- 18 Kasım 2015
- 13.592
- 17.099
- 298
- 36
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.761
Morrmeneksem canım dua arkadaşım, hic bisey boşuna değil inan sadece zamanını bekliyor, ben kızımı kaybettikten sonra maneviyata öyle cok yoneldim ki hatim ler süreler esmalar tefriciyeler.. Bazen cok umutsuz oldum olmucak dediğim cok zaman oldu ama herşey zamanını bekliyor.. Kızım dogsaydi eğer 2021 şubat ta dogucakti, Allahın izniyle oğlum 2022 şubatta dogucak
Allah razı olsun cnm Amin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsinYaa cnm benim cok ama coook sevindim Rabbim sağlıkla artmasını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkoyulasmayi takip ediyor musun peki
Kiz durma git kan vermeyeAllah razı olsun cnm Amin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
Evet takip ettim cnm son testi bugün yaptim
Ahh canım.. Bende cok yorgunum artık...Morrmeneksem canım dua arkadaşım, hic bisey boşuna değil inan sadece zamanını bekliyor, ben kızımı kaybettikten sonra maneviyata öyle cok yoneldim ki hatim ler süreler esmalar tefriciyeler.. Bazen cok umutsuz oldum olmucak dediğim cok zaman oldu ama herşey zamanını bekliyor.. Kızım dogsaydi eğer 2021 şubat ta dogucakti, Allahın izniyle oğlum 2022 şubatta dogucaknasil bi tevafuk düşünsene..
Holloooo kızlar ne yapasunuzAhh canım.. Bende cok yorgunum artık...
Napalım vlla bı sevınıyoz bı uzuluyoz sen napynHolloooo kızlar ne yapasunuz
Amannnn evli garu ne yapar çocuk bakiyom köfte yoguruyom işteNapalım vlla bı sevınıyoz bı uzuluyoz sen napyn
C.tesi sabah gidicem canim kan vermeye sabırla bekliyoruzKiz durma git kan vermeye
Maşallah ben olsaydım giderdim şimdiye kadarC.tesi sabah gidicem canim kan vermeye sabırla bekliyoruz
Yaaaaaa maşallah ne kadar çok sevindim inan kiiiiiKuzum yaptım evde test çok şükür çıktı ikinci çizgi c.tesi kan vericem onu bekliyorum heyecanla
Allahım bekar olsan bır dert evlı olsan bır dertAmannnn evli garu ne yapar çocuk bakiyom köfte yoguruyom işte
Darısı sıze olsunYaaaaaa maşallah ne kadar çok sevindim inan kiiiii
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah sweetimYaaaaaa maşallah ne kadar çok sevindim inan kiiiii
Amin amiiiinDarısı sıze olsun
Amin inşallah canımRabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah sweetim❤
Ne işi varmış sabah sabahHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar, gönlümüzden geçen tum Dualarımız kabul olsun inşallahsabahın 9inda zilin çalmasina Uyandım hayır yani ne işin var sabah sabah, eşim apartman yöneticisi ama erken saatte gelmesin ya kimse
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar⚘
Merhaba kızlar hayırlı cumalar
Nasılsınız
Günaydın cümleten kızlar hayırlı cumalar.Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar, gönlümüzden geçen tum Dualarımız kabul olsun inşallahsabahın 9inda zilin çalmasina Uyandım hayır yani ne işin var sabah sabah, eşim apartman yöneticisi ama erken saatte gelmesin ya kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?