Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar merhaba ben de zayıflama takımına katılmak istiyorum44 yaş 3 çocuk annesiyim 79 kilo 157 boyundayım hayırlısı olsun diyor ve merakla sizden haber beklicem

Merhaba :) Bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum ve zorlu bir süreçten geçiyorum , bazı arkadaşlarım onlardan başarılı olmamı kabullenemeyip dış görünüşüm ve burslu olmamdan vurmaya çalışıyorlar . Ne kadar umursamıyor gibi gözüksem de çok kalbim kırılıyor . Çünkü
kilom yüzünden özgüvenim sıfır.Bir takıma dahil olmak istiyorum ama her zaman internete giremiyorum ders çalışmam gerekiyor ama elimden geldiğince gireceğim. Bu tombul kuşa yuva olacak ve birazcık da olsa kendisine güvenmesini sağlayacak grup arıyorum . Boyum 160 kilom 71

5. takıma bekleriz asetaldehitcim :)
Linke tıkla gel: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/

Merhaba, yaş 29 kilo 60, 1 çocuk annesiyim. Hedef kilom 52. Ben de kilo vermek isteyip diyete başlayıp sonra bozanlardanım. Grup olarak kilo vermek sanırım daha motive edici olacaktır tontili hatunu da alır mısınız gruba

Benimde aciiil zayıflamam lazım 34 günlük lohusayım 57 kiloyum hedefim 46-47 falan emziriyorum şuan diyete nasıl dayanırım bilmiyorum ama mecburum doğumdan sonra göbek sarktı

Benimde aciiil zayıflamam lazım 34 günlük lohusayım 57 kiloyum hedefim 46-47 falan emziriyorum şuan diyete nasıl dayanırım bilmiyorum ama mecburum doğumdan sonra göbek sarktı
Canım henüz çok yeni doğum yapmışsın. Emzirirken toparlar zaten vücudun. Listeler için çok erken ama takılmak için 2.takıma beklerim.

Hosgeldin cnm
Kısaca kendini tanitirsan kilo boy hedef kilo vs.
Üye ihtiyacı olan bir takım davet eder seni
Boy:169 cm
Kilo:68,5
Hedef:59
Takımımı mahcup etmeyeceğime namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum ama konuyu tam ılarak çözemedim.
Sadece Cuma mı başlanıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…