Her ay günü gününe olurdum bu ay sekti üstüne soğuk algınlığı zamanda çok az ister istemez oluyo stresSen bi kendini relax bıraksan bence hallolacak zaten, stres yapma boşuna.
İnsallah ya en güzel günümü hasta geçirmek istemiyorum ayağa kalktığımda başım dönüyo sürekli yatıorum mide bulantısı ins bu geçer regl içinde söktürücü çaylar içiçem mecbur geciktirici almıcam balayımda mahvolmaz ins nazar deydi diye düşünüorumSıcak bir şeyden ziyade bu ikisinin adet söktürücü özelliği var.
Ayrıca ben günleri kkarıştırmisim. Bugün pazartesi. Cumartesiye tabii ki iyi olursunuz.
Ben de geçen hafta bir rahatsızlık geçirdim. Ayağımın üstüne basamiyordum, coook kötü haldeydim,acılar icindeydim. Ama bir hafta geçti, bisikletle 30 km tur yaptım
İnsan vücudu, özellikle gencse hemen topluyor. 5 güne birseyiniz kalmaz
Hangi hapı önerirsiniz biz prezrvtf kullanmayı düşünüorduk Doğum kontrol hapının tam korumadığını duydumdaAdetiniz baslayinca dogum konyrol hapi başlarsaniz tatile kadar kesilmis olur
.Rahat edersiniz .
Var bir kaç çesidi .Yasmin microgynon vs ....Hangi hapı önerirsiniz biz prezrvtf kullanmayı düşünüorduk Doğum kontrol hapının tam korumadığını duydumda
Peki 10 yıl kullandıktan sonra cocuk oldu muVar bir kaç çesidi .Yasmin microgynon vs ....
Ben microgynon kullaniyorum prezervatiften daha guvenli sonucta rahim içini bozuyor ve hamilelik yok .Digerinde hersey olabilir .
Bi 10 yıl kullanmıslıgım var .Sorun yok yani .Ilk deneyimlerinizde prezervatif tavsiye etmem sagliklı olabilir fakat bende alerji ve acı hissetme gibi durumlar oldu .
Ama sorununuz olmazsa kadin saglıği acisindan prezervatif daha dogru olur .Sonuzta digeri bir ilaç .
Ben adetim düğünüme denk geldiği için geciktirici kullanmıştım hiçbir şey olmadı ben de tabi kişiden kişiye değişir belki sizi etkiler eczacıya danışınGeciktirici almıyim yanı adet için
Ilk cocugumda hic korunmadik 20 yıl onceydi korunma filan bilmiyordum .3 ay sonra hamile kaldim .Yegenim doktor dogum kontrol hapiyla korundu biraz 2 yillik evli 6 aylik hamile .Peki 10 yıl kullandıktan sonra cocuk oldu mu
Tşk ederim bi deneyelimde olmassa hapa dönerizIlk cocugumda hic korunmadik 20 yıl onceydi korunma filan bilmiyordum .3 ay sonra hamile kaldim .Yegenim doktor dogum kontrol hapiyla korundu biraz 2 yillik evli 6 aylik hamile .
Ilk cocuktan 7 yil sonra ara verdim .Bir 3 ay donra hsmile ksldim .Ama bu 7 yilda spiral ve dogum kontrol hapı aralikli olarak kullandim .
Simdi 12 yildır korunuyorum . Bunun rahat bi 7 yilı dogum kontrol hapıyla korunmusumdur .
Ama prezervatif size dokunmazsa onu tercih edin .Dedigim yan etkiler olmazsa tabi
Çok tşkkürler bilgiler için stres yapmıcam relaxım sonunda ölüm Yok diyorum :)Havlu bulun o havluyu ütü ile ütüleyin sımsıcak şekilde hemen karnınıza belinize koyun kendinizi sıcak tutun. Birde bulantı için limon alın geçer. Yani mide geçer stres yaparsanız hiç geçmez. Ben ne zaman stres yapsam mideme vurur dikkat edin.
Regl konusunda hiç hiç takılmayın. Tampon diyeceğim de galiba bakire hanımlar kullanamıyor pek bir bilgim yok. Söktürmek için kendinizi sıcak tuturarak söktürücü bitkisel çayları alabilirsiniz.
Mutlulukları dilerim.
Yok kurtuldum o gerizekalıdan :))) prensimi buldumHangisiyle evleniyorsun kız paragöz abiyle mi
Bol sıvı al, dinlen geçer
Ama bnm çok vaktim Yok hapı kllanmak içinMiden için nane limon iyi gelir. Benimde adet dönemim denk geldi olmam lazımdı olmadım kadın doğumcum doğum kontrol hapı vermişti ama önceden başlayıp ikinci kutuyla balayı boyunca devam etmiştim. Bir sorun doktora isterseniz
Yok kurtuldum o gerizekalıdan :))) prensimi buldum
Ooooo panpa bu nasıl biri anlat biraz
Nazar deyiyo anlatmıyorum artık çok iyi biri :))))) önemli olanda o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?