Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boy:169 cm
Kilo:68,5
Hedef:59
Takımımı mahcup etmeyeceğime namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum ama konuyu tam ılarak çözemedim.
Sadece Cuma mı başlanıyor?
Hayır canım ihtiyacı olan takım az sonra yazar sana sende hemen takıma geçiş yaparsin deneme süresi bitince listelere de girebilirsin. Cuma sadece tartı günü

Merhaba
Boy163
Kilo99
Yas28
Canima tak etti artik bu kilolar kendimi bildim bileli kiloluyum yarışmanın azmi vr sizinde desteginizle zayiflsmsk istiyorum beni de araniza alır mısınız

Merhaba kizlar bende üç cocuk annesiyim.30yasindayim .iki sene önce 3 ayda 90kilodan 68kiloya düştüm.bir sene korudum kilomu fakat hamile olunca geri aldım .Doğum yaptım bebeğim 10aylik ve artık yeniden hafiflemek istiyorum.Yine yeniden ve bu sefer 65 kiloya dusmek istiyorum.Kilom şu an 85 boyum 173 benide alın araniza

Benide alın Kızlar
Diyetteyim bende
Hiç girmedim yarışmaya nasıl oluyor bilmiyorum
Varım yani
Hedef 5 kilo

13. Takıma gidebilirsiniz kızlar
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/13-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.138629/

İki ay önce isvec diyeti ile 10 kilo verdim 13gün içinde sonra iki ay boyunca diyet falan hakgetire. Yaptığım keki tek basima bir gün içinde bitirdim. Son bir aydır geceleri bir kase nutella yiyorum orta boy bitiyor. İki kilosunu geri almışım. Boyooe devam edersem daha da alicam. 15 kilo fazlam var su anda. Çok dertliyim kizlar

Sende kendimi gördüm senden çok var bizde 9. Takıma beklerim gel beraber zayıflayalım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…