Daha 3 yaşında bebe

bu nasıl bir vahşet!
Allah bildiği gibi yapsın o iğrenç yaratığı

Büyük konuşmayayım ama Allah korusun o anne babanın yerinde olsaydım kesin katil olurdum.öyle adalet sağlanacak diye kimseye bırakmaz kendi ellerimle liğme liğme ederdim o pisliği

Geberip gitsek ya toptan. Allah kahretsin o yavru o acıları yaşarken biz nasıl nefes alıp hayatımıza devam edebiliyoruz? Daha kaç çocuk buna maruz kalacak?

Hiç kimseye güvenmiyorum. Asla gözünüzün önünden ayırmayın çocuklarınızı. Düğününüz batsın. Tecavüzü bırak çocuğum uyanıp korkup ağlar mı diye bırakmazdım.

Of yavrum of. Vücudun iyileşir ama inşallah ruhun da iyileşir.

Offf offf aman Allahımmm
Hiçbir şey söyleyemiyorum

Şuan o sahsin oldugu program reyting rekorları kırıyor ahhh ah millet bu zihniytte insana deli gibi oy gönderiyor deli gibi izliyor. herşey o kdr hızlı yaşanıp unutuluyorki bi analar unutamıyor ... Bi kadınlar.

Yemin ederim kanım dondu içim ürperti allahım bebeğe yardım etsin ben bir yere gidince bebeklerimi kimseye vermiyorum yolda kucağına almak isteyene veya öpmek isteyene kızıyorum ne hala geldik utançtan ölelim.

adama müebbet verecekler sonra demir parmaklar arkasında adalet aranacak yada bir ugran kadar keskin adalet devreye girecek

Ya o amca kötü niyetli olsaydı Allah korusun. anne kadar kimse dikkatli olamaz kimseye bırakılmaz o yüzden 2 saniye bile yeter kaçırmalarına

Aynısını bu sapiklara yapacaksin hatta belki daha beterini. Simdi istedigi kadar ceza alsin, omur boyu cikamasin hapisten o cocuk bu aciyi unutur mu?

Bu dünyanın en vahşi şeyi sanırım. En kötüsü bu.

Öz bebeğine öldüresiye tecavüz eden var. Çok kötü ya. Çok ilginç çok fazla vahşi. İnanılmaz.

Diyecek bir şey bulamıyor insan.

Ben kadınların istediği gibi giyindigi istediği saatte rahat rahat gezebildigi bir yerde yaşadım onların tabiriyle açık gezdim yıllarca kimse rahatsız etmedi. Sapık zihniyet olduktan sonra herşeyden bahane bulurlar

İçeri girecek sonra o anne baba devlete vergisini ödeyecek
Oda orda ödenen vergiyle bir tas çorba içecek
Tv izleyecek
Sonra o anne baba kahrolmayacak

Hadım şart .

Benim izlediğimden beri kanım dondu çözülmüyor

Ben konuşamıyorum böyle bir durumda.
Sadece alıntılamak istedim.
Geberip gitsek ya hepimiz.

Nasıl bir dünyada yaşıyoruz
Allah kahretsin ya kahretsin bu şerefizleri !!!!!!!!

Elim ayağım dondu bu nedir , yavrum ne haldedir şimdi

Öyle olacak zaten inşallah. Ama öyle kolay da ölmesin. Aylarca aynı şeyleri yaşasın, en son kendini öldürsün p......k.

Yakinda bir kiz cocugum olacak ve onun icin simdiden o kadar endiseliyim ki, gerci kiz-erkek farketmiyor bu pislikler icin artik hatta insan olmasi bile gerekmiyor !!
Ici soguyamiyor insanin, butun cezalar az, o 3 yasindaki bebek ne haldedir dusundukce icim yaniyor..

Bu olayın suçlularından birini aile itham etmek çok gaddarca bence.
Resmen de kınamaktır bu.
Olayın da içeriği bilinmezken üstelik.
Hangi anne ister çocuğunun başına bu gelsin ? Yapmayın Allah aşkına ya.
Şu yargılarınızı bi kenarı bırakın artık.
"Mini etek giymese tecavüze uğramaz" ile "uyurken yalnız bırakılmasaydı başına bu gelmezdi".
Ne farkı var ?
Niye suçu tecavüzcünün dışında başka insanlara da yüklüyoruz ki ?
Kadın zaten şuan ne yangınlar içindedir kim bilir ? Ateşine bir odun da sizler atıyorsunuz böyle.
Bu olayda tek bir suçlu var. O da belli .Onun dışında yorumlara pek gerek yok.

Allah o adami en agir sekilde cezalandirsin dilerim ki adam demek bile olmaz oylesi yaratiga!!!
Merak etme polisler yasatmaz onu zaten yedigi dayaktan kendine gelemez; hapiste de oldururler. Hak ettigini bulur!

Bu başka bir çocuğumuzun hikayesi. Habere söz konusu olan bebeğin durumu değil. Bu yazıyı sosyal medyada nicedir paylaşıyorlar. Bu yavrucak haber olunca yine paylaşıma başladılar. Hangi çocuk olduğu önemli değil tabi, tüm istismar vakaları çok can yakıcı ama yanlış bilgiyi düzeltmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…