• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha 5 ay oldu kaynanam kalmaya geliyor

İşte şimdi eşine kayınvalidenle aranda bir sorun olmadığını gösterme fırsatı çıktı.
bu fırsatı değerlendir. elinden geleni yap, eşinde yanıldığını anlasın.

valla demekki bu göreceli kavram bence ama ben anlatamaıdm sanırım.kimi insan gelinliğini flaan da verir ama kimse kusura bakmasın ben veremem bana özel onlar.bu kim olursa olsun:) neyse konu bindallı değildi zaten benim sorunum eşimin davranışıydı

evet benim kardeşimin gelinliğini kaç kişi giydi.hatta istemediler kendi teklif etti,temizlettirdiler geri koydu.ne oldu yani ,kardeşimin anlayışı nedeniyle kaynana tarafı el üstünde tutuyorlar:34:

madem bindallını vermek istemedin niye tamam dedin telefonda. eşine söylediğini görümcene de söyleyebilirdin. altı üstü bindallı. bi daha ne zaman giyip elalemin içine çıkacaksın. bindallı almanın durumun iyilik ya da kötülükle alakası yok ki. bizim de durumumuz iyi ama ben bindallımı eşimin kuzeninin eşinden aldım. almaktan da hiç gocunmadım. çünkü dediğim gibi altı üstü bindallı.

sende bencillik var bence. paylaşmayı sevmiyorsun. kayınvaliden de evlilikten 5 ay sonra gelecekmiş 1 günlük için yaptığın yaygaraya bak. aram soğuk diyosun. sıcak olması için de bi girişimde bulunmuyosun. ben kayınvalideme gel diyorum da gelmiyo. gerçi bizim aramızda çok mesafe var neyse de.

paylaşımcı ol biraz.

gelin çiçeğiyle bindallı bir değil. ben bile gelin çiçeğimi kuzenime verdim. napıcam gelin çiçeğimi, bakıp bakıp düğünümü, bana özel olduğunu mu hatırlıcam. ay çok romantiksin. bana özel olan şeyle evlenmişim zaten, her an yanımda. gelin çiçeği neymiş ki.

insanlar çok bencil olmuş çok. senin gibileri gördükçe insanlarla konuşasım gelmiyo valla.

valla demekki bu göreceli kavram bence ama ben anlatamaıdm sanırım.kimi insan gelinliğini flaan da verir ama kimse kusura bakmasın ben veremem bana özel onlar.bu kim olursa olsun:) neyse konu bindallı değildi zaten benim sorunum eşimin davranışıydı

E tamam işte. Eşin de seni savunmuş. "Cansu vermek istemiyor, ben de olsam istemem." deyip senin haklılığını vurgulamış. Normalde seni haklı görmediği halde senden yana olmuş. Daha ne?

herkesin kafasını karıştırdım sanırım.şöyle anlatmaya çalışayım ben.eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda benden ailesiyle tanışmamı istedi ama bende daha önceki ilişkimden kalan şeyler yüzünden daha sonra tanışırız acelesi yok dedim daha 2 aylık tanıştığımızda sölemişti çünkü.o zaman istemediğimi sandı sanırım ve o günden sonra ilişkimizde de nişanlılığımızda da ve şuan evliliğimizde de çok hassas davranıyo beni yanlış anlıyo.istiyo ki ben onun ailesi ne derse onu yapayım yani mesela şu gün gelin dediler hemen gidelim falan.mesela bi örnek daha vereyim.görümcem aradı bi gün beni kendi görümcesinin kına gecesi için benim bindallımı istedi,o an şaşkınlıktan tamam ddim ama isteksiz falan.sonra eşimle paylaşayım dedim.ya hayatım ablan böyle dedi ama ben vermek istemiorum çünkü bana özel bişey bu diye.hani durumları kötü falan olsa hadi neyse dicem ben alayım falan ama bu bana özel bişey.der demez bu hemen alevlendi tabi nolcak sanki ben olsam damatlığımı da verirdim falan ama zamanında gelin çiçeğimi vermedim diye aferin iyi yapmışsın o özel bişey diyen adam bu yani.sırf ablası söyledi diye yani.sonra da arayıp annesini cansu istemio bende olsam bende istemem dio bi garip bi insan olmaya başladı yani beni çok kırıyo.bende gereksiz yere annelerine karşı önyrgılı oluyorum ister istemez.kaç kere dedim karışma diye yok panik çocuk.ya aranızda bişey olursa ben ne yaparım diyo.yani demiyo ben orta yolu bbulurum iki tarafı da kırmam diye.bende hep korkuyorum hep kavga ediyoruz hiç benim yanımda olmuyo.ne yapayım şimdi ben

nasıl bi düşünme tarzın var anlamıyorum valla aynı şey mı ne var bır gece bındallıyı vermede
siz en baştan ıyy erkek tarafı ıyy gorumce ıyy kayınvalıde hepsi kötü hepsi öcü
kazımıssınzı beynınıze adamlar agızlarıyla kus tutsa yaranamayacak belliki yazık kocanıza acıdım
hepp arada kalıcak :20: :20: :20:

meselelerınızı de kendınzı halledın kcoanıza tasımayın herseyı annen böle dedi ablan böle dedi
dersenız devamlı kendı basıan iş göremeyn aciz bi görümnti çziersınzı kı çizmişsiniz

madem bindallını vermek istemedin niye tamam dedin telefonda. eşine söylediğini görümcene de söyleyebilirdin. altı üstü bindallı. bi daha ne zaman giyip elalemin içine çıkacaksın. bindallı almanın durumun iyilik ya da kötülükle alakası yok ki. bizim de durumumuz iyi ama ben bindallımı eşimin kuzeninin eşinden aldım. almaktan da hiç gocunmadım. çünkü dediğim gibi altı üstü bindallı.

sende bencillik var bence. paylaşmayı sevmiyorsun. kayınvaliden de evlilikten 5 ay sonra gelecekmiş 1 günlük için yaptığın yaygaraya bak. aram soğuk diyosun. sıcak olması için de bi girişimde bulunmuyosun. ben kayınvalideme gel diyorum da gelmiyo. gerçi bizim aramızda çok mesafe var neyse de.

paylaşımcı ol biraz.

gelin çiçeğiyle bindallı bir değil. ben bile gelin çiçeğimi kuzenime verdim. napıcam gelin çiçeğimi, bakıp bakıp düğünümü, bana özel olduğunu mu hatırlıcam. ay çok romantiksin. bana özel olan şeyle evlenmişim zaten, her an yanımda. gelin çiçeği neymiş ki.

insanlar çok bencil olmuş çok. senin gibileri gördükçe insanlarla konuşasım gelmiyo valla.

Allah benim içimi biliyo valla ne diyeyim.tartışmaya girmek istemem seninle.ben paylaşmayı çok da iyi billirim sen hiç merak etme:)ne kimsenn bişeyini almayı severim böyle özel şeylerimi ne de almayı.herkesin üstünde gezmesine gerek yok benim giydiğim şeyin.ihtiyacı olduğuna inanırsam herşeyimi ortaya koyarım.

hayır işlemekse konu tatlım ben zaten dediğim gibi ben ona alırım da orası hiç sorun değil ki.neyse :(

biirseyi yapmak istemiyorsun aninda hayir demeyi bilmelisin bence,
once tamam demissin sonra esine sikayet etmissin,
bos bosuna evliligini yipratiyorsun,
konu bindalli degil ama dolabta duracagina birilerinin giymesi daha iyi
yani onlar 2.el giymeye razi sen neden razi degilsin anlamadim,
neyse bu arada ilk yorumuma cevap alamadim,
1 aylik evli olsan neyse ama 5 ay olmus cokta yeni sayilmazsin,
acaba kendi ailen gelse dusuncelerin ayni olurmuydu merak ettim :26:

Anladığım kadarıyla bindallını istiyorlar bir kere giymelik.
Mecbur değilsin
Ben olsam veriridim.
Ama bu durum herkese göre değişir.
Vermek istemiyorsan verme.
Ama aranızda güzel bir sayfa açmak istiyorsan vermelisin.

Kayınvalidenin gelip 1 gün kalmasında da bir sorun yok.
Madem çocuklarında kalacak.
Eşin de çocuğu olduğuna göre kalması çok normal.
Yeni evlilik zamanını aşmışsınız.
5 Aydır hiç kalmadılarsa zaten hak etmişler yani.

Ne sanıyordun?Oğlunu alıcam harşey bitecek mi sanıyordun?:34:

koymuşsun belli. benimle tartışmaya gir demiyorum ki sana.

bu asabililikle gidersen hep kaybeden sen olursun. bazı şeyleri eşine çaktırmadan da halledebilmeli insan ki özellikle eşim beni yanlış anlıyor diyosun. bilhassa böyle şeylerde.

arkadaşın biri yazmış, evim pırıl pırıldı yemekler dolmalar yaptım gezdirdim uğurladım diye. sen de böyle yaparsan yücelen sen olursun. eşin de yanlış anlamayı bırakır. ama böyle yaparsan sorunlarınız hiç bitmez.

paylaşımcı ol biraz.

:46::46::46::46: tebrik ederim bu güzel yorumunuz için. konu sahibine gelince bakın sizde burada dertlerinizi paylaşıyorsunuz ne güzel bir duygu öyle değil mi, kimse yorum yazmama bencilliğinde bulunmuyor demek ki neymış paylaşmak güzel bir duygudur.. insanı insan yapan özelliklerden biridir paylaşmak.. gün gelir sizinde bir eksiğiniz olur ve onlardan rica edersiniz.. insan insana her zaman muhtaçtır

Kendi anneniz gelse 1 gün yatılı acaba bu kadar sorun olur muydu? Aranızda sorunlar olsa bile bir günlük kalmadan hiç bir şey olmaz. Onlar eşinizin ailesi. Bu kadarcık da hakları olsun. 5 ay çok da yeni değil, ilk haftalar olsa rahatsız olursunuz, yatılı misafir için hazır olmazsınız falan diyeceğim ama 5 ay olmuş.

ziyan olur artık o ödünçlüğü kalmaz geri geldikten sonra atarsın

neden ziyan olsun ki giyen herhalde ustunde tepinecek degil,
birde emanet oldugundan dahada dikkat edilir,
dolapta curuyecegine,yaptigin hayirla ziyan olsun daha iyi:34:

paylaşımcı ol biraz.

aynen katılıyorum canım ne güzel yazmışsın ama işte anlattıkalrının karşıdakinin anladığı kadardır napcan :16: :16: :16:

benimkiler 1 aylık evliyken gelmişlerdi kalmaya..balayına geldilerdi heralde:) bende sinir olmuştum kendimi yedim bitirdim..ama yapcak bişey yok canım valla evlilik zor...sabırlı davranmak gerekiyor..fazla kafana takmamaya çalış...

eşinin ailesini sorun yapacaklara sesleniyorum,lütfen benim oğullarımdan uzak durun gidin anası babası ailesi olmayanlarla evlenin.çünkü ben çocuklarımın peşini bırakmayacağım.sürekli arayacağım:52:

Back
X