- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.721
nasılsın canımGünaydın kızlar
Iyiyim kuzum müge anlıyı izliyorum sen nasılsın napiyosunnasılsın canım
sende mi canım kime sorsam müge anlı izliyorIyiyim kuzum müge anlıyı izliyorum sen nasılsın napiyosun
Sabah muge öğlen kadir ezildi arkasından esra Erol derken aksam oluyor Napalim evde anca böyle vakit geçiyorsende mi canım kime sorsam müge anlı izliyor
ben napıyım işte evraktı faturaydı uğraşıp duruyorum
selam canım hoşgeldinSelam kızlar
Hoş buldum nasılsın nasıl gidiyorselam canım hoşgeldin
iyiyim canım çok şükür her şey yolunda. Sende durumlar nasılHoş buldum nasılsın nasıl gidiyor
Bende ayni bu günümüze şükür. Milli eğitimde bekliyorum işler güçleriyiyim canım çok şükür her şey yolunda. Sende durumlar nasıl
Günaydın kızlar
Günaydın canlar nasılsınızGünaydınlarrrr
iyiyim canım sen nasılsınGünaydın canlar nasılsınız
İyidir valla havalar serinledi baya hasta olmamak için uğraşıyorumiyiyim canım sen nasılsın
benimde alerjim var şu korona çıktığından beri alerji mi korona mı şüphesinden kurtulamıyorumİyidir valla havalar serinledi baya hasta olmamak için uğraşıyorumHep bu havalarda grip olurum da
Günaydın canlar nasılsınız
Ay çok kötü ya. Ben bile ufacık şeyde korona mı diye düşünüyorumbenimde alerjim var şu korona çıktığından beri alerji mi korona mı şüphesinden kurtulamıyorum
Yat yat kalkma sakınIyiyim sweetim ben yatış vakit geçiriyorum işte
Kaçıncı günün cnmIyiyim sweetim ben yatış vakit geçiriyorum işte
aynen canım öyle olurbenimde alerjim var şu korona çıktığından beri alerji mi korona mı şüphesinden kurtulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?