Cümleten selamünaleyküm
Zayıflama serüvenime sizlerle devam etmek istedim.
1.62 boyunda 71.4 kiloyum.(Geçen hafta 73.5 ile başladım:)
İki çocuk annesiyim, öğretmenim.
İlk doğumumdan sonra kısa sürede 78 kilodan 61 kiloya düşmüştüm fakat ikinci doğumdan sonra pazartesi başlayıp salı biten diyetlerle mücadele etmekten ve kendimi çirkin hissetmekten yoruldum
Davetlerinizi heyecanla bekliyorum efenim
Malesef oyle oluyor. Bir hevesle gelip 2 gun sonra kayboluyorlarArkadaşlar belki çok üye çağırdık gibi görünüyor ama malesef gelmediler
Ya 1 kere mesaj yazıp kayboldular yada hiç ugramadilar
Şu anda cagirdiklarimizdan 1 üye var o da pek kalıcı değil gibi
Bu insanları gerçekten anlamıyorum
Madem gelmiceksiniz niye başvuru yapıyorsunuz
Merhaba arkadaşlar.adımdan da anlayacağınız gibi kilolu bir arkadaşınızım.yazıma söyle başlayayım .gecen sene 65 kilo civarlarında olan ben sınava hazırArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
merhaba arkadaşlar.adımdan da anlaşılacagı gıbı kilolu bir arkadaşınızım.geçen yıl 65 kilo civarları olan ben bir yılda sınava hazırlanırken 30 kilo aldım.motivasyona ihtiyacım var.lütfen beni de alın aranızaArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Gel canım tanışalım.Arkadaşlar merhaba.sınava hazırlanırken bir yılda tam 30 kilo aldım.motıvasyona çok ihtiyacım var.lütfrn brni de alın aranıza
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/günaydın
zayıflamak istiyorum ama işyerinde işlerim yoğun hergün mesaj yazamayabilirim ama yazınca mesaj sayısını doldurmaya çalışırım (menu bildirimi kilo bildirimi yaparım o ayrı)
aslında dukanı çok istiyorum ama öüle yemekleerim konusunda nasıl halledebilirim fikrim yok öneriler falan yazan biryer var mı?
not: bu ay ortasından önce spora başlamam olanaksız
7 ayda 11 kilo aldım
6. Takıma beklerim canımiyi aksamlar ben 26 yasinda 1.72 boyunda 66 kiloyum.dogumdan sonra kilo aldim ve 85 cmlik bir hamile gobegim var.goren hamile saniyor o derece dişa dogru cikmis.hayatimda ilk defa diyet yapicam daha once kilo almak icin mama icerdim dusunun ne kadar zayif oldugumu.cikolataya asiri bi duskunlugum var yavas yavas birakiyorum.nasi diyet yapilir ne yapilir hic bilmiyorum bana yardimci olur musunuz
takima nasi gircem link birakir misiniz6. Takıma beklerim canım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.143241/page-24663#post-58121469 buyurtakima nasi gircem link birakir misiniz
9.takima gelebilirsin cnm :))Selam bende katılmak istiyorum araniza
Merhabalar
28 yaşında 66 kiloda olan bir öğretmenim. Tek başına kilo vermeye çalışmak çok sıkıcı olduğundan ben de sizlere katılmak istiyorum.
3. Takıma gel canımMerhabalar bende yeni üyeyim
28 yaşındayım ve 80 kiloyum, 10 gün önce spora ve kendi araştırmalarımla diyete başladım 3 kilo verdim
Ben de aranıza Katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?