- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.501
Aman canının çektiği tek tarhana olsunBenimde canımı çektirdiniz
He valla oyle oldu cıddenGel canım tarhana muhabbetimiz kara delik gibi herkesi çekiyor yavaş yavaş
Nasıl kahkaha atttim yatakta yaaaa
Adamda uyandı noluyo diyo yok bisey uyu sen dedim
Kiz Allah seni
Sakin olun hanımlar. Milleti korkutmayn gece geceHahahahyazık adama ne muhabetler dönüyo ne bilsin benimde bebem sıçradı
Üstüme ıyılık sağlıkgrupların bi nevi imamı olarak dikkat ediyorum ayrıca merak etmeyin bırde sızın gunahınızı alamam ustume benımkıler bana yeter
Sakin olun hanımlar. Milleti korkutmayn gece gece
Valla ıstesemde gidemiyorum ki vaktım hıc olmuyor. topıklerde ve burda sızlerle Konuştuğum. Hayır evdeyım de nasıl yetısemıyor anlamıyorum yaGel guzum sen gitme oralara biz burda sessiz sakin mübarek bı şekilde tarhanaydi işte ne biliyim kışlıkdi Kvdeydi falan güzel güzel eğleniriz
5 saat 15 dakika varSabahın altisinda ayakta olcagimi bile bile neden acaba daha geyik peşindeyim
Bende son kalan tesbihleri çekmeye durduydum güyaSabahın altisinda ayakta olcagimi bile bile neden acaba daha geyik peşindeyim
Valla ıstesemde gidemiyorum ki vaktım hıc olmuyor. topıklerde ve burda sızlerle Konuştuğum. Hayır evdeyım de nasıl yetısemıyor anlamıyorum ya
Kım kız ben miOku oku öğren biyere sıkıştır öğrendiklerini....
Bende son kalan tesbihleri çekmeye durduydum güyatarhanaya daldım. Nefis ıste
Kaynana terörü nu oku ...yazik kadinaKım kız ben mi
Ay olur mu uyduğum siz olun ya şekerparelerKalk haydi çek tesbihlerini bacım sen uyma bize
Napım evlenince ıllakı olacak kacınılmaz sonKaynana terörü nu oku ...yazik kadina
İyi geceler sevınclımHayırlı geceler kizlar muhabbetiniz bol olsun ben gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?