Yaa gercek olmasin buAnus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
SöyşS haberleri görmekten igreniyorum nasıl insan bunlar.Ne zaman son bulucak AllAh kahretsin böylelerini pislikler.Bu gün izlediğim haberle yıkıldım adana da 3 yaşında düğün evinde uyurken cinsel saldırıya maruz kalıyor şuan hastane de habere göre iç kanama geçirmiş Anus deliği yirtilmis allahım içim gitti buz kesildi ellerim küçuçuk bedeni neye maruz kaldı Rabbim. İnşallah beter etsin hücrede çocuklarımızı koruyalim gözümüzün önünden ayirmayalim bu kızı erkeği ayırt edilmiyor Rabbim evladımız bu sanıklardan korusun bir an önce şifa versin küçük meleğe
Böyle bir hayvana ( hayvan demek o masumlara hakaret, lakin söyleyecek söz bulamadım ) tecavüz edecek yaratığı nerden bulacaklar.cezalar caydırıcı olsa keşke..
pipisini kesip aynı şekilde tecavüz edilmeli.
kısasa kısas mis gibi.
Böyle bir hayvana ( hayvan demek o masumlara hakaret, lakin söyleyecek söz bulamadım ) tecavüz edecek yaratığı nerden bulacaklar.
Hadım etmek şart bence de.
Evet bende öğrendiğimde diğer sayfalara bakarsaniz 50 kere düzelttim durumu ama olmuş bi olay olduğu için ha buna ha ona farkden bisey yok malesfBu başka bir çocuğumuzun hikayesi. Habere söz konusu olan bebeğin durumu değil. Bu yazıyı sosyal medyada nicedir paylaşıyorlar. Bu yavrucak haber olunca yine paylaşıma başladılar. Hangi çocuk olduğu önemli değil tabi, tüm istismar vakaları çok can yakıcı ama yanlış bilgiyi düzeltmek istedim.
Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Evet bende öğrendiğimde diğer sayfalara bakarsaniz 50 kere düzelttim durumu ama olmuş bi olay olduğu için ha buna ha ona farkden bisey yok malesf
Bunlari yasayan 3 yasinda ya..Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Lanet pislik içim kalktı birde öylelerini besliyorlar cezaevlerinde ,öldürmeyecekler hemen, sürüm sürüm süründürecekler , artık bölgelerine idam gelmeli ibreti alem içim asılmalı hem de kadınlar tarafından asılmalı lanet pislikler ş....sizler.Bu şerefsiz herkes dışarda oyun oynarken davetli olmadığı halde düğünü biraz izleyip içeri giriyor .uyuyan çocuğa birseyler yaparken( çıplak şekilde ) komşu görüyor adam kaçıyor .ardından çıplak şekilde kacarken polis yakalayıp çarşafa sarıp içeri tıkiyor. Lanet olsun.
Koyacaksın en azılı katilin yanına hapiste ölsün bu şerefsiz ölsünBu gün izlediğim haberle yıkıldım adana da 3 yaşında düğün evinde uyurken cinsel saldırıya maruz kalıyor şuan hastane de habere göre iç kanama geçirmiş Anus deliği yirtilmis allahım içim gitti buz kesildi ellerim küçuçuk bedeni neye maruz kaldı Rabbim. İnşallah beter etsin hücrede çocuklarımızı koruyalim gözümüzün önünden ayirmayalim bu kızı erkeği ayırt edilmiyor Rabbim evladımız bu sanıklardan korusun bir an önce şifa versin küçük meleğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?