Daha 3 yaşında bebe

Uykularımı kaçırıyorlar
Evlatlarımızı koru Yarabbim

Allahim bir insan bunu nasil yapar ya
Nasil olur böyle birşey böyle bir dünyada yaşamaktan utaniyorum.

Gerçek olmamasını dilerdik. Ama maalesef gerçek. Haberi okurken kanım dondu, sinirlerim bozuldu. Sanırım pişkinliğin, arsızlığın, namussuzluğun geldiği sınırı gözler önüne serdi bu durum. Artık tenhe bir yer bile değil kıyamet gibi kalabalık bir düğün evi Yaptırımlar artmadıkça sayıları artarak devam edecek sanırım.

Konuyla ne mi alakası var! Gözlerime inanamayıp 2 kez okudum yorumunuzu. Bırakıp çıkmayacaksıniz efendim ne münasebet çocuğu yalnız bırakıp düğüne gitmek. Hollanda'da Belçika'da yaşasaniz neyse, bu memlekette güvenmeyeceksin hele bebeğin varsa bin kat daha dikkatli olacaksın. Bu ilk olay mı ki daha bugün ayiliyorsun? Bugüne kadar milyon tane olay oldu, o olaylardan sonra hala topluma güvenip bebeğini yalnız başına birakabildiniz mi??? Pes diyorum size sadece

cezalar caydırıcı olsa keşke..
pipisini kesip aynı şekilde tecavüz edilmeli.
kısasa kısas mis gibi.
Bence de adalet deyince akla gelen bu olmalı. Ama biz ne yapıyoruz? İyi hâl indirimi, rızası vardı, tahrik etmişti diye diye cezayı düştükçe düşürüyoruz. Bir güzel de içerde besleyip 3-5 yıl bile sürmeden salıveriyoruz. Kısas gelmedikçe bu sapkınlıklar artacak.

Eşimde hep öyle der gözünün önünde dursun

Geçen bı AVM de kadın çocuk tiyatrosu izlerken çocuğu en öne geçmiş bı arkadaşına emanet etmiş diğer bebeğini
O arkadaşı da dalmış tiyatroya bebek AVM nin ortasında yalnız yaşlı amca bana senin mi bu dedi

Yok amca görmedim annesini dedim
Adam annesini bulana kadar sordu herkese .ve sonra kızdı bu kalabalıkta çocuk ortada birikilir mi dedi

Haklısın amca dedi geçti kadın

Ya o çocuğu kimse farketmeseydi de kötü niyetli biri kacirsaydi kimsenin ruhu duymazdi
Ben bile arkamda görmedim yalnız çocuğu en yakın bendim demek amca bana sordu

Kimin evi neresi olursa olsun yalnız birakmicaz bu pislikler ortalıkta olduğu sürece

Bu adam hangi şekilde acı çekerse ceksin, hiç kimsenin içi soğumayacak.
Hiç bir şey o çocuğa yapılanı değiştirmeyecek.
Bu çaresizlik yavaş yavaş toplum vicdanını da öldürüyor.
Çünkü elden bir şey gelmiyor, acısını bir süre paylaşıp unutmak için hafızamızın arkalarına atmaya çalışıyoruz.
Duyarsızlaşıyoruz.
Toplum ahlakı için elden bir şey gelmiyor.
En azından çocukları güvende tutmak zorundayız.
He 3 değil, 6 yaşında okulda olur.
3 değil 13 yaşında olur.
Kafam çok karışık. Şu çocukları korumaya bu kadar lafa patlatmak bile acı veriyor.

Ne kadar iğrenç bir olay bu ya. Aklim almiyor 3 yasindaki bi Bebeğe insan nsil o duygulari hissedebilir?
kafayi ymk uzereyim. Rabbime havale ediyorum bunun gibileri.

Insallah oyle degildir. Insallah aldigi butun nefes haram oluyodur ona.

Yavrum minicik elleriyle karsi koyamadi içim acidi resmen canim yaniyor bay kuzum ne yaşadı kim bilir serefsiz pislik boylelerini hapse atmasinlar idam da etmesinler verin ya bizd verin biz cezasini verelim bu adami elime versinler lime lime dograrim bi gram icim sizlamaz kendi cigligindan kulak zari patlamasi ne 60 dikis ne vay yavrun omur boyu izleri tasiycak belki o ani unutucak daha bebek ama ya o dikisler yok olacak mi Allah belasini versin dilerim her aldigi nefes zehir olsun

Allah kahretsin. Allah kahretsin. Allah kahretsin.

Kopsun kıyamet artık. Böyle bir haber daha duymak görmek istemiyorum. Mideme kramplar giriyor şu an.

3 yaşında çocuğum var. Bebek daha, gözümün bebeği.

3 yaşında bir bebek nasıl bunları yaşar. İnsan diyemiyorum, bir canlı nasıl bu kadar vahşileşir. Genelevler var bu ülkede yaa. Uçkurundan geberiyorsa oraya niye gitmez. Parası yoksa hırsızlık yapsaydı. Ne yaparsa yapsaydı da bunu yapmasaydı. Allah kahretsin.

Duvarları yumruklamak istiyorum, avazım çıkana kadar ses tellerim kopana kadar bağırmak istiyorum.

Şu ülkedeki erkeklerin tümü hadım edilsin istiyorum. Kıyamet kopsun istiyorum.

Dini inancımı yitirmek üzereyim bu olaylar yüzünden

Bu yüzden tecavüze idam gelmeli..
2 dk bile yanıbaşmzdan ayrmayalım yavrularımızı.
Şmdi okudum haberi dikiş fln yok arkadaşlar umarım doğrudr sadece tecavüz girişimnde bulunmuş biri farkedince linç edeceklerken polis götürmüş.. yavruya birşey olamış çok şükür okuduğm yer doğrysa..

Son düzenleme:
Allahimmmm bu nedir yarabbim.

Rabbim cezasını versin bunlar şu dünyadaki herseyden daha aşağıdalar insan değil hayvan degil seytanlasmis varlıklar.

Allah kahretsin bunları.

Allah belanızı versin pis sapıklar bunları parça parça edeceksin önce tek tek parmaklarını, elini, kolunu, ayaklarını keseceksin sonra oldureceksin ki hem ibreti alem olsun hemde bir daha kimse çocuklarımıza dokunmasın çok kötü oldum ya

Bu yazılanlar gercek mi el kadar bebek.. Ya bu pis sapıkların içine cin mi seytan mi ne bisey kaçmış yoksa kimse böyle bişey yapamaz ya,, idam sart

ne yazık ki ülkemizde pedofili kişiler çok fazla belki en yakınımızda bile var ama bilemiyoruz bize düşen en önemli görev çocuklarımıza sahip çıkmak ona kendi bedenini korumasını öğretmek bu yaşanan olay çok üzücü henüz 3 yaşında belki altını bile bezliyorlar ama burada anneninde hatası var yabancı bir yerde çocuğu uyutup odada yalnız bırakamazsın bazen hatta bu tarz olaylar yaşandığında kendi kendime diyorum Allahım kıyamet kopması için daha ne olması lazım Allah çocuklarımızı korusun

Ulkede her sey ne garip degilmi ? Tecavuz artti ,cinayet artti, kadin cinayet zaten zirvede , cocuk tecavuzleri artti , sehitler artti ne guzel memeleket her yeri pislik kokuyor bizi bu hale getiren herkimse ayni seyleri yasasin

Kesinlikle oyle, çocuğu odada uyutup yanlız birakmakta ne demek.. Büyük konusmakta istemiyorum korkuyorum Allah korusun

O haberden beri depresyona girdim. Aklimdan bir türlü çıkaramıyorum. Durup durup ağlıyorum. Gece uyuyamiyorum. Gözümü kapatır kapatmaz gözümün önüne geliyor. Bir bebeğime bakıyorum bir o bebeği düşünüyorum. Ciddi ciddi iki gündür bunları yaşıyorum. Yemek bile yiyemez hale geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…