- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.741
10 gun canim bugunKaçıncı günün cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gun canim bugunKaçıncı günün cnm
Yaa aslında yapsan çıkar sanki sonuç10 gun canim bugun![]()
Burdayım canımMorrmeneksee canım nerelerdesin
iyiyim canım sen nasılsın yokluğun çok belli oluyor buralara da uğraBurdayım canımnasılsınız
Yerimm senı kelebeğim, mavişimmiyiyim canım sen nasılsın yokluğun çok belli oluyor buralara da uğra
evet canım her şey uçtu zaten Allah kolaylık versin inşaAllah gönlünüze göre bulursunuzYerimm senı kelebeğim, mavişimmvalla anteptekı evlere bakıyoruz bı yandan bulabılırsek ınsallah
kiralar ucmuşşş ya
Yaa aslında yapsan çıkar sanki sonuçne zaman yapicaksin test
Ne dıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neeeeeeeee ayyyyyy inanmıyorummmKuzum yaptım evde test çok şükür çıktı ikinci çizgi c.tesi kan vericem onu bekliyorum heyecanla![]()
Oturup ağlayacam suan gercektenmiiiiiiKuzum yaptım evde test çok şükür çıktı ikinci çizgi c.tesi kan vericem onu bekliyorum heyecanla![]()
Ahhhh sen ne emek verdın ne emek. Ne dualar ettik kac aydır beraberKuzum yaptım evde test çok şükür çıktı ikinci çizgi c.tesi kan vericem onu bekliyorum heyecanla![]()
ayyyyy hadi inşaAllahhhh inşaAllahhhhKuzum yaptım evde test çok şükür çıktı ikinci çizgi c.tesi kan vericem onu bekliyorum heyecanla![]()
Ne dıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neeeeeeeee ayyyyyy inanmıyorummm
Ahhhh sen ne emek verdın ne emek. Ne dualar ettik kac aydır beraber
Yemın ediyorum kendı ıstedım olsa bu kdr sevinirdim yemın ederımınsallah kandada cıkar ınsallah
![]()
Canim benim yaa zaten benim hormonlar tavan şu an ağlıyorum yaa
İnşallah canım benim insallahayyyyy hadi inşaAllahhhh inşaAllahhhh
Suannm bendeeCanim benim yaa zaten benim hormonlar tavan şu an ağlıyorum yaa
oyyy onuda atsaydın bizim gözler çeşme olurduTestin fotoğrafıni atamiyorum ya hata veriyor resim.boyutu buyuk diyor![]()
Yaa cnm benim cok ama coook sevindim Rabbim sağlıkla artmasını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKuzum yaptım evde test çok şükür çıktı ikinci çizgi c.tesi kan vericem onu bekliyorum heyecanla![]()