Allahim bir insan bunu nasil yapar yaAnus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Nerde bu adalet ...
Gerçek olmamasını dilerdik. Ama maalesef gerçek. Haberi okurken kanım dondu, sinirlerim bozuldu. Sanırım pişkinliğin, arsızlığın, namussuzluğun geldiği sınırı gözler önüne serdi bu durum. Artık tenhe bir yer bile değil kıyamet gibi kalabalık bir düğün eviNasıl ya? Bu gerçek mi? Ne demek düğün evinde küçücük bebeğe tecavüz? Ana nerde baba nerde? Kimse görmemiş ki? 3 yaşındaki bir çocuğu tecavüze uğrayacak kadar nasıl tek bırakmışlar? Nasıl kimse görmemiş? Düğün evi kalabalıktır bir de!
Anne ve baba da sorgulanmalı.
Rabbim şifa versin kuzucuğa. Daha ağır şeyler yazmak istemiyorum, çok zoruma gidiyor.
Konuyla ne mi alakası var! Gözlerime inanamayıp 2 kez okudum yorumunuzu. Bırakıp çıkmayacaksıniz efendim ne münasebet çocuğu yalnız bırakıp düğüne gitmek. Hollanda'da Belçika'da yaşasaniz neyse, bu memlekette güvenmeyeceksin hele bebeğin varsa bin kat daha dikkatli olacaksın. Bu ilk olay mı ki daha bugün ayiliyorsun? Bugüne kadar milyon tane olay oldu, o olaylardan sonra hala topluma güvenip bebeğini yalnız başına birakabildiniz mi??? Pes diyorum size sadeceAllah askina simdi bunun konuyla ne alakasi var. Anne baba istermiydi cocuguna oylebirsey olsun. Sizin belli cevre dediginiz yerlerde hala samimiyet guven kirintilari vardi ve mihtemellen anne de o yuzden cocugunu birakip cikti.
Haberi okuyunca oturup dusundum nasil olur nasil kimse fark etmez diye benim basima gelebilir mi diye? Bu haberi okumasam evet benimde basima gelebilirdi.
Koyde anneannemin evinde bir dugun olsa ve oglumun uykusu gelse ben icerde yatirip tekrar kapi onune cikarim(cunku bu olaylara kadar kimsenin orda minik bir yavruya zarar gelecegini dusunmezdi) anneannemin evinin 2 kapisi var ve sapik cok rahat2. Kapidan gidebilirdidusunmesi bile urkutucu ama bu gune kadar boyleydi.
Bu cocuguma deger vermedigimden degil cevre guvenli oldugundan di ama malesef artik isler cok degismis.
Simdi beni assalar yine gozumun onunden ayirmam
Bence de adalet deyince akla gelen bu olmalı. Ama biz ne yapıyoruz? İyi hâl indirimi, rızası vardı, tahrik etmişti diye diye cezayı düştükçe düşürüyoruz. Bir güzel de içerde besleyip 3-5 yıl bile sürmeden salıveriyoruz. Kısas gelmedikçe bu sapkınlıklar artacak.cezalar caydırıcı olsa keşke..
pipisini kesip aynı şekilde tecavüz edilmeli.
kısasa kısas mis gibi.
Eşimde hep öyle der gözünün önünde dursunBen dışarıda uyuması gerekirse 1 yaşındaki oğlumu kucağımda uyutuyorum hiçbir yere bırakıp gitmem icerde uyutacaksam ben de yanında yatardım düğün falan umrumda olmaz böyle bir olay aklına gelmeyebilir ama çocuğun başına başka birşey de gelebilir allah korusun ben dikkatliyim başına birşey gelmez diyemez insan yine de tabiki kaşla göz arasında herşey olabilir ama o kalabalıkta gürültüde de çocuk yalnız bırakılmaz
Onlar o kadar akıllılar ki can güvenliği sebebiyle tek hücre isteğinde bulunuyorlar bildiğim kadarıyla ama böylelerine ceza çektirmek adına topluluğa salıverilmesi lazım
Tek başına hücrede keyif catmaktir onlar için
Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Allahimmmm bu nedir yarabbim.Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
ne yazık ki ülkemizde pedofili kişiler çok fazla belki en yakınımızda bile var ama bilemiyoruz bize düşen en önemli görev çocuklarımıza sahip çıkmak ona kendi bedenini korumasını öğretmek bu yaşanan olay çok üzücü henüz 3 yaşında belki altını bile bezliyorlar ama burada anneninde hatası var yabancı bir yerde çocuğu uyutup odada yalnız bırakamazsın bazen hatta bu tarz olaylar yaşandığında kendi kendime diyorum Allahım kıyamet kopması için daha ne olması lazım Allah çocuklarımızı korusunBu gün izlediğim haberle yıkıldım adana da 3 yaşında düğün evinde uyurken cinsel saldırıya maruz kalıyor şuan hastane de habere göre iç kanama geçirmiş Anus deliği yirtilmis allahım içim gitti buz kesildi ellerim küçuçuk bedeni neye maruz kaldı Rabbim. İnşallah beter etsin hücrede çocuklarımızı koruyalim gözümüzün önünden ayirmayalim bu kızı erkeği ayırt edilmiyor Rabbim evladımız bu sanıklardan korusun bir an önce şifa versin küçük meleğe
ne yazık ki ülkemizde pedofili kişiler çok fazla belki en yakınımızda bile var ama bilemiyoruz bize düşen en önemli görev çocuklarımıza sahip çıkmak ona kendi bedenini korumasını öğretmek bu yaşanan olay çok üzücü henüz 3 yaşında belki altını bile bezliyorlar ama burada anneninde hatası var yabancı bir yerde çocuğu uyutup odada yalnız bırakamazsın bazen hatta bu tarz olaylar yaşandığında kendi kendime diyorum Allahım kıyamet kopması için daha ne olması lazım Allah çocuklarımızı korusun
O haberden beri depresyona girdim. Aklimdan bir türlü çıkaramıyorum. Durup durup ağlıyorum. Gece uyuyamiyorum. Gözümü kapatır kapatmaz gözümün önüne geliyor. Bir bebeğime bakıyorum bir o bebeği düşünüyorum. Ciddi ciddi iki gündür bunları yaşıyorum. Yemek bile yiyemez hale geldim.Bu gün izlediğim haberle yıkıldım adana da 3 yaşında düğün evinde uyurken cinsel saldırıya maruz kalıyor şuan hastane de habere göre iç kanama geçirmiş Anus deliği yirtilmis allahım içim gitti buz kesildi ellerim küçuçuk bedeni neye maruz kaldı Rabbim. İnşallah beter etsin hücrede çocuklarımızı koruyalim gözümüzün önünden ayirmayalim bu kızı erkeği ayırt edilmiyor Rabbim evladımız bu sanıklardan korusun bir an önce şifa versin küçük meleğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?