• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar, bende kilolarini verip alanlardanim suan 90 kilo oldum, boyum 160 :( ne zaman bu kiloya ciktim bilmiyorum. hedefim 50 kilo insallah yavas yavas vermeyi istiyorum. Bana destek olacak beni gaza getirecek arkadaslara ihtiyacim var :)

Kızlar selam.. Zayıflama takımların bu derece ciddi olduklarını bilmiyordum, bu topiği okuyunca anladım ve çok sevindim :KK9: Bende bi takkıma girmek istiyorum, hemen kendimi anlatayım.. Hayatımın belirli birkaç döneminde çok zayıf olmakla birlikte genelinde hep balıketliydim. Hiç şişman olmadım ama şu balıketten nefret ediyorum. Belim kalın hafif göbeğim var ama incecik olmak istiyorum :21: Diyet konusunda istikrarsızım takım ruhuna ihtiyacım var ve beni dürtükleyecek birilerine :KK19:

Kızlar selam.. Zayıflama takımların bu derece ciddi olduklarını bilmiyordum, bu topiği okuyunca anladım ve çok sevindim :KK9: Bende bi takkıma girmek istiyorum, hemen kendimi anlatayım.. Hayatımın belirli birkaç döneminde çok zayıf olmakla birlikte genelinde hep balıketliydim. Hiç şişman olmadım ama şu balıketten nefret ediyorum. Belim kalın hafif göbeğim var ama incecik olmak istiyorum :21: Diyet konusunda istikrarsızım takım ruhuna ihtiyacım var ve beni dürtükleyecek birilerine :KK19:

4. Takima buyur canim detayli konusalim

Selamlar :KK52:
Bende universiteden sonra evde oturmaktan aldığım kilolarımı verme çabasındayım. Zira çok yakında gelin adayı olucam.:KK48:
Boyum 172cm.
Kilom 78 di ama on gundur diyet ve leslie ile 3,100kg verdim. :KK76:
Yani şuan 75,9kg olarak yola devam ediyorum.
Hedef 63kg En Büyük TÜRKİYE
Ayrıca istenirse katıldığım takıma 'Az Kalori Çok Lezzet' tariflerimle destek olabilirim. :kk77:
Sevgiler.En Büyük KK

Selamlar :KK52:
Bende universiteden sonra evde oturmaktan aldığım kilolarımı verme çabasındayım. Zira çok yakında gelin adayı olucam.:KK48:
Boyum 172cm.
Kilom 78 di ama on gundur diyet ve leslie ile 3,100kg verdim. :KK76:
Yani şuan 75,9kg olarak yola devam ediyorum.
Hedef 63kg En Büyük TÜRKİYE
Ayrıca istenirse katıldığım takıma 'Az Kalori Çok Lezzet' tariflerimle destek olabilirim. :kk77:
Sevgiler.En Büyük KK

4. Takima bekleriz canim buyur

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38578/page-11428#post-39388662

Selam sevgili kk! Selam diyet grupları! !

Çok uzun zamandan sonra yine buradayım. Bir alıp bir verdiğim kilo maceram beni şu an üçlü rakamlara getirdi.evet, bir zamanlar 9.takimla 83 ü görmüş ben şu an 101 kiloyum.mutsuz , sisko ve en önemlisi umutsuz olarak buradayım.sizle motive olmak ve tekrar yarışmak istiyorum. Beni de alın pleaseee!!

Selam sevgili kk! Selam diyet grupları! !

Çok uzun zamandan sonra yine buradayım. Bir alıp bir verdiğim kilo maceram beni şu an üçlü rakamlara getirdi.evet, bir zamanlar 9.takimla 83 ü görmüş ben şu an 101 kiloyum.mutsuz , sisko ve en önemlisi umutsuz olarak buradayım.sizle motive olmak ve tekrar yarışmak istiyorum. Beni de alın pleaseee!!
3. Takıma bekliyorum canım

selamlar. 58 kilo 156 boy 30 kilo ve sürekli masabaşı bir iş. daha önce katılmak için yine yazmıştım ama o dönem kişisel sorunlarım olduğu için buraya zaman ayıramamıştım. bu kez kararlıyım. hedef kilom başlangıç olarak 52.

Tilki misali yine buradayım :) Daha önce çok güzel sonuçlar aldık takımlarda. Bugün diyetimde ilk günüm ve hedefe kadar devam işallah.
Birlikte hedeflerimize ulaşmak dileğiyle. Hoşgeldin diyecek takımımı beklemekteyim.

selamlar. 58 kilo 156 boy 30 kilo ve sürekli masabaşı bir iş. daha önce katılmak için yine yazmıştım ama o dönem kişisel sorunlarım olduğu için buraya zaman ayıramamıştım. bu kez kararlıyım. hedef kilom başlangıç olarak 52.

Tilki misali yine buradayım :) Daha önce çok güzel sonuçlar aldık takımlarda. Bugün diyetimde ilk günüm ve hedefe kadar devam işallah.
Birlikte hedeflerimize ulaşmak dileğiyle. Hoşgeldin diyecek takımımı beklemekteyim.

Her ikinizi de 6, takıma bekliyorumm :KK36::KK36:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/page-10847

Merhabalar, masa başı bir işte çalışıyorum ve evde beni bekleyen bir çocuğum olduğundan dolayı spor yapmaya da pek vakit bulamıyorum. Şu anda gittiğim bir diyetisyen var ve yanıma arkadaşlar arıyorum. Esasında çok kilolu değilim ama hamilelik öncesine geri dönmek istiyoruuum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X