Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ada81 canım sen hep bu konuda mısın Allah aşkına. Ben bildirimi görüpte gelene kadar katılmak isteyen üye çoktaaaan sizin takımın üyesi olmuş oluyor.
Hahaha... inan cagirdiklarimin bir kaci bir defa ugruyor sonra ortadan kayboluyorlar ... yani cok uye çağırıyor gibi duruyorum ama kimsecikler gelmiyor

Merhabalar arkadaşlar
Ben de takımlara katılmak istiyorum
1.68 boy
99 kilo (en son böyleydi)
Benim gibi 90 üstü olanların grubunda olmayı isterim
İnsan daha iyi motive oluyor çünkü

Senin kızı yarım günlük bi okula mı versek napsak
Öpüyorum güzel kızını
sağol teyzesi zaten yarim gun anaokuluna gidiyor baba goturuyor baba aliyor. 1 cocuk olunca benimde bol vaktim oluyor...
Aslinda gelenler istikrarli davransalar takimlarda uye eksikligi olmaz... bir gun geliyorlar sonra kayboluyorlar

sağol teyzesi zaten yarim gun anaokuluna gidiyor baba goturuyor baba aliyor. 1 cocuk olunca benimde bol vaktim oluyor...
Aslinda gelenler istikrarli davransalar takimlarda uye eksikligi olmaz... bir gun geliyorlar sonra kayboluyorlar
Kilo vermek kolay bir süreç değil başlamak istiyorlar ama sonra gözleri kesmiyor sanırım. Oysa burada kilo vermek birlikte kolaylaşıyor, hayata karşı motivasyonu artıyor insanın. Neyse başlayıp yarı yolda bırakıp takımı zorda bırakmalarından iyidir, erken vedalaşmak

Herkese iyi aksamlar bende diyet gruplarina katilmak istiyorum bi suredir tartilmiyorum en son 108 dim boyum 161 uzun suredir katilmak istoyordum ama cok onceleri katilip iradesizligimden biraktigim icin cesaret edemiyordum suan kendimden tam olarak eminim beni grubuna kabul edecek olan takim kaptani olursa cok sevinirim

13. Takima bekleriz

Merhaba herkese, ben de bir diyet grubuna dail olmak istiyorum. Is çıkısı da kendime elektronik baskül alacağım. Ben 158 boyunda genelde dolgun ama 52 kg olarak halimden memnundum. Ancak doğum kontol hapı ile birlikte 6 kilo almışım Aldığım kilo nasıl ise kıyafetlerimden belli olmuyor Tartılınca fark ettim.
İlacı birakali 3 hafta oluyor 2 kilo hemen verdim ama 56 dan 50 ye düşmek istiyorum. Genel olarak tatlı ve hamur işi sevmem. Kahvaltı problemim var sabahları midem bulanıyor. Bu nedenle akşamları yoğun olarak yiyorum galiba. Biraz uzun oldu ama umarim bir gruba dahil olup azami derecede fayda gorurum:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…