- 7 Ocak 2016
- 10.352
- 49.950
- 598
- Konu Sahibi booksmoney
-
Kötülük çıkarasım var deniyor buna bence
Burada kritik konumda olan konu sahibinin annesi. Gelin o vazo orada dursun ben oyle istiyorum diyebilir. Konu sahibinin annesi "hayir kizim onun yeri burasi, ben degistiremem kusura bakma" diyecek sonucta. Eger kizin dediklerini yapiyorsa alan memnun satan memnun demek ki.Ay aklıma o geldi bi anda
Düşüneyim daha yaratıcı bir örnek bulurum 1 sn.
Demek istediğim kv evine gelen gelin şu vazo da şurda dursun ben öyle istiyorum derse sorun çıkar
Herşeyi göze alarak başka bi düzene gelmiş
Geçen konu açılmıştı kız kvsinin evinde çocuğunun doğum gününü kutlamak istemiş kvde de rahatsız olmuş bi ton yorum vardı kadının düzenini niye bozuyorsun kendi evinde kutlasana falan diye. Bende bu konuda bi insan bi eve gelmeyi göze alıyorsa o düzeni değiştirme hakkı yok. Bu benim görüşüm. 1 yıl bekleyip birikim yapsalardı madem. Kv evinde oturup birikim yapmak o gelmesin o gitmesin demek çok abes.
Kedinin doğasına aykırı bişey ama bu. Kapalı kapılardan nefret ederler. Saatlerce kapı tırmalayıp ağlar hayvan.Ahahaha ya Kudra gelin işe gidince at koştursun kedi tamam mı
Maymunu olanla evlenmeyecekHayvana eziyet eden yok bu konuda, oraya nerden geldiniz?
Evlendiğiniz insanın evinde maymun olsa ne yapacaktınız peki o zaman? Maymun kalsın ben giderim mi diyecektiniz?
Kedinin doğasına aykırı bişey ama bu. Kapalı kapılardan nefret ederler. Saatlerce kapı tırmalayıp ağlar hayvan.
Anne tepkisini gösterememiş ben bundan onu anlıyorumBurada kritik konumda olan konu sahibinin annesi. Gelin o vazo orada dursun ben oyle istiyorum diyebilir. Konu sahibinin annesi "hayir kizim onun yeri burasi, ben degistiremem kusura bakma" diyecek sonucta. Eger kizin dediklerini yapiyorsa alan memnun satan memnun demek ki.
Bence mesele gelinin degil annenin tutumu. Demek ki kediye cok deger vermiyormus.
Benim görümcenin nosunu veriyim de ders versin o zaman. Kendisi kitabını yazmış biridirKatılıyorum. Geline nasıl kurulabilirim diye düşünülüp bulunmuş sanırım
Hep böyle insanlar mecbur tutuluyor nedense. Nolur kendinizi kullandırmayın kimseyeBir kuruş kimsenin desteği olmadan evlendim ben. Ailemin koluma takacağı bileziğe eşime takacakları çeyreğe kadar ben yaptım.
Hayir onun linc kotasi dolmadi henuz, kırbaç veriyimde sen biraz daha vur hdhdhdhdGelin yeterli darbeyi almadı mi hala?
Maddi durumu olmayan bir çift neden kardeslerine guvenip düğün yapmak ister hiç anlamadim sinir olurum da abisi birde hiç yardım etmemis bende olsam takı takar cekilirdim. Kim bana ne yaptıysa aynisi me eksik ne fazla . Bencede annenin isgüzarligi. Ortaligi karistirmadan gelin gorumceyi düşman etmeden olayı halledebilirdi. Arayıp abinin karisi kedini istemiyor gel al demek yeter fitili ateslemeye .Kedi konusunda bir yorum yapamayacağım, herkes için doğrunun farklı olduğu bir durum. Bence geline çok bilenmeyin, onun tavrını, tarzını bilmiyorsunuz. Nasıl bir üslupla söyledi; çekine çekine rica mı etti, emrivaki mi yaptı bilmiyorsunuz. Anneniz işgüzarlık yapmış. Tatlı dille size söylemesi gereken oymuş.
Maddi açıdan size evlenirken yardım etmeyen abinize zırnık vermek zorunda değilsiniz. Gider takısını takar geçersiniz. Kedinizi bahane etmeyin bu konuda haklıyken haksız duruma düşersiniz. Tabiki annecim, abim benim için ne yaptıysa aynısını yapmak boynumun borcu deyip çekilin kenara.
Ay aklıma o geldi bi anda
Düşüneyim daha yaratıcı bir örnek bulurum 1 sn.
Demek istediğim kv evine gelen gelin şu vazo da şurda dursun ben öyle istiyorum derse sorun çıkar
Herşeyi göze alarak başka bi düzene gelmiş
Geçen konu açılmıştı kız kvsinin evinde çocuğunun doğum gününü kutlamak istemiş kvde de rahatsız olmuş bi ton yorum vardı kadının düzenini niye bozuyorsun kendi evinde kutlasana falan diye. Bende bu konuda bi insan bi eve gelmeyi göze alıyorsa o düzeni değiştirme hakkı yok. Bu benim görüşüm. 1 yıl bekleyip birikim yapsalardı madem. Kv evinde oturup birikim yapmak o gelmesin o gitmesin demek çok abes.
Aynen bende de ayniydi durum kimse manevi olarak yardım etmedi biz davetiye icin isim Listesi istedik ondan bile kactilar herseyi tek yaptık onlar dügununuzu yaptik dedilerBir kuruş kimsenin desteği olmadan evlendim ben. Ailemin koluma takacağı bileziğe eşime takacakları çeyreğe kadar ben yaptım.
Katılıyorum. Geline nasıl kurulabilirim diye düşünülüp bulunmuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?