- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Muhtemelen stres yaptınız ada çayını öneririm hem adet olmanıza yardımcı olur hemde yatıştırır sakinleştirirEvet 29.unda olmadım
Düğün ve balayını aylar önceden ayarlıyoruz böyle tatsız sürprizler oluyor mide geçer de regl iyi olmaz. Benim de düğünüme denk geleceğini hissedince 15-20 gün önce doktora gittim, gelinlikle adetli olmak hoş olmaz dedi bana doğum kontrol hapı başlattı hem ilk ay korunmuş olursun hem adetini erteler dedi. Düğün ve balayı rahat geçti dönünce hapı bıraktım regl geldi hemen.Kızlar cumartesi düğünüm var yatak döşek yatıorum midemi üşütmüşüm 2 gündür hastanedeydim çıktım sizce cumartesi gününe kadar iyileşirmiyim bide ayin 29.unda regl olmam gerekiyordu olmadım hala 5 gün sonra düğünüm var tatilede gidicez sizce napmalıyım yol gösterin bana(( şimdiden teşekkür ederim
Denize giremezsin diyemi regl olmak istemiosun yoksa ilk gece mevzusumu?deniz icinse denizi ertelenesenz bi iki hafta.ilk gece icinse adet geciktrci hap varPeki regl nasıl olucam gecikti balayında olmak istemiyorum
Adetim gecikti bişey olur mu alsam geciktiriciDenize giremezsin diyemi regl olmak istemiosun yoksa ilk gece mevzusumu?deniz icinse denizi ertelenesenz bi iki hafta.ilk gece icinse adet geciktrci hap var
Evet, bu yüzden atlasın en yakın balkondan.Balayini denizi ill geceyi gec de.
Gelinlikle regl hic cekilmez
cok zor olur
Ped degistirmek leke olur mu korkusu falan
Cok zor olur
Kızlar cumartesi düğünüm var yatak döşek yatıorum midemi üşütmüşüm 2 gündür hastanedeydim çıktım sizce cumartesi gününe kadar iyileşirmiyim bide ayin 29.unda regl olmam gerekiyordu olmadım hala 5 gün sonra düğünüm var tatilede gidicez sizce napmalıyım yol gösterin bana(( şimdiden teşekkür ederim
Regl oldum demin :))) vitamin alıorum ilaç fln inş toplucam düğüne kadarAdet geciktirici kullanabilirsiniz.
Stres yapmayın iyilesirsiniz elbet olmadı ilaç takviyesi ile gününüzü kurtarirsiniz.
Allah mesut etsin.
Şimdi oldum regl :))) güzel haberGeçmiş olsun bende kına gecesi çok fena olmuştum.
Doktora git vitaminli serum iste düzelmem lazım düğünüm var de.
Regl geciktirmek için de yasminden başka kesin çözüm bilmiyorum. Nasıl başlarsa öyle gidiyor İnan bir şekilde ertele regl olma balayında.
Regl oldum düğüne kadar biter ztn benim 3-4 gün sürüyo :))) midemde daha iyi vitamin alıyorum sürekliEvet, bu yüzden atlasın en yakın balkondan.
Hay be haaaaaay
Moral mi verdin? Destek mi oldun? Çözüm mü sundun?
Ne fesat insansın ya, her konuda olumsuz yorumun var.
Ya bir güzel dileğin olsun, merak etme senden üstün olmaz, senden mutlu olmaz, senden daha az aldatılmaz
Bed
Şimdi oldum regl cok mutluyum :)))Reglni geciktiricek birşeyler yap veya şimdiden olması icinsonuçta bir sefer balayına cıkıyorsun ayrıca tatile gitmekde kolay değil ben tatilimi öyle geçirmek istemezdim
Bugün oldum neyseki gerek kalmadı içim rahat şuanGeciktiriciye fazla anlam yükleniyor. Bazı doktorlar çocuğu olmayanlara kist tedavisinde bile veriyor. Bu ilacın çocukla hiç alakası yok. Ben 2 yılda bir mecbur içiyorum tatile denk gelince. Sadece bir sonraki adetin biraz daha ağrılı olur. Gelinlikle, balayında regl çekilir mi hiç ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?