- 18 Kasım 2015
- 13.592
- 17.099
- 298
- 36
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.461
Sadece o konuda iyi cnm 2 senedir yapıyor sağolsun hamileyim diye, değişik bi kadın ya cok dengesiz, bazen cok laf sokar beni üzer bazen de arar beni düşündüğünü beli eder, kimi gün poşet poşet bişeyler yollar, kimi gün hic bisey yollamazOhh şanslısın Bende kayinvalide yok siparis vereyim
Annemde rahatsiz o yüzden hem ona hem kendine yapıyorumelimden geldiğince biseyler
Ruh haline belli olmuyor deseneSadece o konuda iyi cnm 2 senedir yapıyor sağolsun hamileyim diye, değişik bi kadın ya cok dengesiz, bazen cok laf sokar beni üzer bazen de arar beni düşündüğünü beli eder, kimi gün poşet poşet bişeyler yollar, kimi gün hic bisey yollamaz
110 minik kavanoz herhaldeBende çok yapıyorum yollayayım sanada
110 kavanoz domates sosu yaptım gerisini sen düşün
Valla annem bı yapar ıcınde 50 Çeşit var en az.O topige Bende bakındım da .. tarhana hic yapmadim birçok ürün giriyor kuruyor eleniyor vs..
Guzel olmazsa diye hic girismedim ama kışın cok vitaminli bir corba
İyi geceler mavişİyi geceler kızlar
Off bana yapsin ..Valla annem bı yapar ıcınde 50 Çeşit var en az.
Mükemmel yapar cok alıcısı var ama satmaz o kdr kıymetli. Cunku cok emek gerekn bırsey.
Hıc grip oldugumuzu hatırlamam. Son 2 senedir özellıkle.
Bırz halsızlık fılan olmaya başladığı an mudahale eder yapar tarhanadan acı da katar tamam
Kayseriye geldıgınde ugra Birgun ıcOff bana yapsin ..
Senın bu kaynananı çözemedimki yaSadece o konuda iyi cnm 2 senedir yapıyor sağolsun hamileyim diye, değişik bi kadın ya cok dengesiz, bazen cok laf sokar beni üzer bazen de arar beni düşündüğünü beli eder, kimi gün poşet poşet bişeyler yollar, kimi gün hic bisey yollamaz
Yarım kiloluk kavanozlarda110 minik kavanoz herhalde
Off tarhana en sevdiğim bana yaz kış farketmez cok severim sağolsun eşimin halası yapar verir banada cok lezzetli olurValla annem bı yapar ıcınde 50 Çeşit var en az.
Mükemmel yapar cok alıcısı var ama satmaz o kdr kıymetli. Cunku cok emek gerekn bırsey.
Hıc grip oldugumuzu hatırlamam. Son 2 senedir özellıkle.
Bırz halsızlık fılan olmaya başladığı an mudahale eder yapar tarhanadan acı da katar tamam
İyi geceler sademİyi geceler kızlar
Valla benımde. Utanmasam kalkıp yapacam gece geceTarhanayi duyunca ağzım sulandı gece gece
İyi geceler sademnerelerdesın gozukmedın bugun pek
Valla benimde canim cekti yarin yapayim bariTarhanayi duyunca ağzım sulandı gece gece
Şifa olsun sevınçlımeYarım kiloluk kavanozlarda
Off tarhana en sevdiğim bana yaz kış farketmez cok severim sağolsun eşimin halası yapar verir banada cok lezzetli olur
Valla benımde. Utanmasam kalkıp yapacam gece gece
Valla benimde canim cekti yarin yapayim bari
Pazar gunleri buralar bı sakin oluyor ya. Benım gıbı bekar tayfa rahat tabi bosbos gezıyoruzAynen meneksem pek giremedim evin işleri market işleri falan derken öyle geçti zaman elhamdülillah.ama aklimdaydiniz nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?