madem bindallını vermek istemedin niye tamam dedin telefonda. eşine söylediğini görümcene de söyleyebilirdin. altı üstü bindallı. bi daha ne zaman giyip elalemin içine çıkacaksın. bindallı almanın durumun iyilik ya da kötülükle alakası yok ki. bizim de durumumuz iyi ama ben bindallımı eşimin kuzeninin eşinden aldım. almaktan da hiç gocunmadım. çünkü dediğim gibi altı üstü bindallı.
sende bencillik var bence. paylaşmayı sevmiyorsun. kayınvaliden de evlilikten 5 ay sonra gelecekmiş 1 günlük için yaptığın yaygaraya bak. aram soğuk diyosun. sıcak olması için de bi girişimde bulunmuyosun. ben kayınvalideme gel diyorum da gelmiyo. gerçi bizim aramızda çok mesafe var neyse de.
paylaşımcı ol biraz.
gelin çiçeğiyle bindallı bir değil. ben bile gelin çiçeğimi kuzenime verdim. napıcam gelin çiçeğimi, bakıp bakıp düğünümü, bana özel olduğunu mu hatırlıcam. ay çok romantiksin. bana özel olan şeyle evlenmişim zaten, her an yanımda. gelin çiçeği neymiş ki.
insanlar çok bencil olmuş çok. senin gibileri gördükçe insanlarla konuşasım gelmiyo valla.