- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi booksmoney
-
Bence de asıl sıkıntı bu.Annemi düşünüyorsam ve de gelini bir arada yaşamayın iyi misiniz siz derim.Yaşanacaklar ortada,gelin kv yi istemeyecek kv gelini zamanla.Asıl sıkıntı olan bu ama kediye odaklandı konu sahibi
Ne güzel işte anlayamayacağım kadar çok düşündüğünüz kedinizi kendi evinizde tutup sorunı çok kolay bir şekilde çözebilirsiniz.Korkan insana dayatamazsınız ki.Kedim zaten o eve de alışık olduğu için depresyona vs.girme durumu olmuyor ve her zaman veteriner kontrolünde. Yani sizin anlayamayacağınız kadar çok düşünüyorum.
İşte fikrini sormamışlar zaten konu sahibine. Karar almışlar uyguluyorlar.Herkesin aile dinamiği farklı,bazı aileler oturur konuşur eğrisini doğrusunu.Göz göre göre ben göz yummam fikrimi söylerim,dinlerler dinlemezler orası onlara kalmış.
Söz hakkı yoksa kedimi istemiyorlar demesini de kimse umursamaz zaten.
Ay ben şimdi iki türlüde hak veriyor gibiyim. Şimdi kedimiz var annemizde düşkün sık sık onunla kalıyor ki bence bu saçmada neyse arada kalsa sonradan abim sırf birikim için ailemin evinde yaşamak istese annemde bana sinir bozucu şekilde al kedini dese ne oluyoruz derim gibi ya şimdi kedi orada durmasada bu kız annesine gidip gelicek kediyi de yanında götürse laf olucak. Şimdi annesinin evine giderken izin alacak hali yok kendi evi sonuçta evlide olsaEv halkı evin düzeninin değişmesinde sıkıntı görmüyorsa neden hakkı olmasın? Dışardan gelen bir misafir değil, evin bireyi artık o insan. O evde yaşayacak yıllarca. O da yemek yapacak, temizlik yapacak, yatacak kalkacak, misafir ağırlayacak, tv karşısında yayılacak. Gayet evin düzeni hakkında söz hakkı olacak tabi ki. Eğer köle almıyorsa ev ahalisi.
Bahsettiğiniz konuyu bilmiyorum. Kendi evi varsa çocuğunun doğum gününü kayınvalide evinde yapması anormal. Yok kayınvalideyle birlikte yaşıyorsa normal bence.
Yardım etme konusunda kimse haksız bulmadı zaten. İster etsin ister etmesin. Ama sapla samanı karıştırmasın diyorum ben.Ay ben şimdi iki türlüde hak veriyor gibiyim. Şimdi kedimiz var annemizde düşkün sık sık onunla kalıyor ki bence bu saçmada neyse arada kalsa sonradan abim sırf birikim için ailemin evinde yaşamak istese annemde bana sinir bozucu şekilde al kedini dese ne oluyoruz derim gibi ya şimdi kedi orada durmasada bu kız annesine gidip gelicek kediyi de yanında götürse laf olucak. Şimdi annesinin evine giderken izin alacak hali yok kendi evi sonuçta evlide olsaŞimdi gelin abuk subuk hareketlerde bulunur mu vs diye düşünmedim değil. Ama genel yorumlarada katılıyorum. Abiyede yardım edilmesi emrivakisine sinir oldum. Konu sahibi evlenirken altınından her şeyine kendi slmış normal olanı yapmış kendide totosu yetmiyorsa bekleyecek bşrikim yapacak ben olsam evine bir hediye alırdım onuda takıya sayardım.
Ay ben şimdi iki türlüde hak veriyor gibiyim. Şimdi kedimiz var annemizde düşkün sık sık onunla kalıyor ki bence bu saçmada neyse arada kalsa sonradan abim sırf birikim için ailemin evinde yaşamak istese annemde bana sinir bozucu şekilde al kedini dese ne oluyoruz derim gibi ya şimdi kedi orada durmasada bu kız annesine gidip gelicek kediyi de yanında götürse laf olucak. Şimdi annesinin evine giderken izin alacak hali yok kendi evi sonuçta evlide olsaŞimdi gelin abuk subuk hareketlerde bulunur mu vs diye düşünmedim değil. Ama genel yorumlarada katılıyorum. Abiyede yardım edilmesi emrivakisine sinir oldum. Konu sahibi evlenirken altınından her şeyine kendi slmış normal olanı yapmış kendide totosu yetmiyorsa bekleyecek bşrikim yapacak ben olsam evine bir hediye alırdım onuda takıya sayardım.
Ne söylendiğinden ziyade nasil soylendigi önemli iste.Benim bir abim olsa. Annem bana arayıp "abin evlenecek yardım edeceksin ayrıca kedini de al abinler istemiyor" dese. Bir ayar olurum yani yalan değil. Klasik erkek çocuk kayırma durumları kokusu aldım. Neyse konu sahibini doldurdum biraz. Ama ayar olmasının altında böyle bi arkaplan sezdim ben. Yoksa cok normal gelinin korkması ve sokağa da atacak değiller ya kedinin kendi evi. Normal bisey yani tek başına bu olayı düşününce alınacak hiçbir şey yok. Maddi destek konusuyla birleşince sinir bozacak bir tablo ortaya çıkmış.
Kedi çoğu zaman benim evimde sadece bazen annemde kalıyordu."kedimi çok seviyorum ama kendi evimde değil" diyor konu sahibi
böyle çocukken yaparız ya kuş falan isteriz anneee nolur all ben bakıcaaaam deriz sonra komple anne bakar
konu sahibinin de o hesap olmuş
Kedi çoğu zaman benim evimde sadece bazen annemde kalıyordu.
Bana kimsenin yardımı olmadı her şeyimi adan zye tek başıma yaptım.bu konuda gelinin hiçbir gıcık olunacak durumu yok ki?
bir gram bile
ama annenize sinirlenebilirsiniz
ama konu direkt geline özgü
konunun ana fikri annenize olan kızgınlığınız olabilirdi, bir de kedimi de istemediler ona da alındım deseydiniz belki farklı anlaşılırdı. Bilinç altınızda geline kurulmuşsunuz. Birisi sürekli bir yerde yaşıyorsa tabi ki onların istediği gibi olmalı o ev.
Neden annemlere yerleşiyoruz diyorsanız gelini tutup annenizin evine getiren abiniz hatalı
abinize yardım edeceksin diye sizi zorlarken de anneniz hatalı
gelinin hiçbir şekilde suçu yok yani
hatta annenize taşınmayı 3 ü de istiyorsa sizin zaten konuya müdahil olacak bir durumunuz yok artık
evlenmiş barklanmışsınız...
siz evlenirken size kim nasıl ne şekilde yardım etti peki?
Bana kimsenin yardımı olmadı her şeyimi adan zye tek başıma yaptım.
O zaman yardim etmek istemiyorsan etme. Mecbur degilsin,evlenecek kisiler hazirligini, planini buna gore yapmalilar.Bana kimsenin yardımı olmadı her şeyimi adan zye tek başıma yaptım.
Sürekli kedimi isteyen, bayılan annem birden al bunu dese ben de sinirlenirdim.
Kredi konusuna gelince abiniz annenize çektirip ödemeyecek. Annenize kıyamadığınız için size ödettirecek gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?