Dağılıyoruz..

Bence bugüne kadar abine senden daha çok destek oldularsa ve bunu telafi etmek istiyorlarsa, sen de arsanın satılmasını istemiyorsan, tek çözüm o arsayı satmak yerine sana hediye etmeleri. :KK70: sen satmazsan baban da üstüne ev yapıp balık tutabilir. Ay ne kurnazım. :KK17:

Son düzenleme:
Bence bugüne kadar abine senden daha çok destek oldularsa ve bunu telafi etmek istiyorlarsa, sen de arsanın satılmasını istemiyorsan, tek çözüm o arsayı satmak yerine sana hediye etmeleri. :KK70: sen satmazsa baban da üstüne ev yapıp balık tutabilir. Ay ne kurnazım. :KK17:

süper fikir

çok sevindim canım hadi hayırlısıyla olur inş. abinde olursa ve yengende olursa çingenlik çıkacak demektir varsın çıksın boşver
Annem sen hiç konuşma biz herşeyi halledicez dedi. Bakalım bekleyip görücez.

Öncelikle önceki konumu okumanızı rica ediyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-babam-ki-yaprak-yaprak-dokulen.883757/

İpler iyice gerildi. Son olarak abimle 1 aydır iletişimi kestik. Aylık bin lira yardıma annemler devam ediyor.
Dün annem bir teklifle geldi.
Abin 6 yıldır tek kuruş kira ödemedi. Üstüne 2 yıldır bin lira yardım yapıyoruz. Sen burada bin lira kira veriyorsun evinde bir çok derdin var. Eşin yeni işe girdi aylardır tek kişi idare ettin.
Bizim vicdanımız rahat değil. Sana bu zamana kadar birşey yapamadık. Şimdi izin verirsen Urladaki arsayı satıp sana vermek istiyoruz. Üzerine kredi çekip ev al. Zamaı geldiğinde de herşey adaletli olarak iki kardeş arasında dağıtılacak.
Kabul etmedim. Babamın hayalleri vardı ev yapacaktı balık tutacaktı. Nasıl kabul edeyim..
Annemde biz bu yaştan sonra daha kredi çekip ev yapamayız gel bu işi kabul et dedi. düşün dedi ve gitti.
Vicdanım sızlıyor nasıl kabul ederim. Ama bir şekilde de abimle denk olmak istiyorum. Bıktım hep çeken ben olmaktan..
Bi yol yordam gösterin..

Bence kabul et yoksa o arada eninde sonunda abinin olur demedi deme

Yarın birgün abin konacağına sen ondan önce davran al. Ailen sağken almalısın

Belli ki babanız ilerde dayanak olarak bir tek sizi görüyor ve güveniyor. Bu arsa verme olayı sadece sizin için değil, kendi için de. O yüzden kabul etmelisiniz.

arsayı satmasın ama senin üzerine versinler yani tapuyu sen al ileride ev yapacak durumları olursa verirsin olmazsa sana kalır zaten ama bence eşinle konuş bu konuyu

Back
X