D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Morrmeneksem canım dua arkadaşım, hic bisey boşuna değil inan sadece zamanını bekliyor, ben kızımı kaybettikten sonra maneviyata öyle cok yoneldim ki hatim ler süreler esmalar tefriciyeler.. Bazen cok umutsuz oldum olmucak dediğim cok zaman oldu ama herşey zamanını bekliyor.. Kızım dogsaydi eğer 2021 şubat ta dogucakti, Allahın izniyle oğlum 2022 şubatta dogucaknasil bi tevafuk düşünsene..

Yaa cnm benim cok ama coook sevindim Rabbim sağlıkla artmasını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkoyulasmayi takip ediyor musun peki
Allah razı olsun cnm Amin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
Evet takip ettim cnm son testi bugün yaptim

Ahh canım.. Bende cok yorgunum artık...

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar, gönlümüzden geçen tum Dualarımız kabul olsun inşallahsabahın 9inda zilin çalmasina Uyandım hayır yani ne işin var sabah sabah, eşim apartman yöneticisi ama erken saatte gelmesin ya kimse

Ne işi varmış sabah sabah

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar

Merhaba kızlar hayırlı cumalar
Nasılsınız

Günaydın cümleten kızlar hayırlı cumalar.
Bana dua etmeyi unutmayın konuyu bılıyosunz Cookiie ıyım cnm benn bıldıgın gibi sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…