- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
Almanyadasin heralde :)Benide gruba alir misiniz ? Dogum kilolarimdan kurtulmam lazim kizlar
Merhaba evet almanyadayim boyum 164 cm 68 kiloyum 83 kiloyla dogum yaptim 3 hafta önce... hedefim 1 yil önceki gibi 53 kilo olmak .. Azimliyim iddaliyim emziriyorum cabuk kilo verebiliyorumAlmanyadasin heralde :)
Kendini kısaca tanitirmisin cnm
Kilo boy hedef vs.
Üye ihtiyacı olan bir takım sana dönüş yapacaktir cnmMerhaba evet almanyadayim boyum 164 cm 68 kiloyum 83 kiloyla dogum yaptim 3 hafta önce... hedefim 1 yil önceki gibi 53 kilo olmak .. Azimliyim iddaliyim emziriyorum cabuk kilo verebiliyorum
Vegandim kisa sure önce suanda vejeteryan besleniyorum :)
Cok sevinirim tesekkur ederim canim amacim sadece motive olmak burdaÜye ihtiyacı olan bir takım sana dönüş yapacaktir cnm
Yarışma kuralları gereği beklemek zorundayızIki hafta beklemeden direk listeye alinirsam takima girebilirim.sıkı bir diyetteyim.takip kaptanlai tekliflere acigim
Gel tanışalım canım.Merhaba evet almanyadayim boyum 164 cm 68 kiloyum 83 kiloyla dogum yaptim 3 hafta önce... hedefim 1 yil önceki gibi 53 kilo olmak .. Azimliyim iddaliyim emziriyorum cabuk kilo verebiliyorum
Vegandim kisa sure önce suanda vejeteryan besleniyorum :)
Kendimi televizyonda yarismaya cikiyor gibi hissettim heyecanlandim birden
Merhaba, buyrun tanışalım yarışma kurallarını konuşalım.Iki hafta beklemeden direk listeye alinirsam takima girebilirim.sıkı bir diyetteyim.takip kaptanlai tekliflere acigim
Tanışalım buyrun.Merhaba topik biraz karışık geldi nereyi tıklasam başka sayfaya ama aynı topiğe attı yani hangi takım ne şekilde çalışıyor çözemedim vallaben 31 yasındayım 170 boy 70 kg ama son 2 ayda 3 kg almıs bulunuyorum yeni evlendm bundanmı bilmiyorum ama sorun şu ben hersene zayıflayayım derken kiloma enaz 2 kg katıyorum benim 63 veya 64 kg bandına düşüp o kiloda da sabitlemem lazım ve sorunum şu istikrar max 1 ay yapabiliyorum cok sıkılıyorum diyetlerden 1 ayda güzel diyet yapıp kilo versemde sıkılıp bırakıp geri alıyorum ;( ömür boyu diyet çekilmiyor bu 1 ikincisi bi misafir gelince ya da ben gidince diyet direk yalan oluyor offf varmı benim gibisi
Yaaa suuuper cook tesekkur ederimm
2.takıma beklerim canımSlm bende katilmak istiyorum ama vaktim olmuyor ikizlerim var 65 kiloyum 169 boyum 58 olmak istiyorum adanadan katiliyorum 2 yil oldu dogum yapali 1-2 ay once sutten kestim kizimi
2. Takıma bekliyorum canımArkadaşlar bende kilo vermek istiyorum, takımla birlikte dahada kararlı olur yeni bişeyler öğrenirim diye düşünüyorum, Dr tavsiyesi ile 1 haftadır diyetteyim ayrıca glifor 1000 mg kullanıyorum, zayiflamada etkiliymis dr yazdı, ayda en az 4 kilo vermem gerekiyormuş. Benide alın aranıza lütfen
Hosgeldin cnmBende katılmak istiyorum arkadaşlar
Memnuniyetle2. Takıma bekliyorum canım
Bende katılmak istiyorum arkadaşlar
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.181064/page-12194#post-58016571Memnuniyetle
Nasıl katılacağım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?