Cumartesi düğünüm var ama :(((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kuzen acil apandisit ameliyatı oldu iki gün sonra da düğünü.

Sanırım mide usutmesi de geçer gider. Regl olayına birşey diyemiyecegim ama.

Düğün ve balayını aylar önceden ayarlıyoruz böyle tatsız sürprizler oluyor mide geçer de regl iyi olmaz. Benim de düğünüme denk geleceğini hissedince 15-20 gün önce doktora gittim, gelinlikle adetli olmak hoş olmaz dedi bana doğum kontrol hapı başlattı hem ilk ay korunmuş olursun hem adetini erteler dedi. Düğün ve balayı rahat geçti dönünce hapı bıraktım regl geldi hemen.

Balayini denizi ill geceyi gec de.
Gelinlikle regl hic cekilmez
cok zor olur
Ped degistirmek leke olur mu korkusu falan
Cok zor olur

Balayini denizi ill geceyi gec de.
Gelinlikle regl hic cekilmez
cok zor olur
Ped degistirmek leke olur mu korkusu falan
Cok zor olur
Evet, bu yüzden atlasın en yakın balkondan.
Hay be haaaaaay
Moral mi verdin? Destek mi oldun? Çözüm mü sundun?
Ne fesat insansın ya, her konuda olumsuz yorumun var.
Ya bir güzel dileğin olsun, merak etme senden üstün olmaz, senden mutlu olmaz, senden daha az aldatılmaz
Bed

D Duygu1908 danışmadan kendi kafana göre sakın doğum kontrl hapı kullanma!
En basiti git saglık ocagına bilgi veriyorlar. Ayrıca dogum kontrl hapı hemen 1,2 gün içmekle korumayabilir. Yanlış bilgilenme diye uyarmak istedim. Ben evlılık öncesı gidip bilgi almıştım
Kesin koruma olsun diye 1 ay önce başlattılar.
Regl olmak için de işe yarayan yöntem
soğanı kaynatıp suyunu içmiştim
sabaha regl olmuştum:) dene istersen

Geçmiş olsun bende kına gecesi çok fena olmuştum.
Doktora git vitaminli serum iste düzelmem lazım düğünüm var de.
Regl geciktirmek için de yasminden başka kesin çözüm bilmiyorum. Nasıl başlarsa öyle gidiyor İnan bir şekilde ertele regl olma balayında.

Adet geciktirici kullanabilirsiniz.
Stres yapmayın iyilesirsiniz elbet olmadı ilaç takviyesi ile gününüzü kurtarirsiniz.
Allah mesut etsin.

Şimdi oldum regl :))) güzel haber

Regl oldum düğüne kadar biter ztn benim 3-4 gün sürüyo :))) midemde daha iyi vitamin alıyorum sürekli

Reglni geciktiricek birşeyler yap veya şimdiden olması icin sonuçta bir sefer balayına cıkıyorsun ayrıca tatile gitmekde kolay değil ben tatilimi öyle geçirmek istemezdim

Bugün oldum neyseki gerek kalmadı içim rahat şuan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…