- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
Offf offf aman AllahımmmAnus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Şuan o sahsin oldugu program reyting rekorları kırıyor ahhh ah millet bu zihniytte insana deli gibi oy gönderiyor deli gibi izliyor. herşey o kdr hızlı yaşanıp unutuluyorki bi analar unutamıyor ... Bi kadınlar.O çocuğun psikolojisi ne olacak, kuzum benim yaşıda 3
Özgecan vahşetinde Tecavüzü laik sisteme vuran, kadınlar mini etek giymesin diyen. Nihat doğan gibi şahıs tv de hergün boy gösteriyor, sözde ilk zmaanlar tepki konuldu şimdi unutuldu adama millet oy gönderiyor elinde çekirdek bu adamı izliyor, Acun ise benim gibi düşünen insanlara akıl noksanlığı var diyor.
En kötüsü de kadına kendi cinsi bile açık gezerse tecavüzü hak eder diyen kadınlar var.
Minicik bebeğin neresinden haz aldı da yaratıktan beter olan vicdansız şahıs tecavüz ediyor. İnsan demek gelmiyor içimden.
Ya o amca kötü niyetli olsaydı Allah korusun. anne kadar kimse dikkatli olamaz kimseye bırakılmaz o yüzden 2 saniye bile yeter kaçırmalarınaEşimde hep öyle der gözünün önünde dursun
Geçen bı AVM de kadın çocuk tiyatrosu izlerken çocuğu en öne geçmiş bı arkadaşına emanet etmiş diğer bebeğini
O arkadaşı da dalmış tiyatroya bebek AVM nin ortasında yalnız yaşlı amca bana senin mi bu dedi
Yok amca görmedim annesini dedim
Adam annesini bulana kadar sordu herkese .ve sonra kızdı bu kalabalıkta çocuk ortada birikilir mi dedi
Haklısın amca dedi geçti kadın
Ya o çocuğu kimse farketmeseydi de kötü niyetli biri kacirsaydi kimsenin ruhu duymazdi
Ben bile arkamda görmedim yalnız çocuğu en yakın bendim demek amca bana sordu
Kimin evi neresi olursa olsun yalnız birakmicaz bu pislikler ortalıkta olduğu sürece
Ben kadınların istediği gibi giyindigi istediği saatte rahat rahat gezebildigi bir yerde yaşadım onların tabiriyle açık gezdim yıllarca kimse rahatsız etmedi. Sapık zihniyet olduktan sonra herşeyden bahane bulurlarO çocuğun psikolojisi ne olacak, kuzum benim yaşıda 3
Özgecan vahşetinde Tecavüzü laik sisteme vuran, kadınlar mini etek giymesin diyen. Nihat doğan gibi şahıs tv de hergün boy gösteriyor, sözde ilk zmaanlar tepki konuldu şimdi unutuldu adama millet oy gönderiyor elinde çekirdek bu adamı izliyor, Acun ise benim gibi düşünen insanlara akıl noksanlığı var diyor.
En kötüsü de kadına kendi cinsi bile açık gezerse tecavüzü hak eder diyen kadınlar var.
Minicik bebeğin neresinden haz aldı da yaratıktan beter olan vicdansız şahıs tecavüz ediyor. İnsan demek gelmiyor içimden.
Ben konuşamıyorum böyle bir durumda.Geberip gitsek ya toptan. Allah kahretsin o yavru o acıları yaşarken biz nasıl nefes alıp hayatımıza devam edebiliyoruz? Daha kaç çocuk buna maruz kalacak?
Hiç kimseye güvenmiyorum. Asla gözünüzün önünden ayırmayın çocuklarınızı. Düğününüz batsın. Tecavüzü bırak çocuğum uyanıp korkup ağlar mı diye bırakmazdım.
Of yavrum of. Vücudun iyileşir ama inşallah ruhun da iyileşir.
Okurkem bende aynısını dedim.Kıyamet kopsun artık hepimiz gidelim dedim.Nasıl anne babalar yetiştiriyor bunları,nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar.Mezarı olsun cezaevi cıkamasın ordan inşallah.Rabbim evlatlarımızi korusun böylelerinden inşallah.
Allah o adami en agir sekilde cezalandirsin dilerim ki adam demek bile olmaz oylesi yaratiga!!!Bu gün izlediğim haberle yıkıldım adana da 3 yaşında düğün evinde uyurken cinsel saldırıya maruz kalıyor şuan hastane de habere göre iç kanama geçirmiş Anus deliği yirtilmis allahım içim gitti buz kesildi ellerim küçuçuk bedeni neye maruz kaldı Rabbim. İnşallah beter etsin hücrede çocuklarımızı koruyalim gözümüzün önünden ayirmayalim bu kızı erkeği ayırt edilmiyor Rabbim evladımız bu sanıklardan korusun bir an önce şifa versin küçük meleğe
Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?