Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bulaşık sorunu olmuyor ama bazı şeyleri bırakıyorum öyle, fırın gibi mesela. Millet orayı burayı ciflerken benim umrumda olmuyor.
Allaha şükür bulaşık biriktirip küflü makarnalara selam verecek konumda değilim sırnaşık şey
Erkek arkadaşımla evlilik planımız var ama bilmiyorum. Yemek iyi pişiririm ama her gün bunu nasıl yapacağım ileride, her gün birinin arkasını nasıl toplarım daha ben kendimi idare edemiyorum. Gerçi sevgilimle ben pasaklılıkta yarışır haldeyiz ama allahtan kendi kişisel temizliğimize önem veriyoruz.
ben basak burcuyum oldukca titizimdir ev islerinde ama gelin görunki elbise dolabim göcuyor nedense istte orayi temizlemektten useniyorumdelikafadulden diger odalari usenmeden yapiyorum fakat nedense kendi dolabima sira gelince istte orda duruyorum sizde de oluyormu böyle arakadasllar???CADIARZU
ev isini,utuyu hic sevmedimm yinede sevmiyorum..bu ara acaip daginik oldumm..
bana yemek yap de ev isi yap demede ne dersen de..kaydirigubbakcemile3
esiminde eline tutustuyorum birseyler,ben is yaparken..birde gergin oluyomm ohu ohuukaydirigubbakcemile
yukselenim ikizler bir ilgisi var mi kiiiisositosositotum succ burclarinn bananeeeeee....
kaydirigubbakcemile3 sen koçtun demi yükselen ikizler, aynen benimde burcum koç yükselen ikizler
ay allahtan eşim yengeç oğlum başak, yoksa vay evin halinekaydirigubbakcemile3
ayyyyyyy sanki beni anlatıyorlar bende cok tembelim hele ütü biriktirme huyum berbat o kadar cok biriktiriyorum ki basladım mı saatler sürüyor(((( aaaaa neyseki tek ben değilmişim
peki çocuk varmı çalışıyormusun ben hem çocuklu hem çalışan olunca trafik aksıyo ister istemez :1shok:-tatlicadiarzu-ben de evlenmeden önce cok dagınıktım,evlendıkten sonra yavas yavas temızlık hastası olmaya basladım
ve acayıp duzenlı oldum,evımde herseyın yerı bellıdır ortada hıcbı dagınık yoktur,olmasına musade etmem,benım de balık burcum:)