- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
Dilersen 5. takımda destek olabiliriz diyetine :)Yarın bende başlıyorum diyete 158 boy 70 kiloooo
Teşekkürler. Kurallarınızı okudum. Katılmak isterimDilersen 5. takımda destek olabiliriz diyetine :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/
Merhaba canım, 10. Takıma bekliyoruz. Tanışalım.Bende katılmak istiyorum motivasyona ihtiyacım var
8takima beklıyoruz canımarkadaşlar merhaba ben de zayıflama takımına katılmak istiyorum44 yaş 3 çocuk annesiyim 79 kilo 157 boyundayım hayırlısı olsun diyor ve merakla sizden haber beklicem
5. takıma bekleriz asetaldehitcim :)Merhaba :) Bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum ve zorlu bir süreçten geçiyorum , bazı arkadaşlarım onlardan başarılı olmamı kabullenemeyip dış görünüşüm ve burslu olmamdan vurmaya çalışıyorlar . Ne kadar umursamıyor gibi gözüksem de çok kalbim kırılıyor . Çünkü
kilom yüzünden özgüvenim sıfır.Bir takıma dahil olmak istiyorum ama her zaman internete giremiyorum ders çalışmam gerekiyor ama elimden geldiğince gireceğim. Bu tombul kuşa yuva olacak ve birazcık da olsa kendisine güvenmesini sağlayacak grup arıyorum . Boyum 160 kilom 71
teşekkür ederimm5. takıma bekleriz asetaldehitcim :)
Linke tıkla gel: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/
Merhaba, yaş 29 kilo 60, 1 çocuk annesiyim. Hedef kilom 52. Ben de kilo vermek isteyip diyete başlayıp sonra bozanlardanım. Grup olarak kilo vermek sanırım daha motive edici olacaktır tontili hatunu da alır mısınız gruba
10. Takıma gel tanışalım canım.Bende zayıflamak istiyorum ben emziren anneyim 35 yaşındayım 160 boy 64 kiloyum acil kilo vermem lazim
Canım henüz çok yeni doğum yapmışsın. Emzirirken toparlar zaten vücudun. Listeler için çok erken ama takılmak için 2.takıma beklerim.Benimde aciiil zayıflamam lazım 34 günlük lohusayım 57 kiloyum hedefim 46-47 falan emziriyorum şuan diyete nasıl dayanırım bilmiyorum ama mecburum doğumdan sonra göbek sarktı
Tamam teşekkür ederim :)Canım henüz çok yeni doğum yapmışsın. Emzirirken toparlar zaten vücudun. Listeler için çok erken ama takılmak için 2.takıma beklerim.
Hosgeldin cnmMerhaba ✌
Biri beni bilgilendirebilir mi?
Boy:169 cmHosgeldin cnm
Kısaca kendini tanitirsan kilo boy hedef kilo vs.
Üye ihtiyacı olan bir takım davet eder seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?