- 18 Aralık 2018
- 902
- 1.632
- 43
- 27
Çok teşekkürler hemen geliyorum6. Takima gelebilirsin. Orda yardimci oluruz sana :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.143241/page-24847#post-58257711
6 ay gecmediyse baslayamazsin canim. Ama 6 ay gectiyse diledgin takimda devam edebilirsinMerhaba ben 6. Gruptaydim kendi istegim ile ayrilmistim geri dönmem icin 6 ay gecmesi gerekiyormus baska gruba baslayamazmiyim 20 kilo vermem lazim ki 2.çocuğuma hamilr kalayim nolur yardim edin
listede olmasanda yardımcı oluruz 13. takıma gelebilirsin canımMerhaba ben 6. Gruptaydim kendi istegim ile ayrilmistim geri dönmem icin 6 ay gecmesi gerekiyormus baska gruba baslayamazmiyim 20 kilo vermem lazim ki 2.çocuğuma hamilr kalayim nolur yardim edin
6. Takima gelebilirsinben katılmak istiyorum nasıl katılabilirim. eşim 123 ben 85 kilo olmuşum 8 aylik evliyiz. pazartesi günü diyete başladık birlikte yapiyoruz :)
Teşekkür ederim ama listede olmadigim zaman kendimi motive edemiyorumlistede olmasanda yardımcı oluruz 13. takıma gelebilirsin canım
6 ayı geçmesini beklersen liste olmasada yerinden sayarsın gel birlikte 6 ayı dolduralım sonra elbette listeye girersin kiTeşekkür ederim ama listede olmadigim zaman kendimi motive edemiyorum
Geleyim madem belki bu grup bana yarar6 ayı geçmesini beklersen liste olmasada yerinden sayarsın gel birlikte 6 ayı dolduralım sonra elbette listeye girersin ki)) tabii karar senin takımda listede olmayan kişiler var ama kilo vermeye devam ediyorlar.
Günaydın cnmMerhabalar günaaydınn nasıl oluyor bu takım olayı bende katılmak istiyorumm :):)
Ahh sağolun bilgi için çok teşekkğrler hemen alta yazıyorum :)Günaydın cnm
Burada kilo boy hedef bilgilerini yaziyorsun
Üye ihtiyacı olan bir takım seni davet ediyor
Gel canım tanışalım.158 boy 70.1 kilo ilk hedef 60 :)
Hoşgeldin canım kısa sürede dilediğin kiloya gelirsin umarım.Günaydınlar eskiden 1 takım üyesiydim ama hamile kalınca izne ayrıldım şuan başka bir takımda devam etmek istiyorum 1.70 boyundayım şuan 103.6 kiloyum geçen ay diyete başladım ve 5 kilo verdim ama tek başıma evde çocuk bakmak ve kış şartları nedeniyle dışarı çıkamam nedeniyle motivasyon düşüklüğü yaşıyorum tekrar bir grupta azimle işe geri dönene kadar kilo vermek istiyroum ilgilenen gruplara duyurulur
Boy 170 kilo 103.6 ilk hedef 90 asıl hedef 70
6. Takima gelebilirsinMerhaba
32 yaşında son bir yıldır kilo vermeye çalıştıkça daha çok kilo alıp bezmiş biriyim. Aktif bir takıma dahil olup motivasyonumu kaybetmemek istiyorum.
172 boyunda ve 97 kiloyum.
5. takıma beklerizMerhaba. Daha önce onlarca kez diyet yapıp başarısız oldum. Son iki yılda 20 kilodan fazla aldım ve şu an 88 kiloyum. Ben de bir takıma dahil olup motive olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?