Zaten sizin gibiler yüzünden biz pasaklıymışız gibi gözüküyoruz. :umursamaz: opuyorumnanaktan
canım büyük temizlik yapmak çok zor 15 de hadi biemedin ayda bi kere yap büyük temizlik ama dağınık olma yoksa temizik yapmak bie o dağınıkıkta çok zor olur, üstünden bişi mi çıkardın hemen silkele katla koy dolabına,yada kiriyse at çamaşıra, ütü yapmaya üşeniyorsan kuruduktan sonra her şeyi yerine yerleştir giymeden önce ütüle,bi yere bişi mi döküldü anında sil, her gün azar azar yap bişiler,böylece toplu temizlik gibi zaman almaz yormaz azar azar her gün biras.1-2 gün aksatsanda 3 gün hemen devam.
Hehehehe aynı ben, nihayet titiz olmayan birilerini bulabildim. Kendimi bildim bileli böyleyim. Ne kadar yaparsam yapayım arkama dönüp baktığımda her yer gene dağınık. Artık benim herif pes etti. Evi toplu gördüğünde gözlerine inanamıyor ve "bir şeyin mi var" diye soruyor.
Yaşasın dağınıklılık ve pasaklılık. (Özelliklede titizlik manyağı arkadaşım İlknur'a sesleniyorum buradan, senin titizlik hastalığından nefret ediyorum, ama bana oturmaya geldiğinde evimi temizlemeni seviyorum laelaelaelaelae)
hehe bu ıkızler burcunun özellıgı sanırım bende cok dagınıgım ama kısısel olrak cok temızımdır:) arkadaslar hep dalga gecer hem cok temızsın hem dagınıksın dıye ya bıde calsıınca ıyıce dagınık oldum ben askımda basak burcu nasıl derlı toplu anlatamam offoff
ahhh birazcıkta ben öyle olabilseeem....koltuğun yaslanma yastıklarına bile sırtım değsin hemen elime alıp kabartıyorum..
ablama anneme gideyim henüz kahvaltı bitmemişken masada keyif yapıyorlarken ben masayı toplamaya kalkıyorum...
gözüm sürekli evin içinde geziyor bir çer pöp varmı diye...
nefret ediyorum bu huyumdan yaaa...
banada formülü söyleyin nolur..
inanın eşim bile diken üstünde oturuyor sanki artık nasıl bir bakış atıyorsam adamcağıza...
boşver böyle olmaktansa dağınık ol daha iyi....
benimde yükselenim ikizler ama beni etkilemiyo demekki yükselenleri tutmuyo..
ayy ne varcı acıcık tutsaydı yaaa.
Ikizlerim,dağınığım,şikayetçi değilim,olan varsa gelsin toplasııııııııın...(sözüm eşimedir)
Of bir de annem yıllardır hastaEvin işi falan bende ama cidden çok saygısızca davranıyor. Mutfağı topluyorum ertesi gün yerler ekmek kırıntısı, tamamen çocuk gibi sağa sola yiyecek pislik saçıyor, deliriyorum
Pis olmak farklıdır, dağınık olmak farklı..
Ben dağınık olup temiz olanlardanım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?