Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba 1.65 boy 80 kiloyum ve 31 yaşındayım. ıkı buçuk yasında oğlum var. 70 kiloda hamıle kaldım 102 kilo doğuma girdim. 40 ım cıktıgında 97 kilo idim. bir kaç ay sonra dıyetısyene gıttım. şuanda 80 kiloyum fakat 15 kilo daha vermek ıstıyorum. benım hıkayem böyle. en buyuk zaafım ıse tatlı. bana diyet listesi verebılcek biri varsa sevınırım.

Hoşgeldiniz, şu an takımların yeni üyeye ihtiyacı yok, gerçi siz diyet listesi istemişsiniz. Liste veremeyiz her liste kişiye özeldir.İsterseniz bize misaifr olarak gelebilirsiniz paylaşımlarımız belki yardımcı olur.
10. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması

Dn:Yarışma tarihinde bir ilk mi? Üyeye ihtiyacı olan takım yok, ihtiyaçlar karşılanmış

Ben 31 yaşındayım 10 yaşında oğlum var, maalesef tembelliğimden doğumdan beri kiloluyum şu an 68 kg’ yim. Aranıza katılmak istiyorum

GÜNCEL ( 10 Mart 2018 )

Sevgili yarışmacı adayları;

Cuma Zayıflama Yarışması takımlarında şu an için yeni üyeye ihtiyaç yoktur. Ama her an olabilir.

Bizi izlemeye devam ediniz.

Bu sistemde ben bunu yazmaya çekiniyorum. Yazabiliyor muyuz
Yeni üye ihtiyacı olmadığına dair ilk mesajı dün yayımlamıştım ben. Takım linkleri kalkınca aynı mesajı yazmak, sanki link koymak unutulmuş algısı yaratabilir diye düşünmüştüm.
moni kaptanımın yaptığı da mantıklı geldi bana.
Kapıya geleni buyur etmek gibi bir şey. Belki sonrasında üye olarak da alır, takım üye üst sınırı zorlanmadıktan sonra sakıncası yok diye düşünüyorum.
Bilemedim sen neden çekindin..

Bu sistemde ben bunu yazmaya çekiniyorum. Yazabiliyor muyuz
güzel bir noktaya değindin kaptanım. Aslında takımlara gelip tek tek yazacaktım.Üye ihtiyacınız olmadığında, takımlara katılmak isteyen yeni üye adaylarını misafir olarak kabul edermisiniz diye.
Şunu da ekliyim tüm takımların linkini yazmayı düşünmüştüm , uygun olmayabilir diye sormadan yapmadım.
Şu an boş kalsınlar istemediğimden ben misafir olarak davet ettim.
Kendi adıma bu durumda edebiliriz, yazabiliriz diye düşünüyorum.
ve dün de dediğim gibi bir ilk bu, üye ihtiyacı olan takım olmaması. Bence işleyiş güzel gidiyor gibi.

GÜNCEL ( 10 Mart 2018 )

Cuma Zayıflama Yarışması takımlarında şu an için yeni üyeye ihtiyaç yoktur. Ama her an olabilir.

Merhaba arkadaşlar. Kendimi bildim bileli kiloluyum ve yakında evlenecem. Bu kilolar çok sinirimi bozmaya başladı. 23 yaşında 72 kilo çıkıyorum. Ciddi motiveye ve yönlendirilmeye ihtiyacım var .

Hoşgeldiniz, şu an takımların yeni üyeye ihtiyacı yok.İsterseniz bize misafir olarak gelebilirsiniz paylaşımlarımız belki yardımcı olur.

Merhaba arkadaşlar. Kendimi bildim bileli kiloluyum ve yakında evlenecem. Bu kilolar çok sinirimi bozmaya başladı. 23 yaşında 72 kilo çıkıyorum. Ciddi motiveye ve yönlendirilmeye ihtiyacım var .

GÜNCEL ( 12 Mart 2018 )

Ben de beklemedeyim zaten şu anda uyguladığım bir diyetim var ama arkadaşlardan yeni şeyler öğrenerek zayıflamayı isterim..

Merhaba arkadaşlar özellikle burdaki takım kaptanlarına emeği geçenlere teşekkür etmek istedim. Okadar analizler değerlendirmeler çok etkiledi beni gerçekten. Hakkınizi helal edin. Gözümde korktu katilsammi katilmasammi diye düşünmeden edemedin.71 kilo 33 yaşinda 162boy allahtan biraz kemikliyimde cok durmuyor kilom..ama oncelikli olarak 60 düşmek istiyorum iradesizim sürekli atıştirmak benim bu hale getirdi birde uyku duzenin gece 2 3 lerde yatmaya başladim.uygun bir takıma girip denetlenmek iyi gelir diye düşünüyorum .artık hafiflemeli...

Hoşgeldiniz, şu an takımların yeni üyeye ihtiyacı yok.İsterseniz bize misafir olarak gelebilirsiniz paylaşımlarımız belki yardımcı olur.

Ben de beklemedeyim zaten şu anda uyguladığım bir diyetim var ama arkadaşlardan yeni şeyler öğrenerek zayıflamayı isterim..

GÜNCEL ( 14 Mart 2018 )

GÜNCEL ( 14 Mart 2018 )

Sevgili yarışmacı adayları,

Cuma Zayıflama Yarışması takımlarından yeni üyeye ihtiyaç duyanlar aşağıda listelenmiştir.

Takımları verilmiş olan linkler yoluyla inceleyerek, size yakın olduğunu düşündüğünüz takıma başvurunuz: Seçtiğiniz takımın linkine tıklayarak, kendinizi ve kilo alma serüveninizi anlatınız. Takım kaptanı sizinle irtibata geçecek ve ilgili takımdaki deneme süreciniz başlayacaktır.

Keyifli ve sağlıklı kilo vermeler dileriz.

5. Takım
Takım kaptanı : toplight
Takım linki : https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/

GÜNCEL ( 14 Mart 2018 )

sevgili Deniz ve Kum

Cuma Zayıflama Yarışması takımlarından yeni üyeye ihtiyaç duyanlar aşağıda listelenmiştir.

Takımları verilmiş olan linkler yoluyla inceleyerek, size yakın olduğunu düşündüğünüz takıma başvurunuz: Seçtiğiniz takımın linkine tıklayarak, kendinizi ve kilo alma serüveninizi anlatınız. Takım kaptanı sizinle irtibata geçecek ve ilgili takımdaki deneme süreciniz başlayacaktır.

Keyifli ve sağlıklı kilo vermeler dileriz.

5. Takım
Takım kaptanı : toplight
Takım linki : https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…