- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
bence daginiklik degil, tembellik. yerinden aldiginiz herseyi hemen yerine kaldirsaniz hic dagilmaz ortalik. mesela ben her gece yatmadan evi toplar yatarim, aksam icilen cay bardaklarini filan makineye yerlestiririm 5 dk mi alir sonucta. ama sabah kalkinca mutfak temiz, ortalikta döküntü yok... buna alisana kadar ugrasirsin sonra zaten kendiliginden gelir.
benim bir eltim var, yemek yere dökülmüs, kim bilir ne zamandir kalmis ki yapismis kurumus... 4 tane cocuk... sonucta benim teyzeminde 3 cocugu vardi evi piril pirildi. dökülen yemegin üstünden atlayip geciyor. sonra ben gidince de utaniyor. madem öyle hemen sil yani. yemek hem bu. yagli filan. nimet sonucta basip gecmek de ne?
o kadar daginik olmadigin sürece sorun yok:)
benim bir eltim var, yemek yere dökülmüs, kim bilir ne zamandir kalmis ki yapismis kurumus... 4 tane cocuk... sonucta benim teyzeminde 3 cocugu vardi evi piril pirildi. dökülen yemegin üstünden atlayip geciyor. sonra ben gidince de utaniyor. madem öyle hemen sil yani. yemek hem bu. yagli filan. nimet sonucta basip gecmek de ne?
o kadar daginik olmadigin sürece sorun yok:)