• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. Yaklasik 3 senedir kila problemim var. 19 yasindayim, boyum 1.64 kilom 68. Senenin basindan beri yaklasik 3 kilo daha aldim. Aynanın karsisina gecemiyorum. Bi kez diyete başladım ama devam edemedim. Lütfen bana yardımcı olun.
Eğer gerçekten azimli ve kararlıysan 7.takıma gel kuzum...

Merhabalar 22 yaşındayım 75.8 kiloyum ben de artık zayıflamak istiyorum enerjim çabuk düşüyor
motive olarak sağlıklı bir şekilde kilolarımı vermek istiyorum

Merhabalar 172cm boyunda ve 64 kg yim. Gecen yıl yaprigim saglikli diyet ve spor ile 57 kg a kadar dustum fakat evliligimin ilk yilinda tekrar kilolarimi geri aldim ve tekrar eski formuma donmek ve sabit kalmak icin kararliyim ve saglikli diyet yapmak istiyorum.Bir basari oykusu yaratmaya hazirim:-)

Merhabalar 172cm boyunda ve 64 kg yim. Gecen yıl yaprigim saglikli diyet ve spor ile 57 kg a kadar dustum fakat evliligimin ilk yilinda tekrar kilolarimi geri aldim ve tekrar eski formuma donmek ve sabit kalmak icin kararliyim ve saglikli diyet yapmak istiyorum.Bir basari oykusu yaratmaya hazirim:-)
2. takıma gelerek o başarı öyküsünü yazabilirsin canım..

Tatlım senı hatırladım ben
Takım'ım çok kalabalık ama davet almassan 9. Takımda lısteye alamam ama aradığın motıvasyonu bulabılırsın

Arkadaşlar merhaba 25 yaşındayım Boyum 1.70 kilom 79 geçen sene de gruplardan birinde üyeydim ve çok faydasını görmüştüm ancak özel sebeplerim Yüzünden devam edemedim ama katıldığım gruba şans ve başarı getireceğime inanıyorum davetlerinizi bekliyorum ☺️

Arkadaşlar merhaba 25 yaşındayım Boyum 1.70 kilom 79 geçen sene de gruplardan birinde üyeydim ve çok faydasını görmüştüm ancak özel sebeplerim Yüzünden devam edemedim ama katıldığım gruba şans ve başarı getireceğime inanıyorum davetlerinizi bekliyorum ☺️
14. Takıma bekliyorum cnm.

Merhaba ☺ bende katilmak istiyorum ilk olacak ama sonuna kdr olck ☺pek bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim boy 165kilo95yas21 buna ihtiyacm var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X