Hoşgeldiniz, şu an takımların yeni üyeye ihtiyacı yok, gerçi siz diyet listesi istemişsiniz. Liste veremeyiz her liste kişiye özeldir.İsterseniz bize misaifr olarak gelebilirsiniz paylaşımlarımız belki yardımcı olur.Merhaba 1.65 boy 80 kiloyum ve 31 yaşındayım. ıkı buçuk yasında oğlum var. 70 kiloda hamıle kaldım 102 kilo doğuma girdim. 40 ım cıktıgında 97 kilo idim. bir kaç ay sonra dıyetısyene gıttım. şuanda 80 kiloyum fakat 15 kilo daha vermek ıstıyorum. benım hıkayem böyle. en buyuk zaafım ıse tatlı. bana diyet listesi verebılcek biri varsa sevınırım.
Hoşgeldiniz, şu an takımların yeni üyeye ihtiyacı yok.İsterseniz bize misafir olarak gelebilirsiniz paylaşımlarımız belki yardımcı olur.Ben 31 yaşındayım 10 yaşında oğlum var, maalesef tembelliğimden doğumdan beri kiloluyum şu an 68 kg’ yim. Aranıza katılmak istiyorum
Bu sistemde ben bunu yazmaya çekiniyorum. Yazabiliyor muyuzHoşgeldiniz, şu an takımların yeni üyeye ihtiyacı yok.İsterseniz bize misafir olarak gelebilirsiniz paylaşımlarımız belki yardımcı olur.
10. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması
Yeni üye ihtiyacı olmadığına dair ilk mesajı dün yayımlamıştım ben. Takım linkleri kalkınca aynı mesajı yazmak, sanki link koymak unutulmuş algısı yaratabilir diye düşünmüştüm.Bu sistemde ben bunu yazmaya çekiniyorum. Yazabiliyor muyuz
güzel bir noktaya değindin kaptanım. Aslında takımlara gelip tek tek yazacaktım.Üye ihtiyacınız olmadığında, takımlara katılmak isteyen yeni üye adaylarını misafir olarak kabul edermisiniz diye.Bu sistemde ben bunu yazmaya çekiniyorum. Yazabiliyor muyuz
Merhaba arkadaşlar. Kendimi bildim bileli kiloluyum ve yakında evlenecem. Bu kilolar çok sinirimi bozmaya başladı. 23 yaşında 72 kilo çıkıyorum. Ciddi motiveye ve yönlendirilmeye ihtiyacım var .
Ben de beklemedeyim zaten şu anda uyguladığım bir diyetim var ama arkadaşlardan yeni şeyler öğrenerek zayıflamayı isterim..
Merhaba arkadaşlar özellikle burdaki takım kaptanlarına emeği geçenlere teşekkür etmek istedim. Okadar analizler değerlendirmeler çok etkiledi beni gerçekten. Hakkınizi helal edin. Gözümde korktu katilsammi katilmasammi diye düşünmeden edemedin.71 kilo 33 yaşinda 162boy allahtan biraz kemikliyimde cok durmuyor kilom..ama oncelikli olarak 60 düşmek istiyorum iradesizim sürekli atıştirmak benim bu hale getirdi birde uyku duzenin gece 2 3 lerde yatmaya başladim.uygun bir takıma girip denetlenmek iyi gelir diye düşünüyorum .artık hafiflemeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?