Ana varmış valla bakarım buraya :) çok teşekkürler
valla hiç umudum yok ama bakayım benim annem şuan 38 kilo dayımlarda bu şekilde bizde ırsi bir durum ne yaptıysam olmadı ama bir umut işte
GÜNCEL ( 1 Mart 2018 )Ben fazla anlamıyorum buralardanMadem davet edildim katılayım bari .
Boyum 1.60
Kilom 68
İnmek istediğim kilo inebilirsem 60
bende gelebilir miyim ?Gel canım 13. takıma
Tabiki gidebilirsin cnmbende gelebilir miyim ?
]GÜNCEL ( 1 Mart 2018 )Meraba lar bende yarışmaya katılmak istiyrm kabul ederseniz sevinirim
Ben 166 boyunda 20 yaşındayım evlnmeden önce 65 kiloydum yemek yememe rağmen kilo ne alıp nede veriyordüm o zmn calisiyodüm evlndkten sonra 82 kilo oldum ve kemiklerim kalın bide malesef nasıl zayiflarimda emin değilim hiç denemedim ilk kez denicem teşekkürler
ben 4 yıldır aynı kilodayım 70 kilo boyuma göre 57 olmam gerekiyor hergün onbin adım yürüyorum ekmegi çok az yiyorum tatlı sevmem zaten yağlıda yemem ama malesef gram kilo veremiyorum okadar yürümeye
Merhaba ben 2 ay önce sezaryen doğum yaptım 58 kilo ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım şimdi 65 kiloyum ilk hedefim tekrar 58 olmak ama asıl hedef 52. Çünkü boyum 158 cm. Bu durumda emzirirken çok diyet yapamadım ne zaman yemeği azaltsam sütüm azaldı. Ama vereceğime inanıyorum kiloyu. Bana destek lazım. Leslie yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Merhaba. Davet için teşekkür ediyorum. Katılmayı çok isterim. ancak yeni kullanıcı olduğum için takip etmem gereken sırayı tam anlayamadım. nereye mesaj yazarak devam ediyorum acaba?Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum. [/QUOTE
Tam anlayamasam da anladığım kadarı ile yapayım...
GÜNCEL ( 2 Mart 2018 )37 yaşındayım. 7 ve 5 yaşında iki oğlum var. boyum 165 kilom 78. aslında 80 di ama üç haftadır dikkat ediyorum ve iki kilo verdim. hedefim 60 kg. sitedeki öyküleri hemen her gün okuyorum. çok motive ediyor.
görüşmek üzere. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?