Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba
boyum 1.55
kilom 55
hedef 50 hedefe yakınım ama yıllardır vermek istediğim halde ideal kiloma ulaşamadım. Bir gruba alırmısınız lütfen.

Merhabalar
Boyum:175
Kilom:68
İki ay içinde 10 kilo aldım bunu da bi yıldır taşıyorum . İlk defa böyle bi gruba katılcam yardımcı olabilir misiniz.

Merhaba :)
Boyum 158 cm
Kilom 69.4
50 kilo olmak istiyorum ilk hedefim 60 ikinci hedefim 50 kilo olmak.

3 aylik bebeğim var sütümü azaltmadan beni zayıflatacak motive olmamı sağlayacak diyet grubu arıyorum :)

Merhabalar 3 sene kadar önce ilk bebeğimde kendi çabamla 13 kilo verdim sonra bir daha hamile kalıp Doğum yaptım bunda daha fazla kilo fazlam vardı geçen kış tekrar 14 kilo vererek 72 kiloya kadar düştüm ama yaz boyu dikkat etmediğim için tekrar 75 kiloyum şuanda. Hedefim en az 10 en fazla 15 kilo vermek. Umarım başarılı olabilirim[/QUOTE]

[/QUOTE]
Eger kararliysan 6. Takima gelebilirsin

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.143241/page-24742#post-58183226

Selam herkese 1.65 boy 79 kiloyum. Bir yerden başlamak istiyorum artık. En az on kilo vermek hedefindeyim. Umarım basaririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…