]GÜNCEL ( 1 Mart 2018 )Boyum 1,65 kılom 67 kg . 54 kılo ile hamıle kaldım 67 kılo oldum doğum sonrası 58 kg düştüm evde oturdugum sürecede yemeye devamn edınce benım gözumde kocaman bır göbeğim var bende katılmak ıstıyorum cuma yarısmalarına
168 boy 64 kiloyum.58 kilo olsam iyiydi aslında.vücudum orantılı kilo alıyor.şimdi de aşırı kilolu görünmüyor um sadece basenlerim biraz incelsin.usengeclikten başlayamıyorum,burdan güç alırım belki
Merhabalar. Ben de katılmak istiyorum uygunsa
Bende 70 kıloyum ve bende katılmak ıstıyorum
Benim de boyum 1.72 kilom 65 inmek istediğim kilo 58. Bu kilolar üstüme yapıştı kaldı Doğumla birlikte. Şimdi aralıklı oruç diyeti yapıyorum. Balance diye bir app. Var yaş-boy-kilo-olmak istediğin kiloyu yazıyorsun. Orda kaç kalori Alman gerekiyor onu çıkarıyor inmek istediğin kilo için. Orda ki kalori miktarına sadık kalıyorum. Oraya bütün yediklerimi yazıyorum kaloriler çıkıyor. Benim İngilizce ama Türkçesi de var. Başlayalı 1 hafta oldu. Daha tartılmadım. 2 gün sonra regl günüm o bitince tartılacağım. O dönemde de şu meşhur zayıflama çayından yapacağım oluşacak ödemi atmak için. Bakalım sonuç ne olacak :)
Boyum 1,65 kılom 67 kg . 54 kılo ile hamıle kaldım 67 kılo oldum doğum sonrası 58 kg düştüm evde oturdugum sürecede yemeye devamn edınce benım gözumde kocaman bır göbeğim var bende katılmak ıstıyorum cuma yarısmalarına
Dunden beri bir o takima bir bu takima yonlendiriliyorum. Hepsi de tekrar başka takimlara yonlendiriyor. Ama hiçbiri de kabul etmiyorMerhaba arkadaşlar,
Dünden bu yana başvuru yapanları toparlamaya çalıştım, dilerim gözümden kaçan olmamıştır.
Aranızda herhangi bir takıma başvurmamış olanlar varsa yönlendirme mesajını inceleyerek istedikleri takıma başvursunlar lütfen.
Keyifli ve sağlıklı kilo vermeler dileriz.
Dunden beri bir o takima bir bu takima yonlendiriliyorum. Hepsi de tekrar başka takimlara yonlendiriyor. Ama hiçbiri de kabul etmiyor
Dunden beri bir o takima bir bu takima yonlendiriliyorum. Hepsi de tekrar başka takimlara yonlendiriyor. Ama hiçbiri de kabul etmiyor
Kabul etmemek mi ?Dunden beri bir o takima bir bu takima yonlendiriliyorum. Hepsi de tekrar başka takimlara yonlendiriyor. Ama hiçbiri de kabul etmiyor
Arkadaş buraya yzmış takım seçmesi için listemize yönlendirilmiş. 8. Takıma seçmiş ama kaptan çok kibar şekilde kotamız doldu demiş 2. Takıma gidebilirsin ihtiyaçları vardır belki demiş. 2. Takıma gitmiş. Ordan kabul edilmeme mesajı gelmemiş hoşgeldin diyenler olmuş. Sonra buraya kabul etmiyorlar yazmış 13. Takımdan davet gelince oraya gitmiş:)).Detaylı bilgi verir misiniz?
Özellikle de "kabul etmemek" ile ilgili.
Sizler sadece başvuruda bulunuyorsunuz, üye adayısınız.
Kabul ancak deneme süresi bittikten sonra gerçekleşen bir aşama.
Bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum.
Komik bisey yok bence. Yanlış anlamışım. Kabul edilme gruba dahil edilme vs oldugunu düşünmüşüm. Olamaz mıArkadaş buraya yzmış takım seçmesi için listemize yönlendirilmiş. 8. Takıma seçmiş ama kaptan çok kibar şekilde kotamız doldu demiş 2. Takıma gidebilirsin ihtiyaçları vardır belki demiş. 2. Takıma gitmiş. Ordan kabul edilmeme mesajı gelmemiş hoşgeldin diyenler olmuş. Sonra buraya kabul etmiyorlar yazmış 13. Takımdan davet gelince oraya gitmiş:)).
Yanlis biliyomusum. Ben gruba dahil olunuyo sanmistim hemen. Tesekkurler bilgi verdiginiz icinDetaylı bilgi verir misiniz?
Özellikle de "kabul etmemek" ile ilgili.
Sizler sadece başvuruda bulunuyorsunuz, üye adayısınız.
Kabul ancak deneme süresi bittikten sonra gerçekleşen bir aşama.
Bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum.
Komik demedim canım ne haddime. Genelde koyarım kötü niyetim yoktu. Kaptanlar zan altında kaldı açıklama yapmak istedim sadece... zaten benim gözüm ısırıyor seni sen daha önce takımlarda yarışmadığına eminsin deği mi? Birine mi benzetiyorum acabaKomik bisey yok bence. Yanlış anlamışım. Kabul edilme gruba dahil edilme vs oldugunu düşünmüşüm. Olamaz mı
Yarismadım hiç eminim. Kariştırıyosunuzdur. Sadece esnek diyet arkadaşlığındaydımKomik demedim canım ne haddime. Genelde koyarım kötü niyetim yoktu. Kaptanlar zan altında kaldı açıklama yapmak istedim sadece... zaten benim gözüm ısırıyor seni sen daha önce takımlarda yarışmadığına eminsin deği mi? Birine mi benzetiyorum acaba
Banada tanıdık geldi, baktım.Komik demedim canım ne haddime. Genelde koyarım kötü niyetim yoktu. Kaptanlar zan altında kaldı açıklama yapmak istedim sadece... zaten benim gözüm ısırıyor seni sen daha önce takımlarda yarışmadığına eminsin deği mi? Birine mi benzetiyorum acaba
Gel canım kilo alma yarışması yok ama belki sana bir faydamız olur. Kilo almak isteyip de alamayanlara ben üzülüyorum. Çünkü fazla kilo kadar, normalin altında zayıf olmakta üzücü bir durum.kilo alma yarışması varsa ona katılayım 46 kiloya düştüm yine kemiklerim batıyor davet gelince istemsizce güldüm :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/kilo-almak-isteyenler.906/kilo alma yarışması varsa ona katılayım 46 kiloya düştüm yine kemiklerim batıyor davet gelince istemsizce güldüm :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.138629/page-22775#post-55043579Gel canım kilo alma yarışması yok ama belki sana bir faydamız olur. Kilo almak isteyip de alamayanlara ben üzülüyorum. Çünkü fazla kilo kadar, normalin altında zayıf olmakta üzücü bir durum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/kilo-almak-isteyenler.906/kilo alma yarışması varsa ona katılayım 46 kiloya düştüm yine kemiklerim batıyor davet gelince istemsizce güldüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?