Teşekkürler
Ben mesaji bugun gordum ama hala gelebilir miyim firsati firitmanisimdir insallah2. Takıma beklerim canım.
Seni taniyabilirmiyiz cnmmerhaba ben de aranıza katılmak isterim
Üye ihtiyacı olan bir takım sana dönecektir tatlımMefkurem 24 yaşındayım hemşireyim istanbulda yaşıyorum . Boyum 1.65 kilom 68 . Kış dönemi de gelmişken hem daha fazla kilo almadan hem de fazla olan kilolarımdan kurtulmak istiyorum
teşekkürler :)Üye ihtiyacı olan bir takım sana dönecektir tatlım
2. Takıma bekliyorum canım.Mefkurem 24 yaşındayım hemşireyim istanbulda yaşıyorum . Boyum 1.65 kilom 68 . Kış dönemi de gelmişken hem daha fazla kilo almadan hem de fazla olan kilolarımdan kurtulmak istiyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/13-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.138629/Merhaba kızlar benim de 5 - 6 kilo fazlam var. bende aranıza katılmak istiyorum
9. Takıma gelebilirsinBende 160 boyunda 71.6 kiloyum . 35 yaşındayım . Kizimin doğumundan sonra 80 kiloya çıkıp geçen sene bu zamanlara kadar 62 kiloya indim. Fakat antidepresan kullanımı ve kortizon bir de çok yemek sayesinde durum budur. 14 kilo vermek istiyorum
9. Takıma gelebilirsiniz tanışalım buyrunarkadaşlar selam
tekrar aranıza katılmak istiyorum daha önce 28 kg verdim bu grup sayesinde.ama düğün stresi vs derken aldım.aranıza katılabilir miyim tekrar?
13. Takima bekleriz canimkızlar daha önce 1. takımda idim takım dağılınca ben de dağıldım.arti kilolarla yeniden burdayım.imdattttt diye bağırmak istiyorum.aktif ve beni motive edicek bi grup ariyorum
13. Takima gelebilirsin canimMerhaba bende 5 kilo vermek istiyorum cayda kullaniyorum burayla beraber daha çabuk gidecektir kilolar
Ihtiyacı olan takım seni çağırır canım bir kac takım cagırırsa çağıran takımlardan istediğini secersin.Takımları kendimiz mi seçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?