Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben 6. Gruptaydim kendi istegim ile ayrilmistim geri dönmem icin 6 ay gecmesi gerekiyormus baska gruba baslayamazmiyim 20 kilo vermem lazim ki 2.çocuğuma hamilr kalayim nolur yardim edin

Merhaba ben 6. Gruptaydim kendi istegim ile ayrilmistim geri dönmem icin 6 ay gecmesi gerekiyormus baska gruba baslayamazmiyim 20 kilo vermem lazim ki 2.çocuğuma hamilr kalayim nolur yardim edin
6 ay gecmediyse baslayamazsin canim. Ama 6 ay gectiyse diledgin takimda devam edebilirsin

Teşekkür ederim ama listede olmadigim zaman kendimi motive edemiyorum
6 ayı geçmesini beklersen liste olmasada yerinden sayarsın gel birlikte 6 ayı dolduralım sonra elbette listeye girersin ki )) tabii karar senin takımda listede olmayan kişiler var ama kilo vermeye devam ediyorlar.

6 ayı geçmesini beklersen liste olmasada yerinden sayarsın gel birlikte 6 ayı dolduralım sonra elbette listeye girersin ki )) tabii karar senin takımda listede olmayan kişiler var ama kilo vermeye devam ediyorlar.
Geleyim madem belki bu grup bana yarar

Günaydınlar eskiden 1 takım üyesiydim ama hamile kalınca izne ayrıldım şuan başka bir takımda devam etmek istiyorum 1.70 boyundayım şuan 103.6 kiloyum geçen ay diyete başladım ve 5 kilo verdim ama tek başıma evde çocuk bakmak ve kış şartları nedeniyle dışarı çıkamam nedeniyle motivasyon düşüklüğü yaşıyorum tekrar bir grupta azimle işe geri dönene kadar kilo vermek istiyroum ilgilenen gruplara duyurulur
Boy 170 kilo 103.6 ilk hedef 90 asıl hedef 70

Hoşgeldin canım kısa sürede dilediğin kiloya gelirsin umarım.
14. Takıma bekliyoruz
Takım Kaptanı: drdotty

Takım linki;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.224023

Merhaba
32 yaşında son bir yıldır kilo vermeye çalıştıkça daha çok kilo alıp bezmiş biriyim. Aktif bir takıma dahil olup motivasyonumu kaybetmemek istiyorum.
172 boyunda ve 97 kiloyum.

Merhaba. Daha önce onlarca kez diyet yapıp başarısız oldum. Son iki yılda 20 kilodan fazla aldım ve şu an 88 kiloyum. Ben de bir takıma dahil olup motive olmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…