- 11 Aralık 2018
- 41.556
- 258.228
- 598
- Konu Sahibi booksmoney
-
Evlenmeden önce değil evlendikten sonra yaşayacaklar aynı evde.Şimdi düşünüyorum sevgilim bana dese ki evlenene kadar annemle yaşayalım , ben niye daha evlenmeden senin annenle yaşıyorum derimGelin ata binmiş ya nasip demiş, ne olacağı belli mi hayatta. Atıyorum kvnin evinde aslan var. Bende haliyle korkuyorum aslandan. Yahu ben korkuyorum aslandan neden o evde kalayım derim. Sevgilim evlenecek paramız yok derse de o zaman biz hangi neticemize güveniyoruzda evleniyoruz derim. Bence gelin çok harala hürele yaşıyor. Ayrıca konu sahibi neden ekonomik destek vermek zorunda kendine hiç yardım edilmemişken. Ben olsam kesinlikle vermem, bana güvenerek evlenen bana güvenerek yaşar.
Kesin öfkesini alamamis eski bir üyenin yeni versiyonudur@Among us bir sal beni ya. Derdin ne bilmiyorum ama beni bir sal. Sitenin gözardı et gibi bir seçeneği var tavsiye ederim.
Örnek konusunu beceremedim ama bende gelinim kv sigara içiyor olsa ay dumanı beni tıkıyor diyip kadına sigarayı mı bıraktırcam mesela? Mesele gelinin korkması korkmaması değil. Düzene uyum sağlamayan gelmemeli benim düşüncem bu. Kedi senin sende niye kalmıyor da annende kalıyor deniyor ama abin 1 sene daha bekleseydi madem birikimi yoksa denmiyor yine. Nasıl bir aciliyet ki bu hem kv evine yerleşip hem de maddi yardım istenecek kadar. Bu sitede herşeyinizi kendiniz yapın kv kp size yardım etmek zorunda değil diyen güzel üyelerdik oysakiVazo örneği de olmamış yalnız. Vazo korkulacak veya rahatsız olunacak bir şey değil çünkü. Herkes evcil hayvanla bir arada yaşamak zorunda değil. Kimi insanlar korkuyor çok normal.
Eğer konu sahibi hala o evde yaşıyor olsaydı evet geline dağdan gelip bağdakini kovuyorsun denirdi ama kedi zaten o evin daimi bireyi değil. Burda birine tepki gösterilecekse illa konu sahibi gelinden önce annesine göstermeli. Geline kızmak kolayına geliyor tabi.
Hayır yardım etmek gibi bir zorunluluğum olmamasına rağmen annem için yardım edecektim. Çünkü muhtemelen annemin üzerine kredi çekecekler emekli diye.Yardım yapmak istemediğiniz için kediyi bahane ediyor olabilir misiniz?
O zaman etmeyin. İmkanı varken bana maddi sıkışıklığımda destek olmayan kardeşimin de benden maddi talebinin olmamasını beklerim. Hele evliysem ve yardım edeceksem de aynı oranda eş ailesine de hediye vs alırım. Ben bu işlerde adaletten yanayım. Sizin az buçuk yapacağınız şey Belli ama Cidden yorumlarınızı da okuyunca kediniz bir şeylere bahane olmuş gibi geldiAma tabii ki dediğim gibi konu bu değil. Ben yine elimden geleni yapardım bana yapmadılar diye ben de yapmayacak değilim. Ama ben böyle ince düşünürken onların böyle yapması yardım etme isteğiminde önüne geçti.
Bence anne de halinden aşırı memnun ki helen kediyi yollamış. Tam kaçılacak kv. Belli ki o da istiyor kabile hayatınıVazo örneği de olmamış yalnız. Vazo korkulacak veya rahatsız olunacak bir şey değil çünkü. Herkes evcil hayvanla bir arada yaşamak zorunda değil. Kimi insanlar korkuyor çok normal.
Eğer konu sahibi hala o evde yaşıyor olsaydı evet geline dağdan gelip bağdakini kovuyorsun denirdi ama kedi zaten o evin daimi bireyi değil. Burda birine tepki gösterilecekse illa konu sahibi gelinden önce annesine göstermeli. Geline kızmak kolayına geliyor tabi.
Abi gelse ben ona derdim olom salak mısın ne acelen var diye. Ya da gelin gelse kızom kayınvalide evine yerleşilir mi delirdin mi sen derim. Ama şu an muhatabımız konu sahibi. Bunları yazmamızın bir anlamı yok çünkü yerine ulaşmayacak.Örnek konusunu beceremedim ama bende gelinim kv sigara içiyor olsa ay dumanı beni tıkıyor diyip kadına sigarayı mı bıraktırcam mesela? Mesele gelinin korkması korkmaması değil. Düzene uyum sağlamayan gelmemeli benim düşüncem bu. Kedi senin sende niye kalmıyor da annende kalıyor deniyor ama abin 1 sene daha bekleseydi madem birikimi yoksa denmiyor yine. Nasıl bir aciliyet ki bu hem kv evine yerleşip hem de maddi yardım istenecek kadar. Bu sitede herşeyinizi kendiniz yapın kv kp size yardım etmek zorunda değil diyen güzel üyelerdik oysaki
Heh işte o zaman bunu aynen söyleyip beş kuruş da vermeyeceksiniz. Bence bu daha büyük bir sorun. Annenizin kediyi konmasından daha ziyade evlenen kişi kız çocuğu olunca sırtını dönmesi. Yazık böyle annelere. Oğulları evlenecek diye tüm dünyayı seferber ediyorlarBir kuruş kimsenin desteği olmadan evlendim ben. Ailemin koluma takacağı bileziğe eşime takacakları çeyreğe kadar ben yaptım.
İşte konu sahibine ben önerdim; kedi desenli yatak odası örtü takımı alabilirAbi gelse ben ona derdim olom salak mısın ne acelen var diye. Ya da gelin gelse kızom kayınvalide evine yerleşilir mi delirdin mi sen derim. Ama şu an muhatabımız konu sahibi. Bunları yazmamızın bir anlamı yok çünkü yerine ulaşmayacak.
Bakın yine diyorum yardım etmek zorunda değilim zaten yani ben yardım etmiyorum desem kimse ağzını açamaz çünkü kimsenin bende bir kuruş desteği yok.Konu sanki kedi değil de abiye yardim etmemek için bahane gibi geldi bana
Abiye yardim etmemek için bahaneye ihtiyacı yok bence konu sahibinin. Esine takacaklari altini bile kendisi alip vermis ailesine. Bunu soylese kafi.Konu sanki kedi değil de abiye yardim etmemek için bahane gibi geldi bana
Bende yardim edin demedim zaten yardım edip etmemek sizin tercihiniz sadece kedi biraz bahanesi olmuşBakın yine diyorum yardım etmek zorunda değilim zaten yani ben yardım etmiyorum desem kimse ağzını açamaz çünkü kimsenin bende bir kuruş desteği yok.
Evet var ama düğün borcu olacağı için zorlanırlar. Hem zorlanmak istemiyorlar hemde ikisi birlikte çalışmak istiyorlar çocuk olursa da annem bakacak öyle yani planları.Bende yardim edin demedim zaten yardım edip etmemek sizin tercihiniz sadece kedi biraz bahanesi olmuş
Ayrıca abiniz ayrı eve çıksa o evi geçindirecek maddi durumu varmı merak ettim
Bende yardim etsin dedim mi niye yardim etmiyorsun illa yardım et dedim miAbiye yardim etmemek için bahaneye ihtiyacı yok bence konu sahibinin. Esine takacaklari altini bile kendisi alip vermis ailesine. Bunu soylese kafi.
Bana göre diyorum gördüğüm duyduğum bildiğim tecrübeme göre keşke abimler ayrı ev yapsalar kurulu evin düzeni ne bir başka düzen zor inşallah gelininiz ayak uydururEvet var ama düğün borcu olacağı için zorlanırlar. Hem zorlanmak istemiyorlar hemde ikisi birlikte çalışmak istiyorlar çocuk olursa da annem bakacak öyle yani planları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?