- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Allahtan fazla almıyorum 73.8 imkuzum izne çıkmayı kendin istemiştin, takımdan ayrılanı kurtun kaptığını her zaman söylüyorum.
2.takıma bekliyorum canımBende yarismaya katılmak istiyorum ama nasil :)
Boyun kaç canım. 14 kilo versen 47 olursun çok az değil mi?Ben de bi doğurayımsonra halay başı bile olurum
61 kiloyum
14 kilo vermek istiyorum
3. takım madalyası var sende, galiba orada yarışıyordun? :)73 kiloyum kilo vermek istiyorum sanırım desteğe ıhtıyacım var
6. Takıma bekliyorum canımBen de katilmak istiyorum
Evet ilk oraya katıldım bıraz devam ettım sonra saglık problemlerınden devam edemedım şimdi tekrar başlamak istiyorum3. takım madalyası var sende, galiba orada yarışıyordun? :)
Dilersen orda devam edebilirsinEvet ilk oraya katıldım bıraz devam ettım sonra saglık problemlerınden devam edemedım şimdi tekrar başlamak istiyorum
6.takıma beklerim canımDaha once bi kac grup da yarıştım ama kilo veremedim sürekli takimla ilgilenen sık paylasim yapan kaptanı olan bir takım arıyorum .
6. Takima gelebilirsinBoyum 1.63 kilom 83.3 5.5 aylık bir bebeğim var emziriyorum. 2 gün önce eliptik bisiklet edindim. Hafiften spor yapıyorum ama desteğe ihtiyacım var. Daha önce 35 kilo vermiştim. Yine verebilirim insallah. Hangi gruba dahil olmalıyım. Litfen biri bilgilendirir mi?
14. Takıma da gelebilirsin.Boyum 1.63 kilom 83.3 5.5 aylık bir bebeğim var emziriyorum. 2 gün önce eliptik bisiklet edindim. Hafiften spor yapıyorum ama desteğe ihtiyacım var. Daha önce 35 kilo vermiştim. Yine verebilirim insallah. Hangi gruba dahil olmalıyım. Litfen biri bilgilendirir mi?
Bizim takimdada emzirenler var kaptanim14. Takıma da gelebilirsin.Taliplerin artıyor.
Takımda (bende dahil) emziren arkadaşlarımız var. Emzirmenin de avantajıyla gayet güzel kilo veriyorlar. Bi göz atabilirsin
Takım linki;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.22402
6. Takima gelebilirsinDoğumdan sonra kalan 15 kilo gi de ceekk 1.75 boyunda 97 kiloyum. Ve Emziriyorum bana uygun bi gruptaolmak istiyorum daha klüpte önce 20 kilo vermiştim yine verebiliri
Takım linkini atarmısın6. Takima gelebilirsin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/ buyur canim :)Takım linkini atarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?