Merhaba canım hoşgeldinMerhaba herkese, ben de bir diyet grubuna dail olmak istiyorum. Is çıkısı da kendime elektronik baskül alacağım. Ben 158 boyunda genelde dolgun ama 52 kg olarak halimden memnundum. Ancak doğum kontol hapı ile birlikte 6 kilo almışımAldığım kilo nasıl ise kıyafetlerimden belli olmuyor Tartılınca fark ettim.
İlacı birakali 3 hafta oluyor 2 kilo hemen verdim ama 56 dan 50 ye düşmek istiyorum. Genel olarak tatlı ve hamur işi sevmem. Kahvaltı problemim var sabahları midem bulanıyor. Bu nedenle akşamları yoğun olarak yiyorum galiba. Biraz uzun oldu ama umarim bir gruba dahil olup azami derecede fayda gorurum:)
hoşbulduk geliyorum o zaman:)Merhaba canım hoşgeldin
14. Takıma bekleriz
Yok şekerim bugun kabul gunum sanki arayan arayana herkes bugune sozlesmis gibiler tel elimden dusmedi spor bile yapamadim
14. Takima gidebilirsin canimMerhaba ben 2 takım yarısmacısıydım.
Takımız kapatıldı. Yenı takıma katılmak isdiyorum.
Doğum kilolarmı vermeye calışıyorum 82 kılodan 72.7 kadar inmeyı başardım.
Gecen cuma 69.7 kıloydum boyum 165. Cm
Hedef kılom 65
Teşekkürleer14. Takima gidebilirsin canim
Size davet geldi mi herhangi bir takımdan?diyet gruplarından birine katılmak istiyorum mümkünse .
Ayyy ne zaman yazmis arkadas ben nasil kacirmisimSize davet geldi mi herhangi bir takımdan?
Size davet geldi mi herhangi bir takımdan?
Ayyy ne zaman yazmis arkadas ben nasil kacirmisim
Cevap için teşekkürler, hoş geldiniz.pardon ben burayı bizim takımın yeri sanıp yazıyorum evet geldi 14, takmda başladm .
13. takıma bekleriz canımmerhaba bende gruba katılmak istyorum.daha öncedende bir girişimim olmuştu.gruba katılmıştım ama yaşadığım sağlık problemlerinden dolayı devam ettiremedim. Bu sefer kararlıyım.Tekrar girme şansım varmı acaba
Takım içinde olmak motive edici olabilir ama hergün yorum yazma zorunluluğu oldugu için ben katılım zorlugu yaşıyorum hem çalışıyorum hem de evde 1 yaşında bebeğim var o uyuyacak da ben hem ev toplayıp hem yemek yapıp kendime vakit ayırcam da yazcamKilo vermek kolay bir süreç değil başlamak istiyorlar ama sonra gözleri kesmiyor sanırım. Oysa burada kilo vermek birlikte kolaylaşıyor, hayata karşı motivasyonu artıyor insanın. Neyse başlayıp yarı yolda bırakıp takımı zorda bırakmalarından iyidir, erken vedalaşmak
5. Takıma beklerimMerhaba. Bnde bir gruba dahil olmak istiyorum mümkünse.
buyrun tanışalım.Selam arkadaşlar. Ben buranın uzun yıllardır müdavimiyim. Uzun süre önce mezun oldum. Kilomu korudum Tembellik, hastalık vs çok zaman kilo aldım verdim maalesef. Burada gruplara katıldım ama devam ettiremedim fazla. Şu an kilom 53-54 sanırım. Hedef kilom 48. Eve spor aleti de aldım yemeklerimi düzenlerken bana yardımcı olacak motive edecek bir grup arıyorum. Maalesef kortizon yüksek miktar aldığım için yasaklı şekerli vs gıdalara düşkünlük başladı ay yüzlü olmadan beni kurtaracak grubu bekliyorumŞu ara kilolarım gelgitli olabilir çünkü vücudum su tutuyor eksiler vs olabilir. Ama yapabilirim vakti zamanında birinciliklerim vardı ah ahh günlerr
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?