bir çocuk annesiyim . 1.67 boy 77.600 kiloyum . ideal kilom 67 ve ben ipin ucunu çok kaçırdım .10 kilo vermek istiyorum .başarı hikayelerini okudum .insanlar doğru beslenerek kilo vermişler .yöneticilerin ve arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak eski kiloma geri dönmek istiyorum .
14. takıma gelebilirisn canımMerhabalar yeniyim bende katılmak istiyorum
Boy 157
Kilo 62
2.takima gidebilrsinmerhaba kızlar bende müsait olan bir gruba katılmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
teşekkür ederim2.takima gidebilrsin
Teşekkürler kaptanım2.takima gidebilrsin
2. Takıma beklerim canım.Merhaba. Hep üye olmadan dışarıdan zayıflama hikayelerini okuyordum. Sürekli cuma zayıflama yarışmalarından bahsediliyor. Bende katılmak istiyorum. İki çocuk annesiyim ikinci çocuğum 4 aylık ve ben artık kilo vermeye karar verdim. Beni de bi gruba alır mısınız. Boyum 168 kilom 82
3. Takıma gel cnmMeraba 26 yaşındayım boy 1.58 kilo 70 bende katılmak istiyorum moral ve motivasyona ihtiyacım var
3.takima gidebilirsinMeraba 26 yaşındayım boy 1.58 kilo 70 bende katılmak istiyorum moral ve motivasyona ihtiyacım var
Tamam hemen3.takima gidebilirsin
3. Takıma gıdebılırsın canımmerhaba arkadaşlar daha önce de katılmıştım ama bir yıldır çok koyverdim kendimi bi de kasım ayında bir kaza geçirdim 3 aydır çok zor yürüdüm. bugün denedim kendimi fena değil 7500 adım atabildim ağrı olunca kestim..beni destekleyecek ve motive edecek bir takıma ihtiyacım var mayıs sonunda tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah..160 cm boy 77 kg kilo ile buradayım hedef 70 ve altı inşallah mayıs sonuna kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?