Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar 41 yaşında bir çocuk annesiyim . 1.67 boy 77.600 kiloyum . ideal kilom 67 ve ben ipin ucunu çok kaçırdım .10 kilo vermek istiyorum .başarı hikayelerini okudum .insanlar doğru beslenerek kilo vermişler .yöneticilerin ve arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak eski kiloma geri dönmek istiyorum .

2. Takıma bekliyorum canım.

merhaba kızlar bende müsait olan bir gruba katılmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

Merhaba. Hep üye olmadan dışarıdan zayıflama hikayelerini okuyordum. Sürekli cuma zayıflama yarışmalarından bahsediliyor. Bende katılmak istiyorum. İki çocuk annesiyim ikinci çocuğum 4 aylık ve ben artık kilo vermeye karar verdim. Beni de bi gruba alır mısınız. Boyum 168 kilom 82

2. Takıma beklerim canım.

merhaba arkadaşlar daha önce de katılmıştım ama bir yıldır çok koyverdim kendimi bi de kasım ayında bir kaza geçirdim 3 aydır çok zor yürüdüm. bugün denedim kendimi fena değil 7500 adım atabildim ağrı olunca kestim..beni destekleyecek ve motive edecek bir takıma ihtiyacım var mayıs sonunda tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah..160 cm boy 77 kg kilo ile buradayım hedef 70 ve altı inşallah mayıs sonuna kadar..

3. Takıma gıdebılırsın canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…